Hooker! Mi az a Gixxer a garázsban? Marhamód meglepődtem mikor megláttam a motorom tesókáját. Csak nem lecserélted a Yamahát? Másik kérdés: Nincs valami gumid? Láttam ott párat a garázsban. Tudol-e szerezni a Gixxer-ünkre?
Egyre ócskábban működik, többszörös karbi, tartály tisztítás, és gyertyacsere ellenére. Le kéne próbáznom egy elektromos gyujtás vezérlést, nem e az a bűnös, mert a többiek szemre már tök jók...
Amire én gondoltam az egy, a kutyáékéhoz hasonló összeröff, ahol lehetne bójázgatni, beszélgetni, cimborálni. Aztán a többi meg úgyis jön magától. Túrák, pályázás...
Jó lenne, ha a környékbeli motorosok kicsit jobban ismernék egymást No és persze a motor és önmaguk határait.
Fontos közlemény!
Van itt a környéken valaki akinek Aprilia PEGASO 650 CUB motorja van? Egy alkatrészt kéne ellenőriznem, mielőtt kilapátolok egy zsák pénzt az ablakon. A dolog 2 perc, és nem jár semmi különösebb melóval. Helyszínre megyek, és nem fogom tönkretenni e vasát. (Remélem )
Még mielőtt elkezdtünk pályára járni, ide jártunk, agárd szabadstrand parkoló, hát szenny minőség, csúszik, koszos, járókelők jönnek mennek, ránkhívják a közeget... amióta elmentünk kakucsra, soha többet nem motoroztunk a parkolóban. Itt egy videó róla, ajánlom 3:18 körül a driftemet, amely reprezentálja, mennyire fény az aszfalt Agárd
Az a baj, hogy ezekben a parkolókban max a rutinpályát lehet reprodukálni, de nem egy versenypályát, ahol igazán lehet kanyarodni tanulni. A bója kerülgetéssel maximum a lassú manőverezést fogod tudni gyakorolni, ami városi araszolásnál jól jöhet, de nem hiszem hogy nagyobb részt a kocsik között motorozol gyök 2-vel. Tehát olyan hely kell, ahol tempósabban lehet jó aszfalton fordulni, olyan meg közúton nincs. Egy parkoló is tiszta retek, odahullik mindenféle szenny, odacsöpög a csörömpölő ócskavasakból a hidraulikaolaj stb. Ha az ember azt a kanyarodást szeretné gyakorolni, amiből közúton is profitál, azt sajnos csak pályán lehet gyakorolni. Csodák nincsenek, ha alkalmas lenne erre az aldi parkoló, akkor valószínű ott rendeznék a mototgp-t, mert ingyen van. Nem akarok bántani senkit, de senki nem mondta hogy a motorozás olcsó sport. Szívesen kimegyek veletek parkolóba elnézelődök, adok tanácsokat is ha úgy adódik, társaságra vevő vagyok.
Jó, egy H.ringet nem lehet egy parkolóba varázsolni bólyákkal sem, de kicsit rutinozni néha össze lehet szaladni, már a jó társaság miatt is. A Dunaiak is így csinálják, jó is a társaság!
Tudod Tom, nekem a 2 gyerek mellett nem telik "Kakucsozásra" (és ezzel tuti vagyunk még így páran), de szívesen ellesnék tőletek, ringet megjártaktól pár ügyes fogást, amit akár a közutakon is hasznosíthatok.
Azért nem is említettem a tuskót, mert tuskó.
Az ósan Norautó felé eső része és hátrébb talán megérdeklődhető lenne. Te mikorra gondoltál kimenni?! Hétvégén is reggeltől estig nyitva van! Utána csak a lopók közlekednek.
Egyébként meg ha meg se kérdezzük, akkor az esélyt sem adjuk meg magunknak.
A Decathlon viszont elég fiatalos marketing felfogású cég, őket lehet nem kell annyit győzködni!
Az aszalvölgyi utca vége felé van egy nagyobb parkoló.
Lehet érdemes lenne megnézni.
Bár mostanában ami időm van inkább a gázt tépem mint parkolóban lézengek, de nem vetem meg a műfajt.
