Most nem ugyanez megy? Igaz, akkor arra fognák, hogy "most láthatjuk, hogy milyen veszélyes ez". Nemde? Örültem volna, ha az autósok is megtapasztalták volna milyen motoron ülve a forgalomban.
Oké,értem de ez olyan lesz majdnem mint a Hegylakó.A végén csak egy maradhat!Persze ez csak vicc.Talán egyszer az autósok is kicsit rendesebbek lesznek.Mostanában sok jó tapasztalatom is van és mindig úgy megköszönöm mint a büdös rosseb.Ezzel megerősítem pszichikailag abban,hogy helyesen cselekedett és előbb-utóbb Pavlovi reflexszé válik.Nem a nyálelválasztása,hanem a lehúzódása lesz tudat alatt rögzült.
Érdeklődnék, kedves földúton járó ismerőseimtől merre szoktak csámborogni? Illetve, hogy öreg hegyről ki lehet -e jutni földúton Belsőbárándra a tóhoz?
Na látod, B125 terén is egyetértünk. A baj csak annyi,hogy amikor elkezd hullani a férgese akkor az lesz a híradásokban, hogy balesetet szenvedett egy MOTOROS és mi isszuk meg a levét. Akkor is motorosról beszélnek amikor Józsi bácsi Simsonjával a kocsmából hazafelé 7% vértartalommal az alkoholjában megölelgeti az útszéli nyárfát és összevissza zúzza a szervezetét...
Na szóval úgy döntöttem,mindenkit szeretek (majdnem) mert kezdődik a vadászidény,ránk.Mindenki legyen óvatos,tudom ez általános duma de akkor is komolyan gondolom.
Életveszélyes sérülést szenvedett a motoros akiről tegnap kérdeztél,még nem tudom ki lehetett de megint csak a szokásos:az autós nagy ívben kikanyarodott a motoros elé.Nem igaz,hogy nem látszunk és nem hallatszunk baszki és mindig minket állatoznak le.Annyi reflex nélküli zombi vezet autót,hogy az már felháborító.Eddig elleneztem a 125 cm3-s kategória b jogsival való vezetését,de úgy gondolom üljenek csak rá és tudják meg mi a fokozott figyelem kereszteződéseknél és érezzék csak az index nélküli ráhúzásokat
Nem is tudtam, hogy Cs.Horváthék, fogalom a városban ,
Majd beszélek a Tibivel, hogy csináljon valami motoros kedvezvményt, vagy akármi. Héköznap szinte nulla a forgalom, ha akkor meg tudjuk dobni 1-1 nap, nem lesz ellenére . Pont ezért mondjuk asszem nincsenek is nyitva minden nap...
Én azért reménykedek, hogy a Ricsinek összejön újra valami kiskocsma.
Addig is...
személy szerint nem rajongok a tömegnyomorért, ha lehet inkább kerülöm az ilyen helyeket. Ha már így dobáljátok a tippeket akkor beszállnék én is egy HB -vel. Igaz utoljára 7-8 éve jártam ott (akkor hangulatos hely volt), remélem azóta nem lett b..zibár . A parkolás egyszerű és közel a belváros.
Régebben oda jártam a nyerőgépeket elszámoltatni hetente, akkor sem volt egy aranybánya! Átok ül azon a helyen higgyétek el.
Majd keresünk valami kis barátságos beülőt.
Én pl. múlt héten voltam a Kaiser-ban a Távirda utcában. Egész pofás hely és régóta műxik, igaz nem kifejezetten motoros pub. A Cs. Horváthék üzemeltetik még mindig, tuti szivesen látnának minket is.
Sziasztok, egy embert keresek aki ért egy kicsit a villamossághoz.
Vettem egy kürtöt ezt kellene bekötni(felszerelni) a mocira.
Matska volt a kiszemelt áldozat, de lemondta törött lábra hivatkozva.
Ha esetleg valaki, vagy tud valakit megköszönném.
http://www.szatuna.hu/szeltere...
Most nézem, megint esőt jósolnak hétvégére.
bontott alkatrészek eladóak, minden van!
Alkudni lehet!
info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek!
Amúgy 7végén szerintem az is tele van...
Majd beszélek a Tibivel, hogy csináljon valami motoros kedvezvményt, vagy akármi. Héköznap szinte nulla a forgalom, ha akkor meg tudjuk dobni 1-1 nap, nem lesz ellenére . Pont ezért mondjuk asszem nincsenek is nyitva minden nap...
Addig is...
személy szerint nem rajongok a tömegnyomorért, ha lehet inkább kerülöm az ilyen helyeket. Ha már így dobáljátok a tippeket akkor beszállnék én is egy HB -vel. Igaz utoljára 7-8 éve jártam ott (akkor hangulatos hely volt), remélem azóta nem lett b..zibár . A parkolás egyszerű és közel a belváros.
Majd keresünk valami kis barátságos beülőt.
Én pl. múlt héten voltam a Kaiser-ban a Távirda utcában. Egész pofás hely és régóta műxik, igaz nem kifejezetten motoros pub. A Cs. Horváthék üzemeltetik még mindig, tuti szivesen látnának minket is.
Vettem egy kürtöt ezt kellene bekötni(felszerelni) a mocira.
Matska volt a kiszemelt áldozat, de lemondta törött lábra hivatkozva.
Ha esetleg valaki, vagy tud valakit megköszönném.