- Ebay.
- Arra én már nem emlékszem de mintha valami kapcsoló lett volna a kijelző mögött bár azóta volt egy Panám is így sanszos, hogy keverem.
- Firewire (IEEE1394) 4 pin (a másik fele meg amilyen a gépen van. Ha nincs a gépen akkor kell bele egy Firewire kártya.
szasz Tszitsza! asszem a te kamerádat vettem meg kistuningtól.. Nemtod, optikavédőt hol kapok hozzá? a másikmeeeg, hogy nem sikerült éjszakai izébizét előhozni, tudod, mikor infrával nyomja magának. meeeg milyen kábellel tom rányomni a gépre?
Skacok emlékszem valakinek néztem az adatlapját és a Gyömrői úton volt neki bejelölve valami motorszervíz mint munkahely, vagy nemtom. Sárkány Center mellett. Régen volt. Érdeklődnék ki volt az, és ott dolgozik-e még?
Nagyon szívesen. Mi köszönjük, hogy eljöttetek! Remélem nem ez volt az idei utolsó gurulásunk. Bár idén nem sokat fogok közlekedni, mert a baba project az elsődleges, akárki - akármit mond.
Én inkább egy Fvár-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-
Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Z
irc-Csesznek-Zirc-Csesznek-Zirc-Fvár-ban lennék benne
- Ebay.
- Arra én már nem emlékszem de mintha valami kapcsoló lett volna a kijelző mögött bár azóta volt egy Panám is így sanszos, hogy keverem.
- Firewire (IEEE1394) 4 pin (a másik fele meg amilyen a gépen van. Ha nincs a gépen akkor kell bele egy Firewire kártya.