Mikor megnéztük a Ciberémet, a Dávid barátom is csak akkor ült rá megnézni hogyan pöfög, amikor a tulaj markába letétbe tettem a vételárat.
Ha Dávid (szerelő) azt mondta volna, hogy nem kell, semmi gond, a tulaj visszaadja a zsét és barátsággal elköszöntünk volna.
Ha perecelt volna (jóval tapasztaltabb, mint én!), visszük a motort, úgy ahogy van. Nálunk ez így működött.
Motorvásárlásnál így működik, ha ki akarod próbálni semmi akadálya de ha perec van megvetted a mocit.
Ez mindig elmondtam amikor mocit árultam, és amikor vettem akkor az eszemben volt.
Én fel sem ülök olyan mocira amit nem tudok kifizetni, vagy legalább lecserézni... Egyszer rég alámtettek egy 1100 xx-et (újat) Hát 2.-nál nem mertem feljebb tenni, egy parkolóban.
Nem akartam a kiscsávónak ötleteket adni a perhez, de van egy két sumákság az eladói oldalon is(slick, pályaidom, utcában stb...). De nem voltam ott, nem is fogok ítélkezni senki felett.
Húú basszus. A jó isten mentsen meg egy ilyen helyzettől, meg egy ilyen vásárlótól.
A jó öreg Murphy itt is dolgozott: "A kölcsön járművel tuti, hogy történni fog valami!"
Ilyen esetben meg kellene venni a járgányt, ahogy van és a javítás azt terheli, aki eltaknyolt vele!
Visszaolvastam a motorpróbálós sztorit, jááájjj.... Én nem hagytam volna, hogy csak úgy elsétáljanak vagy fizet vagy rendőrt hívok. Mondjuk a család se semmi, apukával az élen.
Jsi-ben ki tudják venni a kereket a motorból is, más kérdés hogy nem bíznám rájuk, mert lebasszák a dukkót a villáról stb. Szerintem nem volt bent a szerelő, aki konyít hozzá. Kawasaki Ivanicshoz is viheted, ott is ki tudják venni és szerelnek gumit.
Ha Dávid (szerelő) azt mondta volna, hogy nem kell, semmi gond, a tulaj visszaadja a zsét és barátsággal elköszöntünk volna.
Ha perecelt volna (jóval tapasztaltabb, mint én!), visszük a motort, úgy ahogy van. Nálunk ez így működött.
Ez mindig elmondtam amikor mocit árultam, és amikor vettem akkor az eszemben volt.
A jó öreg Murphy itt is dolgozott: "A kölcsön járművel tuti, hogy történni fog valami!"
Ilyen esetben meg kellene venni a járgányt, ahogy van és a javítás azt terheli, aki eltaknyolt vele!
Pácser Lacit kell keresni. (Ha kell, privátban megadom a mobilját)
Voltam ott valamelyik nap, és elég furcsa volt hogy f4 körül nincs nyitva. Kösz a számot, épp most kaptam meg!
(vagy az ott dolgozó emberke számát?)