Hahó. Persze, Postás meg én megyünk , de én csak ebéd után fogok odaérni, mert addig Battyánban van programom. Fogathatós, lovagolós, íjászkodós hagyományőrző nap van. Tehát a délelőtt a családé, a délután meg a Kawáké!
Skacok, jól leítattátok tegnap Berber papánkat Alíg bírtam betántorítani a lakásba, arról nem is beszélve, hogy még le kelett zuhanyoztattni meg ágyba rakni
Szia. Én a helyedben első lépésként a legalapabb döntéssel kezdeném! Milyen fő irányba induljunk el: Sportmotorok(sport-túra), enduró(cross) félék, vagy cruiser(chopper) félék?
Aztán lépcsőzetesen szépen ki fog rajzolódni a pontosabb igény, amiben majd lehet márkák, típusok közt válogatni. Ha meg van a kiszemelt pár típus, akkor lehet kezdeni a keresgélést.
Amíg ez nincs meg, addig szerintem nem érdemes konkrétan keresgélni, mert lehet találtok egy jó vételt, de később könnyen kiderülhet, hogy a srác nem is azt a stílust érzi igazán a legközelebb magához, nem fogja úgy szeretni.
Nálam 1987-2006 bár annyiból sántít a dolog, hogy az első 125ccm vagy nagyobb gépem először 99-ben lett egy csodálatos (bár kitörölhetném emlékeimből) Tuareg 125 személyében az autós jogsim amivel csühögőzni szabad meglett már 17 évesen.
Hogyan kell gyűrűskutat takarítani?
Valaki gondolt rá hogy kinézz a kawasakihoz
Most meg szegénykém tiszta rosszúl van
Aztán lépcsőzetesen szépen ki fog rajzolódni a pontosabb igény, amiben majd lehet márkák, típusok közt válogatni. Ha meg van a kiszemelt pár típus, akkor lehet kezdeni a keresgélést.
Amíg ez nincs meg, addig szerintem nem érdemes konkrétan keresgélni, mert lehet találtok egy jó vételt, de később könnyen kiderülhet, hogy a srác nem is azt a stílust érzi igazán a legközelebb magához, nem fogja úgy szeretni.
De jobb ha én nem szólok semmit
21 év motorozásután csináltam A-jogsit, mert láttam,hogy durvul a helyzet büntetések terén