Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nyertél, nekem csak 16
Még a végén az lesz. Nem vagyok szerintem fagyos szent, de nem fagyoskodom ha nem muszájj....
Nekem is 19(!) év külömbség van a két jogsi dátuma közt!
Ne aggódj, ezzel itt nem vagy egyedül. A motoros jogsim még csak 5 éves.
így tizen x év motorozás után eléggé időszerű volt letennem
A jogsinak nincs is kereke...
Sziasztok

Mostantól már csak a bürokrácia akadályoz a jogosítvánnyal való motorozásban
Gyere Kawa napra, legalább dumálunk. Meg aztán hátha kedvet kapsz...
Hajdúsokkal dumálgattam a Construmán... elég szimpatikusak voltak. Mint cég is, a termékeik is. Jó mondjuk kicsit más cuccokat nézegettem
Egy darabja pedzem, (saját károkon) hogy a nagy nevek nem nagy minőséget takarnak. Sajna egyre inkább kell általánosítanom. No persze a Yamahára (8 évvel ezelőtt) ez még nem vonatkozik
Úgy tűnik ennyit ér a híres vaillant.
Itt Veszprémben a társasházban ahol lakom albiban minden lakásban vaillant kazán van szerelve.
Sajnos a szerelő már mindenkit jól ismer, visszajáró vendég
Cserépkályha
Még a végén igazad lesz. Van szalonna még, kint száraz fa, meg nyárra sátor. Lehet nyomok egy campingot. Talán nem kap el az eső. Nem is értem minek van motorm. Inkább motoros szán kellett volna.
Szabja meg... Akkor marad a tűzrakás a szoba közepén
Leráztak mint a rongyot. Minél nagyobb értékű egy cucc annál kisebb garancia tartozik hozzá. Gondolj bele!
Nagyértékű műszaki cucc - autók - házak, stb....
Autót 3 nap mulva vissza nem viszel az fix! A többiről ne is beszéljünk...
Fehérvár!
Nem különcködöm
Nem tudtál zöld ágra vergődni a Vaillanttal?
Boldogat Ducatiby!
Nem mond olyan rossz időt szombatra(15 fok, helyenként zápor). A szél miatt viszont gondolkodom, hogy érdemes-e kompozni... Ma épp a fél dunántúlt bejártam, annyira nem gáz a helyzet

A tempo nem lesz durva, sőt... válság van, nem szeretném, ha valakinek "adakoznia" kellene egy jól sikerült fotográfia miatt.

Fecó!

Fehérváron csatlakozol, vagy majd valahol Veszprém környékén?
Megyünk mindenképpen
Papajohn!
Tihany után milyen útvonalat gondoltál Veszprémig?
Döntögetősnek Csopak felé a 73ast ajánlom.
Nézelődni, lassan kruzolni inkább Almádi felé
Mert a GS500 sem egy bicikli talán azért
Na EEEZ a jó csati, valami hasonlóra gondoltam! Nekem sajna elfogyott, mikor még a Renault 25-ömet faragtam.
Anya kitalálta, hogy menjünk Battyánba a fogathatjós rendezvényre, a Máriatelep mögötti réten lesz.
Én is inkább a Zöldeket vizitálnám, mégis csak két kerekű! Elöl nem harap, hátul nem rúg és több lóerős is!
Szóval majd egyeztetünk...
Papajohn !
Ha lassúnak gondoltok bennünket, csak szóljatok!
Nem volt oda írva, hogy ez "nagyvas-túra". Nem emlékszem olyanra, hogy valaki panaszkodott volna ránk a sebesség megválasztása miatt!