Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz hogy ez 2T de megéri rá nézni ,meg most látom hogy Macska is küzdött már hasonló gondokkal
Jóság van! Hozzád korábban érkezett a húsvéti nyussz? Ennyiért ajándék! A fékbetétben nem fogsz csalódni.

Én meg sikeresen letörtem a Z-ről a visszapilácsot, holott csak lelazítani szerettem volna. Kicsit se lettem idegbeteg. Egyszerűen nem találok normális visszapillantót, ami:
-használható (értsd: látni benne a forgalmat, nem csak a könyökömet)
-jól néz ki
-nincs kokain áron (mint pl. Rizoma ).
Túl sokat kérek?
Kicsit én is beleugatok ha nem gond Nekem az RMX-em csinált hasonló tüneteket amikor el oxidálótót a nyújtás trafómnál a TEST kábel ,hogy mennyit szívtam miatta én is ezerszer szettem szét a karbit cseréltem gyertyát mire egyszer véletlenül rájöttem
skyp?
Mondjuk a trafó, és oxidja sajátkezüleg voltak tisztítva, és vissza helyezve. Az esetke 10%-ában fordul max. elő. Akkor is lassú, csühögős, melg meneteknél. Nyúzós, nyektetős esetekben, és laza gurranás közben nem. Mintha hőfok függő lenne. Sőt egyszer hidegen is előadta, akkor a szivató segített. Most melegen nem.
A gyújtáselektronika már rég nem egy egyszerű cucc és mondjuk egy oxidos gyújtótrafó szépen haza tudja vágni. Ha csak "kicsit" megy tönkre akkor ki-kihagy, nem állítja utána az előgyújtást tehelésen és csak szarakodik vagy ahogy velem történt a Gizinél, először hol kéthengeres hol négyhengeres volt a következő két CDI dobozt meg simán agyonverte 5 perc után úgy, hogy szikra sem volt. Sokat tanultam belőle...
Viszont áram van. És alapjáraton mitől megy, és ha pihen, vagy megy mér hagyja abba?
Ja és majd elfelejtettem! Yankis: 12,5$+10$ posta EBC FA252HH Sintér bronz! Mert a Tutu megmonta! Mert megérdemlem!
Az inkább villanyos gondnak tűnik...
Ha megjön a motyó majd jól megtekinteném. Persze, ha lehet...
Szegény Rachel! Mindíg előjön valami nyomor a kis Pegával. Most néha előadja, hogy durrog, és nem pörög ki 3000 fölé. Nem áll le alapjáraton se. Mintha slusszos lenne. Szikra van, karbi pucolva, gyertyát már láttam. Persze csupa mocsok a tank, és a légszúrőház, minden takarítás dacára, de okozhatja ezt kosz, dugulás? Aztán persze elmúlik, mintha mise történt volna.
Hja.... csak kapjam is mekk. Occó kínaitól.
500 ml. 2500,- pénz Na jó, higítható....
1000 ml. 370,- Ft agresszív benzin, és nem bántja a fémet. Mondjuk elő oldózok persze. pl. konyhai zsíroldóval a problémás helyeken. vagy tényleg használok blokk, fém, fék tisztítókat, magasnyomásút, és mosószert. Spec a tengelyeket, natúr fém alkatrészeket csak csak benzinnel mosom. de, gondolj deci, féldeci mennyiségre.
Necsinááád
Megcsíptem Tutu! 24,5$! Czak-und-pack
Lemaradt a másik link, most pótlom: Autochem
Ajánlom figyelmetekbe régi cégem termékpalettáját:
Einszett - profi autóipari kemikáliák
Vannak üzletkötőik, ha valami kellene lehet velük beszélni, kedvezményt is tudnak adni és elég komoly anyagok is vannak!
Ipari tisztító W99 - univerzális tisztító -

Rendkívül hatékony, nagy koncentrátumú tisztítószer, a makacs olajszennyeződések, beszáradt növényi- és állati eredetű zsírok, elöregedett wax- és gyantarétegek, fehérje, cukor és elszenesedett maradványok eltávolítására. Ajánlott autószervizek, ipari létesítmények, szállítmányozók, uszodák, gyárhelyiségek, építkezési munkagépek részére, illetve élelmiszer-ipari munkaeszközök tisztítására. Ideális csempe-, műanyag- és lakkfelületekhez, zuhanyzófülkékhez, valamint ponyvákhoz. 1:30-as arányig hígítható.
(Én kb 1:5-1:10-ben higítom csak)

Kiszerelés/cikkszám: 1L / 901405
Ha belegondolsz, a blkokk tisztító, a brogéciol, stb. mind drágábbak. Adj tanácsot mivel mossak?
Be ne rottyantsak wázzee! Majd' 400.-Ft-os benyával mosol?! Még mond azt, hogy nem megy jól neked! Mi meg örülünk, ha tele tudjuk tankolni havonta egyszer azt a "hatalmas" benzintankunkat.
Abbe egy roller, egy camping kerékpár, egy komplett camping szet székestűl, és egy guminő símán elfér. Mi vele a problémátok?

A kis Pegaso a benzincsap rögzítésénél eregette a benzint egyre fokozódó ütemben, úgyhogy hiába zártam el csendben szivárgott. A benzinszag meg nem feltűnő nálam mostanában, mivel azzal mosok... Most hogy használni kezdtük egyre inkább bele lendült.... Amúgy szivató nélkül el sem indúl, úgyhogy kizárt hogy sokat kapjon. No mindjárt kimegyünk tesztelgetni.
+g a megfelelő helyre, azt hiszem ideje új billentyűzet után nézni mert a bgt betűk csak cipőtalppal lenyomva mennek...
Borács+állvány+kövek a tűzrakóhelyhez?
Egyébként meg túrára készülve úgy szeretnék pakolni, hogy a nehezebb dolgokat az oldaltáskákba, a terjedelmesebb, de könnyebb dolgokat pedig a nagy táskába - tehát, ruha, sisak, egyéb felszerelés.... kb. max. 15-20 kg-ban gondolkodtam hátulra pakolni.
Nem fél disznót akarok benne szállítani pedig beférne.