Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szesz!

- Ebay.
- Arra én már nem emlékszem de mintha valami kapcsoló lett volna a kijelző mögött bár azóta volt egy Panám is így sanszos, hogy keverem.
- Firewire (IEEE1394) 4 pin (a másik fele meg amilyen a gépen van. Ha nincs a gépen akkor kell bele egy Firewire kártya.
Kawazoli nem tudtalak visszahívni de nem költözöm.
Suzukis,bocs le voltam halkítva mert a baba most aludta ki a lázat.Amikor hívsz adom a számot amin meg tudod beszélni a műszakit.
szasz Tszitsza! asszem a te kamerádat vettem meg kistuningtól.. Nemtod, optikavédőt hol kapok hozzá? a másikmeeeg, hogy nem sikerült éjszakai izébizét előhozni, tudod, mikor infrával nyomja magának. meeeg milyen kábellel tom rányomni a gépre?
Pedig de jó lenne frizbizni az oldalidommal.
Olyan formásak, hogy inkább nem bántanám...
Jó, de előtte szedd le róla az idomokat.
Akkó' gyere strandlabdázni!
Várjá'csak...valaki rémlik strandkorlát kék motorral...
Egye fene akár ki is próbálhatod.

Babonás vagy, vagy félted tőlem a kis szőrösöket?
Rám sem emlékszel?
mert a tulaj fejét nagy ívben leszarod már jó pár napja
A MadAss-t akkor mutizd, ha a hájas felemet meglegeltethetem..
Kiskutyakép még korai

A Pegaso állapotának leközléséhez a tulaj még nem járult hozzá.
Takker Te vagy a hibás! Mert mindíg csak mész mint a meszes! Szegény meg utánad...
Skacok emlékszem valakinek néztem az adatlapját és a Gyömrői úton volt neki bejelölve valami motorszervíz mint munkahely, vagy nemtom. Sárkány Center mellett. Régen volt. Érdeklődnék ki volt az, és ott dolgozik-e még?
Tiby!

Felraktam a Ducatiklub.hu-ra az üléstakarót. Egy srác keresett ilyet...
Nagyon szívesen. Mi köszönjük, hogy eljöttetek! Remélem nem ez volt az idei utolsó gurulásunk. Bár idén nem sokat fogok közlekedni, mert a baba project az elsődleges, akárki - akármit mond.
Én inkább egy Fvár-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-
Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Z
irc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Fvár-ban lennék benne
Amúgy köszi a tegnapi gurulást neked ás Berbernek bazi jó volt.
Szeva fasza a kép , .
Akkor csak a K7-esek a lassúak
Pláne a hajókázás...
Hölgyek, Urak!

Egy Fvár-Szántód-Tihany-Csesznek áprilisban? Ha lenne rá jelentkező, akkor valami hasonlót lehetne csinálni, mint 14-én.

Te vagy a 3. aki látott, én bezzeg senkire nem emlékszem. Vagy vak vagyok, vagy az örömmámor könnyei elhomályosították a látásom.

Asszonynak hogy tetszett a hátsó ülés? Óvatos voltál?