Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor jössz be a "vadállattal"? :)
Az alábbi oldalt nézd meg, B.Fűzfőn van a cég, vagy van neki készen, vagy minta után legyártják neked a plexit!

http://www.szatuna.hu/szeltere...
MadAss, Fő utca de elzárva a kíváncsi tekintetek elől...
Most nézem, megint esőt jósolnak hétvégére.
MadAss? ZiZi? Hol áll? Hadd csorgatom rá a nyálam!
Szép jó reggelt! Csudi szép motorozós idő van! Kár, hogy melózni kell de legalább motorral jöttem.
Nem ismerem. Jobbulást!
A balesetet szenvedett kollégát Lacinak hívják,huszon-pár éves ha valaki esetleg az ismerőséért aggódik.
Yamaha fzr250, 400(400r)
bontott alkatrészek eladóak, minden van!
Alkudni lehet!
info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!
Tudnátok nekem segíteni? 2002 es kawasaki 636-hoz szeretnék túra plexit.Valaki nem tud eladót?
Most nem ugyanez megy? Igaz, akkor arra fognák, hogy "most láthatjuk, hogy milyen veszélyes ez". Nemde? Örültem volna, ha az autósok is megtapasztalták volna milyen motoron ülve a forgalomban.
Budai út a Fiskális Környékén és kék.
Sárga GSXF a Balatoni úti kagylós kútnál délután fél 4 körül?
Oké,értem de ez olyan lesz majdnem mint a Hegylakó.A végén csak egy maradhat!Persze ez csak vicc.Talán egyszer az autósok is kicsit rendesebbek lesznek.Mostanában sok jó tapasztalatom is van és mindig úgy megköszönöm mint a büdös rosseb.Ezzel megerősítem pszichikailag abban,hogy helyesen cselekedett és előbb-utóbb Pavlovi reflexszé válik.Nem a nyálelválasztása,hanem a lehúzódása lesz tudat alatt rögzült.
Érdeklődnék, kedves földúton járó ismerőseimtől merre szoktak csámborogni? Illetve, hogy öreg hegyről ki lehet -e jutni földúton Belsőbárándra a tóhoz?
Na látod, B125 terén is egyetértünk. A baj csak annyi,hogy amikor elkezd hullani a férgese akkor az lesz a híradásokban, hogy balesetet szenvedett egy MOTOROS és mi isszuk meg a levét. Akkor is motorosról beszélnek amikor Józsi bácsi Simsonjával a kocsmából hazafelé 7% vértartalommal az alkoholjában megölelgeti az útszéli nyárfát és összevissza zúzza a szervezetét...
Na szóval úgy döntöttem,mindenkit szeretek (majdnem) mert kezdődik a vadászidény,ránk.Mindenki legyen óvatos,tudom ez általános duma de akkor is komolyan gondolom.
Életveszélyes sérülést szenvedett a motoros akiről tegnap kérdeztél,még nem tudom ki lehetett de megint csak a szokásos:az autós nagy ívben kikanyarodott a motoros elé.Nem igaz,hogy nem látszunk és nem hallatszunk baszki és mindig minket állatoznak le.Annyi reflex nélküli zombi vezet autót,hogy az már felháborító.Eddig elleneztem a 125 cm3-s kategória b jogsival való vezetését,de úgy gondolom üljenek csak rá és tudják meg mi a fokozott figyelem kereszteződéseknél és érezzék csak az index nélküli ráhúzásokat
Rendőrök törzshelye, szoli után :)
Amúgy 7végén szerintem az is tele van...
Nem is tudtam, hogy Cs.Horváthék, fogalom a városban ,
Majd beszélek a Tibivel, hogy csináljon valami motoros kedvezvményt, vagy akármi. Héköznap szinte nulla a forgalom, ha akkor meg tudjuk dobni 1-1 nap, nem lesz ellenére . Pont ezért mondjuk asszem nincsenek is nyitva minden nap...
Én azért reménykedek, hogy a Ricsinek összejön újra valami kiskocsma.
Addig is...
személy szerint nem rajongok a tömegnyomorért, ha lehet inkább kerülöm az ilyen helyeket. Ha már így dobáljátok a tippeket akkor beszállnék én is egy HB -vel. Igaz utoljára 7-8 éve jártam ott (akkor hangulatos hely volt), remélem azóta nem lett b..zibár . A parkolás egyszerű és közel a belváros.
Köszi, holnap megcsörgetlek.
Csak a Kaiserben hétvégente kva sokan vannak, meg sok a törpetirpák. De van kivetítő, csocsó, miegymás. Annyira árban sem vészes.
Régebben oda jártam a nyerőgépeket elszámoltatni hetente, akkor sem volt egy aranybánya! Átok ül azon a helyen higgyétek el.
Majd keresünk valami kis barátságos beülőt.
Én pl. múlt héten voltam a Kaiser-ban a Távirda utcában. Egész pofás hely és régóta műxik, igaz nem kifejezetten motoros pub. A Cs. Horváthék üzemeltetik még mindig, tuti szivesen látnának minket is.
Szereld fel, én meg bekötöm neked a hétvégén.
Sziasztok, egy embert keresek aki ért egy kicsit a villamossághoz.
Vettem egy kürtöt ezt kellene bekötni(felszerelni) a mocira.
Matska volt a kiszemelt áldozat, de lemondta törött lábra hivatkozva.
Ha esetleg valaki, vagy tud valakit megköszönném.