Heló mi?
Képzeld abba hagyta,de pár napja megint csúnya a hangja.Úgyhogy viszem hamarosan a dokibácsihoz.Már ha fogad minket.Majd egyeztetünk telefonon
Nem találkoztunk a zöld mikró busszal,de tudomásom szerint csak egy fehér opel vivarojuk van az Szfváriaknak full lesötétitve abból mérnek a drágák.Hogy egyem a szivüket!
Nem rájuk gondoltam. Ők az előttem lévő autóst intették ki.
A mikrobusz azért is volt gyanús, mert a belterületen jött egy darabig utánam 50-nel, majd kb 40-re lassított, az autósok meg nem előzgették, ill. Battyán előtt sem, amikor szarakodott elég sokáig 70-nel.
Én is köszönöm mindenkinek a mai túrát, illetve külön a szervezést is!
Szerintem pont a végére oldódott fel bennünk a tél alatt felgyülemlett feszkó és Siófokon a kávézáskor volt a legfelszabadultabb a hangulat. Nagyon szuper időt fogtunk ki, jó kis csapat is jött össze, igen kellemes napot zártunk, balesetmentesen.
Köszönöm a résztvevőknek a társaságukat , Papajohnnak pedig a szervezést!
A Balaton kerülős túráról hazafelé, miután szétszakadozott a csapat, Szabadbattyán előtt jópár autó követett egy mikrobuszt. Talán Opel lehetett, zöldes színű, kb. 70-nel ment. Szépen megelőzgettem őket, közben 70-es tábla, majd település. Rögtön fékeztem is előtte, de valószínűleg túlléptem a megengedett sebességet. Akik előttem (fehér Honda, SV650) vagy utánam jöttek haza, nem találkoztatok vele? Nagy a gyanúm, hogy sünök voltak és mértek. Csak későn kapcsoltam.
Képzeld abba hagyta,de pár napja megint csúnya a hangja.Úgyhogy viszem hamarosan a dokibácsihoz.Már ha fogad minket.Majd egyeztetünk telefonon
A mondeo inditóval mi a helyzet?
Rögtön nézheted.
A mikrobusz azért is volt gyanús, mert a belterületen jött egy darabig utánam 50-nel, majd kb 40-re lassított, az autósok meg nem előzgették, ill. Battyán előtt sem, amikor szarakodott elég sokáig 70-nel.
Én is köszönöm mindenkinek a mai túrát, illetve külön a szervezést is!
Szerintem nem mért az autó. Kicsit előttetek jöttem szerintem, de én nem találkoztam vele.
Köszönöm a résztvevőknek a társaságukat , Papajohnnak pedig a szervezést!
Köszi Bandita a mai gurulást, és anyudéknál a vendéglátást!