Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia idomokkal hogy áll az úr sikerült már vissza szerezni öket Zsoltitól
Dehogy postázok mindenképp, miért tenném?! Nincs érdekeltségem a postánál.
Fehérvár és környékiekkel össze tudunk futni személyesen!
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy postázol mindenképpen, vagy személyesen esetleg össze tudunk futni?
Ment az ajánlat.
Hi!
Én nagyon ritkán voltam a racéban,akkor se találkoztam sok mindenkivel.Én mondtam a Ricsinek,hogy ritka vendég leszek.
Azóta beköltöztem Fehérvárra,de 2 munkahelyem van+család.
A club téma jól hangzik,lehet,hogy össze kéne fogni,és bérelni egy helyiséget(garázs).Fejenként néhány százast összedobva meglenne a bérlet,bulikor pedig beszeráras az ital és étel.
Részleteken lehetne finomkodni.
oks, küldtem mailt.
Gondolkodom mai nap egy ilyen csalán túli bolyongáson az endúróvassal. Meg kéne próbálni a gyengéit. Zerge ösvény, cross, patak, kátyú, földút hogy bírja.
Hello
Írj rám egy e-mail és küldöm az árajánlatot neked is.
Konkrét adatokat írj a mailben, kérlek (pl. mikori, stb)!
Bryanfox
Sziasztok, arra emlékszem, hogy valaki árult fékbetéteket itt, csak arra nem, hogy ki

Érdekelne, hogy 3LD yamaha xtz750 hez mennyibe kerülne a két pár első betét? Valami ami tartós is, meg jó nagyot is fog
vagy kimenni a csala-patakon túlra és woodstock-ot csinálni magnós-rádióval meg tábortűzzel-sátorral
Akkor holnap be is operálom.
Az enyém kerek, de pont olyan jó....
Erre gondoltál?
Jah és 94.000 ft!
Sziasztok! Ha valakit érdekel van egy eladó vasam, az enyém elkészült, meg lett heggesztve a váza is, így a "donor" feleslegessé vált!

Eladó NSR 125 R magyar rendszámos motorom!

1990-es évjárat, R-es kiadás, tehát a teleidomos, kétkörlámpás.
A KÉPEN NEM LÁTHATÓ IDOMOK ÉS ALKATRÉSZEK IS MEGVANNAK!
Én szedtem le róla őket.
Jár hozzá egy Polini sportkipufogó-rendszer (alja horpadt) is.

A moci nincs a nevemen, de magyar tulaj nevén van, a köztes adásvételik megvannak,
tehát GOND NÉLKÜL ÁTIRATHATÓ! Jelenleg hengerhiba és hátsó kerékcsapágy-hiba miatt (4 bar a kompresszió) szétszedtem,
egyéb hibájáról én nem tudok, de ez nem azt jelenti hogy nincs is, át kell nézni alaposan, sokat állt a motor.
Idomok és alkatrészek a sárvédőt leszámítva MEGVANNAK, tehát az oldalidomok, fejidom, plexi is.
Néhol javítandó-festendőek, de alapvetően egyben vannak.

Gyári kulcsával, szakadásmentes üléssel, tükrökkel, forgalmival, törzskönyvvel, rendszámmal.
Azért ennyi az ára, mert SÜRGŐS!

Mail: domotorpeti@gmail.com
06-20-555-4091
Bizony nem egyszerű motorosoknak helyet találni.De tény,hogy összébb kovácsolt minket egy közös "aréna",ahonnan elindulhattunk és ahová megérkezhettünk.Nem beszélve a bográcsozásról (/200Ft/) meg a grillezésről Na meg a hétvégi csocsó partikról sem felejtkezhetünk meg.Hasonló adottságokkal rendelkező dühöngőre lenne szükség. De tényleg nem csak motorosoknak(RC sem csak motorosoké volt)Mert ugye a motoros motorozni megy inkább ha van egy kis ideje,és nem beül valahová(max pár percre)
Remélem hamarosan lesz "New RC" !
Bocsi, hogy belevau...

