Egy ismerős ajánlásával találtam meg a fórumot, hátha tudtok segíteni.
Nos, a következőről lenne szó:
Remélhetőleg a közeljövőben motortulajdonos leszek és ehhez keresnék tárolási lehetőséget, ergó kiadó garázst.
Picit több mint 1 éve lakok Fehérváron és eddig nem nagyon kellett ilyen témában nézelődnöm, úgyhogy nemnagyon ismerem a város jobbnál jobb, roszabbnál roszabb garázslelő helyeit
Kelemen Béla út környékén lenne az ideális de egy kis gyaloglás persz belefér.
Természetesen garázsrész is játszik.
Ha valakinek van ötlete hogy hol érdemes keresgélni vagy van ismerőse, ismerősének ismerőse, szomszéd néni-bácsi unokája aki tud kiadó garázsról az nyugodtan dobjon egy mailt
Előre is köszi a választ.
Szép napos időt mindenkinek.
Van valakinek a környéken 190/90-10-es jó állapotú vagy új robogó gumija? Cserealapnak van pár 120/70 és 180/55 17-es motorgumim.
Esetleg eladó is lehet a Dunlop D208 120/70 - 180/55ZR17 garnitúra sok mintával, nincs kitökösödve jelképes 5000Ft-ért.
A tesztnapra én is fenem a fogam (Z1000SX ), szóval tuti ott leszek. Még nem tudom melyik nap megyek, de ha eldöntöttétek mikor jöttök, dobj egy mailt és odagurulok. Valahogy az Arnoldot is el kellene csábítani (rágd a fülét ), ne csak a Mátrába koptassa a gumikat.
A párommal tervezzük, hogy április 9-13-a közötti napokban F.várra látogatunk kawa tesztre. Én ugyan maradok a kicsikémnél, de az emberembnek a kawa tetszik. Biztos tudsz neki egy-két tippet adni, hogy miért jók ezek a mocik, kíváncsi lennék a Te tapasztalatodra is.
Ha esetleg van kedved, időd és az időjárás is engedi összefuthatnánk. Persze előtte egyeztetünk .
Csak a miheztartás végett,kár hogy az autósok nem nagyon látják ezt:A megyei statisztikák mindemellett csökkenést mutatnak a motoros balesetek számában: míg 2009-ben 680 balesetből 41 esetben volt motorkerékpáros vezető az okozó, addig 2010-ben összesen 558 sérüléssel járó baleset történt, s ebből csak 20 esetben okozta motoros a balesetet.
Fehérvárcsurgórol elloptak egy KTMet aki látta vagy tud rola valamit keresse a telefonszámot a plakáton!Bocs az offér de fehérvárfele látták a motort haladni!
Bár nem a közeledben van de míg nem találsz a környékeden addig hozzám berakhatod a masinádat. Deák Ferenc utca
Egy ismerős ajánlásával találtam meg a fórumot, hátha tudtok segíteni.
Nos, a következőről lenne szó:
Remélhetőleg a közeljövőben motortulajdonos leszek és ehhez keresnék tárolási lehetőséget, ergó kiadó garázst.
Picit több mint 1 éve lakok Fehérváron és eddig nem nagyon kellett ilyen témában nézelődnöm, úgyhogy nemnagyon ismerem a város jobbnál jobb, roszabbnál roszabb garázslelő helyeit
Kelemen Béla út környékén lenne az ideális de egy kis gyaloglás persz belefér.
Természetesen garázsrész is játszik.
Ha valakinek van ötlete hogy hol érdemes keresgélni vagy van ismerőse, ismerősének ismerőse, szomszéd néni-bácsi unokája aki tud kiadó garázsról az nyugodtan dobjon egy mailt
Előre is köszi a választ.
Szép napos időt mindenkinek.
Esetleg eladó is lehet a Dunlop D208 120/70 - 180/55ZR17 garnitúra sok mintával, nincs kitökösödve jelképes 5000Ft-ért.
Ezek szerint elkészült a motorod?!
A párommal tervezzük, hogy április 9-13-a közötti napokban F.várra látogatunk kawa tesztre. Én ugyan maradok a kicsikémnél, de az emberembnek a kawa tetszik. Biztos tudsz neki egy-két tippet adni, hogy miért jók ezek a mocik, kíváncsi lennék a Te tapasztalatodra is.
Ha esetleg van kedved, időd és az időjárás is engedi összefuthatnánk. Persze előtte egyeztetünk .
Na ezekkel én repültem szintén. blanikkal meg csak 4-5 órát.
Tibivel szilveszterkor 2009 ben 1 kört.
2. háttérben a megrottyant Blanik
3. Jó öreg Mig-15
Bocs az offért.
2. Én meg a Varga Tibi
3. Én leszállás közben