Találtam Rizoma visszapilácsot az apróban, elvileg ma hozza megmutatni a srác, meglátjuk sikerül-e egyezkedni vele. Régóta hirdeti, én meg ehhez mérten kellően pofátlan leszek. Ellenkező esetben nincs biznisz.
Hát most kicsit előre szaladok de tervben van egy fórumos bogrács-ózos pecázás csak hogy meg ismerkedjünk mert eddig csak futólag láttuk egymást vagy még úgy sem és amíg vissza nem adják a forgalmimat addig még motorozni sem merek (és ott is tudsz majd halat enni) de ez még titok
Mikor voltál itt? Délelőtt öcsém elfuvarozott a műanyagoshoz meg a Koyo-ba kerékcsapágyért, onnantól (Kb. 11:15) a garázsban voltam vagy benn. Már itthon vagyok, ha hozol valahonnan sört akkor ki is fizetem meg meg is isszuk!
Elkészült a helyi járat, így már merek róla fényképet feltenni.
Most se szép de ahhoz képest, hogy eddig nem volt eleje egyáltalán szerintem határozott előrelépés. Ja meg kicseréltük a kereplőket kerékcsapágyakra így már hibátlan is. Íme Dinka:
Találtam Rizoma visszapilácsot az apróban, elvileg ma hozza megmutatni a srác, meglátjuk sikerül-e egyezkedni vele. Régóta hirdeti, én meg ehhez mérten kellően pofátlan leszek. Ellenkező esetben nincs biznisz.