Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem baj ha nem Hondáról van szó? Vállalnak más típust is?

Köszi, felhívom őket!
pl.: Motorcenter
őket csak ajánlani tudom
Sziasztok!

Tudtok itt Fehérváron olyan óccsó de minőségi helyet ahol vállalnak motorkerék centírozást/egyensúlyozást? (Haverom régebben volt a JSI-nél de ott csak úgy tudták volna megcsinálni ha már előre leszedte volna ő maga a kereket).

Köszi!
Ez ilyen másfél-két órás elfoglaltság lesz nekem is. Dolog van. De áprilisra szervezkedek valamit. Kitartás Tibor!
Azt hiszem ezt most kihagyom mert van melóés addig kell dolgozni amig van mit,széles utat!
Most Te miről beszélsz? Motorozunk még, vagy már más a téma? Kíváncsi lennék bealudnál e mögöttem, ha egyszer elereszteném a pacikat! Még úgyis mindíg uccsó esetet emlegetsz amikor lábujjhegyen viszlek! Az lehet hogy közben néha beszunyókálok olyankor, de az a tempóhiánytól van....
Hát ahogy te tanítasz úgy nem is lehet megtanulni: Ha két menet közt mindig bealszó mint egy apóka akkor mit vársz tőlem, hogy tanuljak ?
Ahhoz még sokat köll tanulni boszikám! Az nem úgy van ám hogy ráülök azt GOooooooo!
Már szeretnék motorozni ám én is fater
Menek egy rövidet szombaton: Csákvár-Majk lesz a játszótér

Időjárásjelentés szerint hűvös idő lesz, de nem fog esni.

Aki szeretne csatlakozni, az tegye fel a kezét! Jó magasra
Baz...ez nem is néz ki szarul!Pedig csak vicceltem.
Megnézni meg lehet, a hozzájuk nyúlásnál már eleve az én protkómban akadnál el, (képet most nem teszek fel róla ) aztán jönne anyuka. Na de most tényleg, megnézhetők.
Az a jobb alsó szemfog nem túl bizalomgerjesztő (pláne a kis fogkővel megspékelve). Inkább várnék még 6 hetet akkor már dögönyözni is lehet(ne). Később talán anyu is engedékenyebb lesz.
Waoooooo! Azt én is megnézem! Egy fain oldalkocsis Gixert még soha nem láttam élőben!
Egyszerű!3-an lesznek és nincs kocsijuk.Meg betartja a kreszt
Na de ezt hogyan találtad ki
Pedig nagyon titkolom.
Amúgy meg csak gondoltam rákérdezek hogy mizu lett.
Amúgy a Levente érdeklődik hely miatt de nem hívott vissza szokás szerint.Ha hívna hozzád irányítom és csinálunk egy próbát,talán most tágasabb.
Mindennek van alapja!Szerintem titkolsz valamit!És azt is tudom mit!A Thomace oldalkocsit vesz a Suzukira és annak kell a hely!
Ok csak gondoltam megkérdezem
Hát pedig ha látod az uhut akkor annak kéne lennie. Én nem használtam soha sötétben csak nappal és csak motoron.
csak tüzesdrótos jó? picsába há valami van, ott a tekerős-lejáccós gombok egyike mintah az lenne, de csak valami geci bagoyl jön elő a kijelzőn, azt nem látok a setétbe
Meg is nézheted élőben is akár őket, ha nem félsz anyutól, de itt egy kép csak NEKED, csak most!
maximum jól berúgok még egyszer kétszer de meg mondom őszintén arra nem számítottam hogy ennyire szar másnaposan dolgozni
Megy a kis masina nem kell félteni amúgy meg sejtettem hogy alukálás van , de szerintem én addig nem csinálok semmit amíg meg nem jön a szerelmes levél