Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találtam Rizoma visszapilácsot az apróban, elvileg ma hozza megmutatni a srác, meglátjuk sikerül-e egyezkedni vele. Régóta hirdeti, én meg ehhez mérten kellően pofátlan leszek. Ellenkező esetben nincs biznisz.
Oké. Vályúhoz!
Korán van még ehhez. Várjuk meg a tizenegy órát!
Álmodik a gyomor!
Csak álmodik a nyomor
csacskaMatska
Így sorban olvasva azt hittem te is egy szatyor sörrel szeretnél rohanni hozzám!
Csak legyen meg addigra a jogsim, mert szégyenszenvre anélkül kocsival kell mennem
Támogatom!
Meglássuk
Ja, szombat délután meg ha utasként is de végre világot láttam autóból.
Holnap felkelsz aztán gyere át.
Szombaton voltam ott. Most nem tudok menni, mer melózok este.
07-16ig általában dolgozom utána bármikor főleg ha elmúlik az a szar idő
Én is sporthorgász vagyok de szeretem a halat és meg is eszem!
Ma fiús napom volt!
hova kell menni? Mikor vagy otthon? Berberrel kiugrunk
ez egy nagyon jó ötlet
Hát most kicsit előre szaladok de tervben van egy fórumos bogrács-ózos pecázás csak hogy meg ismerkedjünk mert eddig csak futólag láttuk egymást vagy még úgy sem és amíg vissza nem adják a forgalmimat addig még motorozni sem merek (és ott is tudsz majd halat enni) de ez még titok
Hát eljössz hozzám és megnézed Hooker már felmérte a terepet és szerintem tetszett neki
Mikor voltál itt? Délelőtt öcsém elfuvarozott a műanyagoshoz meg a Koyo-ba kerékcsapágyért, onnantól (Kb. 11:15) a garázsban voltam vagy benn. Már itthon vagyok, ha hozol valahonnan sört akkor ki is fizetem meg meg is isszuk!
Így már pofásabb. Hogy te mindig akkor mész el otthonról, mikor arra vetődök.
Én már attól boldog lennék ha el tudnék menni dolgozni de még mindig nem fér bele a törött nagyujjam egyik lábbelimbe se.
...csába időbe haza akartam érni, erre még mindig itt rohadok a melóhelyen
Elkészült a helyi járat, így már merek róla fényképet feltenni.
Most se szép de ahhoz képest, hogy eddig nem volt eleje egyáltalán szerintem határozott előrelépés. Ja meg kicseréltük a kereplőket kerékcsapágyakra így már hibátlan is. Íme Dinka:
Én meg nem pecázok mégis hal volt ebédre.