Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon helyes, így máris szimpatikusabb a dolog. Nem az ezer forinton múlik egyébként, csak furcsálottam.
Nem vicc, tavaly 1000Ft volt egy teszt és még nyugtát is adtak róla...
Köszi!
Majd meglátom mennyien lesznek.
Fizetősre meg csak annyit, hogy remélem az autók is azok és mindenről adnak áfás számlát.
Én meg megyek a csupasszal, ha arra is millióan állnak akkor ha van tesztmotor akkor én kíváncsi lennék, hogy milyen lett az új dögös haccázas hátipermetező mert az előző ferde szemű elég siralmas volt. Ha az sincs akkor repeta ZZR 1,4-ből vagy Gilera GP800-ból.
De szívesen kipróbálom régi nagy kedvencemet a 2003-mas Zezret is
Tuti, 100% biztos forrásból. Azt viszont nem tudták megmondani, hogy idén is fizetős lesz-e, de le van tojva, az SX-ért nem bánom.
Egyébként 9-én is lesz tesztnap a Kawa M3-ban.
Ez biztos, a 16 -ot én is láttam, de Kawasaki tesztről nem írnak sehol?
Engem a Z1000 SX miatt érdekel, kifaggatnám egy picit !
sztmég nemtom, holnap megmondom a frankót
Akkor egyet értünk Ár?
Fasza, monnyuk 3 körül már talán itthon leszek... hámajmegláttyuk, köszi a infót
Telefonáltam egyet, csak 16-án van a tesztnap.
gondótam hogy nem darabgya, na de átmérő 60 . Monnyuk inkább legyen nagyobb az anyag, abból lehet levenni, hozzátenni kicsit macerásabb
Nem darabgya a 30 centi , hanem a kettő együtt . Amúgymeg elég széles a tank a vázhoz képest.
Nyíltnap 16.-án lesz, de a programban nem írnak Kawasaki tesztről csak Volvo, Ford

Monnyuk ha télleg 16.-án lesz csak akkor szivornya, mer suliban leszek
60-as átmérő, mit szerelsz a Duksi-ra faltörő kost én 30-40 körülire saccolom, na megtervezem, leméretezem aztán meglássuk, csak jönne már haza Bubu a doktorbácsitól
Nem adom!
Úgy tudom április 16-17.
A kollegina viszont korábbi dátumot írt, majd utánanézek.
hűha...

kb 60 mm átmérő, és 30 cm hosszban... de ez hasraütés ...
Na közben lesz anyag, neked milyen átmérő kellene? és milyen hosszú?
Ja valszeg nem jó, speckó elképzelésem van, lehet hogy kereslek akkor a szakival kapcsolatban ha összeállt minden
Máv járműjavítóban van ismerősöm. Esztergáltattam már vele, nagyon pontosan dolgozik. Hogy hol lehetne ilyet szerezni, az passz. Van egy rajzom, amit Berber tett be ide régebben, de sztem zizre nem jó.
Mégcsak paint rajzom sincs, anyagom meg pláne . DE gondolom lehet venni valahol... de hol?
Ha hozol még egy pár bukógombára való(2 db) anyagot, akkor igen Cad rajzod van róla?
Nemér én is őtet akarom , mikor lesz tesztnap, tudjuk már?
Sziasztok!

Esztergályost tud valaki? Danamidból kellene két bukógombaszerüség