Felejtős. Mi régen próbálkoztunk a tuskó parkolóban is. Folyton hívták a yardot, mivel az a vásárlók részére fenntartott parkoló, mi meg csak rongáljuk...ósán parkoló ráadásul zárás után bezár, tehát be sem lehet menni. Decathlon az nyitott, talán az zárás után nem feltűnő.
Nekem lenne egy eszement ötletem éppen...
Mit szólnátok, ha az Ikarus mögött a gyártelepen (nem tom hogy híjják) néznénk körül? (Vagy akár az Auchan hátsó kihasználatlan parkolójában! Bazi nagy placcnak néztem a múltkor.)
Hétvégén nincs igazán forgalom a kamion parklókban. Akár pár céggel is lehetne beszélni, hogy megengednék-e a parkolójuk diszkrét használatát, nehogy gáz legyen belőle a magánterület önkényes igénybevétele miatt.
Túl sokszor! Néha ha belegondolok, szinte el sem hiszem mit kibírt az a kis kereplő.
Igen lecseréltem XT-t. Elvitték annyiért amennyit szerettem volta érte, ennyi a sztori. Pedig nagyon jó gép volt, szerettem.
Mivel kellet valami amit szintén meg tudok pakolni de már haladni is lehet vele így sok választás nem maradt Fazer...
1000esből volt egy jó vétel használtautón, igy ez lett.
Kicsit furcsa a sor4, de megszokom vagy megfekszem
Én erről nem tudok
Elvitted az imbusz kulcs készletemet! Meg vagyok halva nélküle!
Nem tud valaki imádott Gixxer-ünkre első - hátsó gumit?
Amire én gondoltam az egy, a kutyáékéhoz hasonló összeröff, ahol lehetne bójázgatni, beszélgetni, cimborálni. Aztán a többi meg úgyis jön magától. Túrák, pályázás...
Jó lenne, ha a környékbeli motorosok kicsit jobban ismernék egymást No és persze a motor és önmaguk határait.
Szerintem...
Van itt a környéken valaki akinek Aprilia PEGASO 650 CUB motorja van? Egy alkatrészt kéne ellenőriznem, mielőtt kilapátolok egy zsák pénzt az ablakon. A dolog 2 perc, és nem jár semmi különösebb melóval. Helyszínre megyek, és nem fogom tönkretenni e vasát. (Remélem )
Agárd
Tudod Tom, nekem a 2 gyerek mellett nem telik "Kakucsozásra" (és ezzel tuti vagyunk még így páran), de szívesen ellesnék tőletek, ringet megjártaktól pár ügyes fogást, amit akár a közutakon is hasznosíthatok.
Az ósan Norautó felé eső része és hátrébb talán megérdeklődhető lenne. Te mikorra gondoltál kimenni?! Hétvégén is reggeltől estig nyitva van! Utána csak a lopók közlekednek.
Egyébként meg ha meg se kérdezzük, akkor az esélyt sem adjuk meg magunknak.
A Decathlon viszont elég fiatalos marketing felfogású cég, őket lehet nem kell annyit győzködni!
Lehet érdemes lenne megnézni.
Bár mostanában ami időm van inkább a gázt tépem mint parkolóban lézengek, de nem vetem meg a műfajt.
Mit szólnátok, ha az Ikarus mögött a gyártelepen (nem tom hogy híjják) néznénk körül? (Vagy akár az Auchan hátsó kihasználatlan parkolójában! Bazi nagy placcnak néztem a múltkor.)
Hétvégén nincs igazán forgalom a kamion parklókban. Akár pár céggel is lehetne beszélni, hogy megengednék-e a parkolójuk diszkrét használatát, nehogy gáz legyen belőle a magánterület önkényes igénybevétele miatt.
Igen lecseréltem XT-t. Elvitték annyiért amennyit szerettem volta érte, ennyi a sztori. Pedig nagyon jó gép volt, szerettem.
Mivel kellet valami amit szintén meg tudok pakolni de már haladni is lehet vele így sok választás nem maradt Fazer...
1000esből volt egy jó vétel használtautón, igy ez lett.
Kicsit furcsa a sor4, de megszokom vagy megfekszem