Tudtok itt Fehérváron olyan óccsó de minőségi helyet ahol vállalnak motorkerék centírozást/egyensúlyozást? (Haverom régebben volt a JSI-nél de ott csak úgy tudták volna megcsinálni ha már előre leszedte volna ő maga a kereket).
Most Te miről beszélsz? Motorozunk még, vagy már más a téma? Kíváncsi lennék bealudnál e mögöttem, ha egyszer elereszteném a pacikat! Még úgyis mindíg uccsó esetet emlegetsz amikor lábujjhegyen viszlek! Az lehet hogy közben néha beszunyókálok olyankor, de az a tempóhiánytól van....
Megnézni meg lehet, a hozzájuk nyúlásnál már eleve az én protkómban akadnál el, (képet most nem teszek fel róla ) aztán jönne anyuka. Na de most tényleg, megnézhetők.
Az a jobb alsó szemfog nem túl bizalomgerjesztő (pláne a kis fogkővel megspékelve). Inkább várnék még 6 hetet akkor már dögönyözni is lehet(ne). Később talán anyu is engedékenyebb lesz.
csak tüzesdrótos jó? picsába há valami van, ott a tekerős-lejáccós gombok egyike mintah az lenne, de csak valami geci bagoyl jön elő a kijelzőn, azt nem látok a setétbe
Megy a kis masina nem kell félteni amúgy meg sejtettem hogy alukálás van , de szerintem én addig nem csinálok semmit amíg meg nem jön a szerelmes levél
Köszi, felhívom őket!