Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentek? Mert ha ennyire cudar lesz az idő, én max egy kisebb gurulást vállalok be, és nem megyek el a Fazeres nyitóra.. Vagy Kawanapolok. Olyanon még úgyse ültem A HÁZBAN BENN FÁZOM! Nem hogy motoron!
Jó reggelt!
Bryan!
Tegnap beszereztem az ominózus stekkert!
Szombaton megnézem a "ződeket", adományozok a véremből, aztán megyek ki összerakni a vasat.
Viszont még nem jött meg a motyóm, így a fejidomot nem tudom feltenni.
Viszont minden mással szeretnék végezni.
Csorogjünk össze szombat reggel!
Üdv!
Hű de rusnya az a lábgomba!
Ennél már csak az őzlábgomba veszélyesebb amikor kinő az ujjad közéből.
Haha, most látom csak valaki már levágta?! Ide tették jobb oldalra az egyik bannerba! Nézzétek csak, még gombás is:
Jó, hogy nem mindjárt totemoszlopnak aprajafalvába!

ha nem lenne olyan kacska akkor madárijesztőnek még elmenne, de így...
Kéne kulcstartónak, mi?
Inkább vágjuk le... Később legalább nem lesz gond vele.
Megint átírtam ezt-azt.
Remélem addigra bele tudom erőltetni a virgácsomat valami motoros lábbelibe.
Márkavitát nem nyitok de nem cserélném le.
Szépnek szép csak egy kis ránc felvarrás most már ráférne
Menés lesz mindenképpen. Elég vegyes a felhozatal motorokból: XX, KLR 500, Bandit, KTM 640, GS500, stbstb... Haversrác az XX-el tuti hozza asszonypajtását. A többieket nem tudom. A tempó inkább túrázós lesz, mint csapatós. Persze azért nincs kizárva egy-két önálló sprint Csesznek környékén... Hogy hozd-e az asszonypajtit? Rád bízom
Okés. Holnap reggelm megsasolom, aztán ha tetszetős, akkor... a többit úgyis tudod.

Először pedig azt hittem, hogy lecserélted a Yamaha-t egy Gixxer-re. Két Gixxer lett a garázsban. yeeeh
Csak megcsodáltam a géped. Szép a szívlámpás Gixxer.
Papajohn! Mi lesz szombaton?
Akkor lesz csapatás?
Valaki lesz utassal?
Ha senki nem hozza az asszonyt akkor én se...
Inkább máskor kárpótlásként elviszem"fagyizni"
Köszi de neked amúgy is sokkal tartozom ja és kaptam szabit holnapra beszéltem Joe-val is mehet a buli,reggel ocsmány iroda,átgumizás és műszaki persze ha minden jól megy......
1 db lóg a vason fent,mizsleny!
Nem vagy behatoló,engem helyettesítesz!Ezt bármelyikünk megteszi ezért vagyunk mi MOTOROSOK b@szki!
Hja, meg melyik? Mert most nem figyeltem milyen gumik vannak.
Megnézem, hogy milyen holnap reggel, aztán az ellenértékét kirakom a garázsba, ha nem találkoznánk. Ha neked jó így.