Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, engem a taxi már 2000 vitt volna csak ki. Akkor Berbert mennyiért vitte volna Öreg hegyre? Busz speciál este 23 után már nem jár, kocsim nincs. Mint ahogy sokaknak nincs még(bár volt) De ha már sofőrködöm, inni nem tudok és azért jól esne nekem is inni 1-2 pohárral A taxit nem engedhetem meg magamnak napi szinten, de még heti szinten sem. Gyalog télen elég kiesős volt a központól, sokunknak. A tény, sokan lusták voltak kijárni, de ne feledjük, hogy csak a motorosokból nem is fogjátok sosem fönntartani a RC. Ezért kell olyan helyben gondolkozni ahova mások is szívesen kijárnak nem csak a motorosok. És bíz télen az ember nem szívesen gyalogol 30 perceket. Ha egy jót akarsz bulizni abba benne van az is álltalában hogy iszol, ki a maga mértéke szerint, márpedig akkor nuku motor vagy kocsi(jogsimtól nem szeretnék megválni) Ahhoz, hogy egy ilyen helyet fenntartsunk napi szinten kéne vendégeknek lenni, márpedig ehhez valami belsőbb hely kéne.
A Stunt Mz
RC téma:
Érdekes, én meg tudtam oldani a kijárást... meg még egy páran közülünk. Biciklivel, busszal, kismotorral, nagymotorral, gyalog, mikor hogy. Mindig volt valaki, aki hozta és/vagy vitte a társaságot. Taxi se volt drága, egy ezres volt a belváros. Osztva néggyel, mert mindig megtöltöttük.
Az elhelyezkedésre hivatkozva mindenki - hatalmas tisztelet a kivételnek - szart bele nyár végétől (volt aki az elejétől), aztán csodálkozunk, hogy lement a roló. Sztem később se lesz másképp, ugyanis a belváros másfél kilométeres körzetében nincs hely havi 300 rugó bérleti díj nélkül...

És itt nem a fogyasztásra gondolok, hanem a jelenlétre meg a lelkesedésre. Hooker pl ha meglátott egy motorost valamelyik kúton, már ment is oda hozzá beszélni a helyről. Jó páran így kerültek be a társaságba.

Akinek nem inge ne vegye magára, és nem kell aggódni: úgy látom idő kérdése csak, hogy legyen RC2. Reméljük, addigra megváltozik majd a hozzáállás. Nem véletlen, hogy ebben a városban minden ilyen jellegű hely így járt eddig...

Addig is: Kaiser előtt nemigen lehet nyugisan parkolni és hétvégén esélytelen helyet találni, HB továbbra is jó hely, de nyáron még nem voltam. Talán a Cserepes férne bele (Hogi Zoliék csinálják), vagy a megnemmondom mi a neve borozó a Budai úton, a volt Acéllal szemben a sarkon. Van udvara a motoroknak, de nemtom, nyáron kipakolnak-e asztalokat mert amúgy pincehelyiség.
Nem, pont az ellenkező irányból jött de a híradásokban csak az szerepel, hogy ma találtak nagy mennyiségű II.v.h. robb@nószerkezetet M.vásár és K.nyék között a vasútépítők ami miatt még most is fél-egy órát késnek a vonatok. A másik tipp az Erdőkertesi kazettás bambák megsemmisítése de ami ekkorát szól olyan messziről itt Fváron annak Pesten pár ezer lakás ablakát ki kellett volna nyitnia
Köszönöm,
Igen, a baj akkor kezdődött, amikor indultam volna el, és egy rendör ment el a ház előtt, a gyerekek meg várták, hogy induljak, és kérdezgették, hogy most mért nem megyek....
Tanítom nekik hogy mindig jól okosan viselkedjenek, erre jogsi nélkül motorozok .... Hát legalább ezért megéri
Gratula!
Mi vagyunk a példa rá, hogy soha sincs túl későn hivatalossá tenni a motorozást. Én is 36 évesen tettem le, eddig nem éreztem szükségét.
drakulálok .
Siker
Mostmár csak gyorsan le kéne zavarni a vezetést (mer így már nem merek motorozni ), de az oktatónak nem tetszett az általam javasolt szombati 8 óra
Eredmény?
Ha minden igaz én voltam az első rutinvizsgás ebben az évben fehérváron
Ha valaki találkozik a Fycakkal, akkor az rángassa már meg a fülét helyettem is!
Köszönöm a tippeket !
Továbbítom az információkat a cimborámnak
Üdv mindenkinek!
Szeretnék elcserélni egy sportkocsit Nagyköbcentis motorra.Chopper,Túra,vagy klasszikus kivitel érdekelne.
Nissan 200 sx.1 -év műszakival,Tipp-topp.autó.
Ha tudnátok valakit aki cserélne,légy szíves szóljatok.20-582 4410.
Az ár rugalmas,de nem simsont szeretnék:-)
Ja...és motoros felvarró készítéssel foglalkozok.:-)
Köszi
Akkor valamelyik nap, meglátogatom őket.
Simán. EC bázis a Fehérpalotánál, piezo jeladót kell venni 2 db-ot, és párhuzamosan bekötni a villogóval.
Szia!

Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Egy kis pihentető muzsika

http://youtu.be/JllVIhn4cEg
Arra szoktam hazajönni. Budain meg a berényin valahogy nincs kedvem keveregni. Na meg felétek kanyargós az út :)

Azt a csipogót azt belehet építeni az enyémbe is?
Igen! 200 Ft 1 oldal. Hasznos véneknek. Tudod feledékenység. Mit kerestél erre?
Berber! Az a csipogás az irányjelződ volt?
Én emléxem valamire, de pontosan nemtom mikor volt. Vártam, hogy elinduljon a szék alattam de semmi .

Lehet a lőtéren robbantgattak várpalota-veszprém vonalon, akkor szoktak ilyen hangok terjengeni
Hallotta még valaki tegnap este fél 8 - 8 között azt a brutál robbanást? Mi a pitsa volt?
Én is ott rendeltem Fűzfőn,anno.Korrektek.
Igen, csak mielőtt bejönnél csörögj.
Ma késő délután. Az jó?