Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

evvel egyet értek. Király hely volt csak kiesett nagyon. Ha inni akart az ember akkor mocival vagy kocsival nem lehetett menni. Gyalogosan meg nagyon kiesett, a taxi meg iszonyat áron van Szóval olyan helyet kell találni ahova busszal vagy gyalogosan sincs messze
Mondjuk elég félreeső kis mellékutcában volt ahhoz, hogy fehérvári Andretti legyen....
Az rendben van hogy a motoros társadalom kevés volt hozzá, de mehettek volna oda pl...biciklisek is :) Csak nem dobták volna ki őket!
Szerintem sz@r helyen volt, ennyi.
Nem tartotta el a helyi motoros társadalom:(
A RaceCafé, aki motoros találkahelynek hirdette magát, az nem működik? Vagy....?
majd kiválasztunk egyet ahol megtűrnek De lehetőleg ne a város szélén megint
Kell segíteni, szólj ám! Tavaly én is végigjátszottam
nono, nem eszik olyan forrón azt a kását 78.000Ft a lepapíroztatás ami még 2 hónap mire összekaparom
Hölgyek/ Urak!

Lesz idén valami törzshely, ahol gyülekezik a motoros nép?

Papajohn
Na pattintsad rá gyorsba azt a műkakit, aztán gyerünk a közútra fel!
Itt az idő motorolni, hugi!
Mellesleg még nekem is tetszik a vasad, pedig én inkább sportos vagyok, de ez egész pofis kis darab.
A lényeg, hogy már kitudok menni motorozni, igaz műszaki vizsga nélkül egyenlőre csak terepre de nekem az is jó bőven
Akkor nem szóltam.Csak fura volt
Ja, az előrejelzést majd elfeledtem... Mondtam én, hogy picit sem kell komolyan venni annyi nap távlatából. Egy biztos: időjárás továbbra is várható.
Nekem is valami terep dolgot magyaráztak,de valahogy annyira nem érdekelt akkor éppen.
Ha valaki tisztában van le, szívesen veszem a magyarázatát.
Igen jól van!
A volt XT-mre heidenau k60as gumit tettem és az is ugyan így állt.
A nyíl szerint van be lőve.
Egyébként nagyon jó gumik a heidenau, nagyon jól lehetett dönteni még ezt az enduro gumit is
Hát ez tényleg pofátlanság, találtam rá, meg is rendeltem csak még nem válaszoltak.
pofátlan birigli
Megoldom, no. - egy kis ferdítéssel
Ja, hogy úgy... Hát motornak nem minősül de azért beírom a szövegbe. Képet majd ha lesz eleje.
Mintha vettél volna valamit... vagy a bőrfotel nem minősül motornak? Akkor bocs...
Mit frissítsek rajta?
Basszus...!

Frissíthetnéd az adatlapod. Meg nézd meg az előrejelzést.
Budai úton a pöcs alakú templom és a Fiskális út között kék motor rommá törve súlyosan sérült motorossal, tud valaki valamit? Nekem is úgy mondták, én itthon vagyok törött lábujjal.
Hallottam erről már... a jobb track miatt csinálják, hogy terepen jobban irányítható Annyira rég olvastam... nem az én világom. Az viszont fix, hogy a két új Anakee gumi endúrósok között fogalom. A lánc se régi. Fickós is. Szeretem, bár csak Aprilia.
Lehet, hogy valami angol gyártmány és mivel ott az út másik oldalán közlekednek, ezért van fordítva rajt a nyíl! Vagy nem?!