Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom csak, valóban ...és milyen kisímultak a pólusai! Jó munkát végeztél! (...a motorral természetesen)
Pajti nagyiccsá rá azt talán észreveszed azt a csöpp mosolyt a bal szájsarkában!
Skacok!
Ilyet még nem pipáztam! Forgás irányos, és jól van!
Hát, ha forgásirányos, akkor az most kuka, mert a szálak belül eldeformálódtak. Nem?!
Ha erre felé meg arra felé is futott, akkor...
Nem a felni van forditva, hanem a gumi, pici ujjal mutagatós célozgatós kismacska!
Tud valaki olyat, hogy kerék centírozó küllőshöz? Egy 88-ast kéne kiszedni, és akkor a gumi is megfordulhatna.
Nem akarok újjal mutogatni
Tök igazad van! Azannya! Valaki barom volt?
fényezés még nincs kész, de őszre az is elkészül, csak egy kicsit sokba lenne most( 100.000) Ezt az összeget a nyáron inkább motorozásra költeném
naná. főleg ha a napocska vakítja a szemem
Bizony ez lett nekem gyanús,a minták alapján. De lehet van rajta forgásirány
Mint ha fordítva lenne felszerelve!
Frankó
De nekem gyanús valami az első gumival kapcsolatban
Te fater, hugicám mindig ilyen savanyú képet vág, ha boldog?!
Véééégre MOTOROS lesz belőle is, nem bokorugró!
Lepróbázva (Azthiszem nagyon boldog! )
Gurul!
Hello szoktatok turázni is .....
hát a nők keresztbe húzták a számításaimat és így csak holnap este megyünk......
De hogy soha többet idom nélkül,lefúj a szél,fázom és fáj a térdem.Na meg kurva ronda is.
Csörizz ha erre jársz
Mi ez a zsiguli szúrófény
Zsír! Kép alapján nem tűnt rondának a fényezés. Akkor húzzál bele, mindjárt itt az április.
A váz teljesen 100-as lett. Motor lesz belőle, mert már elcseszni se tudom Lassan az idomokat pakolom fel, de lé híján festetlen marad egyenlőre, bár sokat agyalok, meg Fycakolok is. Ugye ha már ennyire egyben van, mutasson is valamit.