Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Töltsétek fel vízzel azt' cső!
Vasárnap délutánig. Megbeszéljük, nem vagyok semmi jónak az elrontója.
Gyere, welcome! A gyerekek délben mennek tentizni, úgyhogy az után tudok csak Ivanicsékhoz indulni.
Le kell menni az alljára, azt kimerni a szart belőle Meddig leszel Fehérváron? Este megihatnánk egy sört!
Akkojovanakko, ha odaérek addigra benézek én is, bár szerintem csak dél körül tudok elindulni Veresről!
Hogyan kell gyűrűskutat takarítani?
Egyébként meg: Dezíírééé
max 13h-ig, mer megyek a Baluval gyűrűskutat takarítani 2kor
Ok 10 kor ott találkozunk ha beindul a masina
Csöcs!És meddig leszel ott?
Szabadbattyán? őőőőőőő lehet kiugrom mert én is imádom az ilyet
mondjatok egy időpontot és talizunk az ivanicsnál!
Társulj!
Én 10 kor megyek.
Mikor mennétek kb?
Délutánra szedjétek össze magatokat hugi, aztán gyertek az Ivanicshoz! Jobbulást faternak a nagy betegségében!
Hahó. Persze, Postás meg én megyünk , de én csak ebéd után fogok odaérni, mert addig Battyánban van programom. Fogathatós, lovagolós, íjászkodós hagyományőrző nap van. Tehát a délelőtt a családé, a délután meg a Kawáké!
Hali mindenkinek.
Valaki gondolt rá hogy kinézz a kawasakihoz
Skacok, jól leítattátok tegnap Berber papánkat Alíg bírtam betántorítani a lakásba, arról nem is beszélve, hogy még le kelett zuhanyoztattni meg ágyba rakni

Most meg szegénykém tiszta rosszúl van
Szia. Én a helyedben első lépésként a legalapabb döntéssel kezdeném! Milyen fő irányba induljunk el: Sportmotorok(sport-túra), enduró(cross) félék, vagy cruiser(chopper) félék?
Aztán lépcsőzetesen szépen ki fog rajzolódni a pontosabb igény, amiben majd lehet márkák, típusok közt válogatni. Ha meg van a kiszemelt pár típus, akkor lehet kezdeni a keresgélést.
Amíg ez nincs meg, addig szerintem nem érdemes konkrétan keresgélni, mert lehet találtok egy jó vételt, de később könnyen kiderülhet, hogy a srác nem is azt a stílust érzi igazán a legközelebb magához, nem fogja úgy szeretni.
Sziasztok, a fiam most lesz 16 és szeretnék neki egy jó kis motort venni, meglepetésként. Tudtok valami kevésbé durvát ajánlani?
Azt nem állította senki, hogy részt vettem volna közúti forgalomban!
Na majd most visszamenőleg jól megbüntetnek titeket
De jobb ha én nem szólok semmit
Nálam 1987-2006 bár annyiból sántít a dolog, hogy az első 125ccm vagy nagyobb gépem először 99-ben lett egy csodálatos (bár kitörölhetném emlékeimből) Tuareg 125 személyében az autós jogsim amivel csühögőzni szabad meglett már 17 évesen.
Én nyertem, 1988-2008
21 év motorozásután csináltam A-jogsit, mert láttam,hogy durvul a helyzet büntetések terén