Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még sehol... ...remélem ma...
kesztyűd?
Egyelőre semmi elképzelés, elvileg szombaton jönne valaki megnézni a kecót, de időpontot még nem fixáltunk. Merre mennél, de. vagy du.?
vagy: nullahathúsz/454tizenkilenc36
Szeva!

Tudok segíteni! Szállítástól a forgalomba helyezésig, felkészítésig stbstb...

polgar1balint@gmail.com
Kicsit korábbra gondoltam, mondjuk 3 körül?
Ja. Ha fel bírok venni valami lábbelit végre befosás nélkül akkor robogózok egy kört...
Tanácsot mindig szívesen fogadok. :)
TOM

az efkettest hogy kell felvenni kerékre?
Hi! Szombatra van már terv, valami motorozást illetően?
Én is magam helyeztem forgalomba, már vagy 4 éve, akkor még bonyolultabb volt, most már tényleg egy nap. Tudok adni tanácsokat ha érdekel.
A gép rendben van. Egyedül amibe bele köthetnek az a hátsó gumi. Semmi több. Ezt a szezont még simán ki fogja bírni.
Szombat 5 óra magassága?
Igen, Sz-V délután ráérek. Mondjuk célozzuk meg Szombatot.
Hali Bryan
Esetleg a hétvégén valamikor megoldod a problémám?
Magad is meg tudod csinálni. 1 nap az egész.
A műszaki meg nem gond ha a gép rendben van. Ha nincs ne járj vele.
Hali!Pár embernek már segítettem,ha még érdekel írj vagy hívj fel.
Köszönöm szépen. Megkeresem őket.
Nekem ők segítettek. Korrektek, nem "lehúzósak".
http://vargesmotor.hu/content/...
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nemrég vettem egy olasz motort és forgalomba szeretném helyezni. A menete megvan a dolognak viszont valaki kéne segítség, hogy biztosra átmenjen a műszaki vizsgán. Nem szeretnék potyára pénzt kidobni. Velencén van a motor és elvileg a Közlekedési felügyelet vizsgáztathatja le csak. Hálás lennék a segítségért.
Üdv
Oké,hátulra kell úgy is.Ha kapok egy kis lét,akkor kell a Sintér is mert kicsit bemaródott a tárcsám és az talán keményebb.Beszélünk még róla 10.-e körül.
Jut eszembe, sajna a Típushoz elfogytak a betétek, csak hátsó maradt készleten, abból is csak Sinter-es. Azt 7 lepedőért tudom adni kedvességgel együtt. Hátra szerintem elég lenne a Platinum is, fölösleges a Sinter betét. Sorry, majd csak rendel már árut a cég.
Oh, ebből nem csinálunk problémát. Majd hoz nekem Balu egy hátsót, csak várni kell rá kicsit. Addig meg felrakom rá a 11 éves Metzeleremet.
Bocsi Bryan,5 perc múlva letelefonáltuk és ki is mentem megnézni.Az a helyzet,hogy ez együtt futott és nekem pont párra van szükségem.A mostani első-hátsó különbözik és minta sincs már rajta:-)De kárpótlásul tőled veszem meg a fékbetétet csak küldj árat.93' yamaha YZF 750 R email--(unkas@free...... a többit tudod.
Köszi most már okés.Össze kellett varrni a lábát de elbicegett a suliba.Nagyon faja lett a lánc amúgy,köszi az eszközöket.