Saját tapasztalataimból kiindulva, ha nem lesz hely, ahol összegyűlne a nép -legyen szó tivornyáról, vagy csak egy beszélgetős estéről- a baráti kapcsolatok zöme meg fog szűnni, jobb esetben csak pár telefonhívásra fog korlátozódni. Helyen lehet gondolkodni, de nem lesz olyan, ami mindenkinek jó. Valamiféle motoros klubban pedig lehetne gondolkodni, ott talán nagyobb lenne az összetartó erő.
Berbernél a pont.

Egyébként én is öreghegyről jártam szeptemberig (volt, hogy gyalog de azt ne nézzük, én barom vagyok:))
"Nem fogjatok fenntartani": félreértés ne essèk, én anyagilag semmilyen formában nem vagyok/voltam benne az RC-ben, csak szerettem a helyet és nagyon jó kis közösség alakult ki körülötte. Na meg nem sokkal előtte kerültem ide Fvárra így akit itt ismerek, azt 80%-ban az RC-ből ismerem. Még a barátnőmet is:)
Sziasztok! Egyet értek Berberrel a klub szintű társasági élet lenne a megoldás! Én már a Ricsinek is említettem mikor még volt Race!Nem hatalmas klub tagságira meg komoly szabályozásra gondolok mindenféle be veszünk nem veszünk dologgal!Lennének ötleteim de nem a fórumon kell megbeszélni!Mindenki őrizze meg függetlenségét és szabadságát mert az egész motorozás erről szól!
Ja egy kicsit olyan volt a hozzászólásom, mint ha a piálás lenne a középpontban Persze, elsődleges és legfőbb a motorozás, haverkodás, ez így természetes. De azért megesik, néha, hogy inni kéne...
Amúgy egy-egy motorozás, túra után jó egy ilyen helyre beülni beszélgetni sütögetni...de én pl. erre csak hétvégeken egy napot tudok sajna áldozni, mer' amúgy dolgozni köll .... És csapatépítő tréning se lehet minden nap... Egy ilyen helynek meg 7köznap is meg kéne élnie valamiből....
A piálás szerény véleményem szerint motoros berkekben másodlagos lehet. Max télen nyom a latba amikor biztos hogy senki nem megy ki mocival. Ami viszont az RC mellett szólt az a bográcsozás, sütögetés. Lehet nem is sörözőt/kávézót kéne nyomatni, hanem valami klubb szerűt, ahol persze alkalom adtán piás buli is csapható, de inkább más jellegű melléktevékenységek vannak. (Nem feltétlen gogo és rúdtáncosok )
Bocs, hogy egy kicsit "kibicként" szólok bele a dologba, de én is Fehérvár környéki, azaz pákozdi vagyok. Én is keresem a társaságomat, akikkel érdemes többször össze-összefutni, de eddig csak a márkaklub-tagokkal sikerült néhányszor összefutnom, ami "természetesen" pesten volt, no meg a VBKMSE csapatával szoktam menni néhányszor.... az andrettibe se lehet minden nap járni.
A RC-vel fehérváron ugyanez volt a bajom. Busz? A piac térre ér be a buszom, onnan még egy kifelé a maroshegyre... utazás oda-vissza 2 óra, utolsó buszom indul a piac térről 22:40....Taxi? Hagyjuk....
Kerékpár? Egyszer-egyszer oké, de azért ez egy 28-30 kilométeres túra, befelé a kisfaludi emelkedőn (3 km :PPP)
Ezért írtam hogy sz@r helyen volt, legalábbis nekem nagyon. Tényleg jobb lenne egy "központibb" hely.... A Budai út meg pláne nekem jó ;) lenne....
Persze egyszer-egyszer én is megtehettem volna, de abból meg tényleg nem él meg semmilyen söröző.... (és szerintem sokan vagyunk hasonlóan....)