Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaaaz igeeen! Gratulálok "apuka" a népes családhoz!
Heten lettek és
A gyerek miatt mi csak egy kis kíséretet adtunk nektek de jó volt a hosszú tél után csapatban gurulni,még ha rövid ideig is.Kösz Papa,kösz mindenki!
Nyam nyam!
Hááj! Rendben hazaértetek?
Heló mi?
Képzeld abba hagyta,de pár napja megint csúnya a hangja.Úgyhogy viszem hamarosan a dokibácsihoz.Már ha fogad minket.Majd egyeztetünk telefonon
Jól átsütve, kiskanállal
Nem találkoztunk a zöld mikró busszal,de tudomásom szerint csak egy fehér opel vivarojuk van az Szfváriaknak full lesötétitve abból mérnek a drágák.Hogy egyem a szivüket!
Hi Dukattis!
A mondeo inditóval mi a helyzet?
Oksa. Köszönöm!
Rögtön felnyomom egy albumba hozzám, de nincs sok nekem, csak pár darab, meg két nyulfarknyi vidi.
Rögtön nézheted.
A többi képhez (is) hogyan lehet hozzájutni?
Nem hinném, hogy mért volna:)
Nem rájuk gondoltam. Ők az előttem lévő autóst intették ki.
A mikrobusz azért is volt gyanús, mert a belterületen jött egy darabig utánam 50-nel, majd kb 40-re lassított, az autósok meg nem előzgették, ill. Battyán előtt sem, amikor szarakodott elég sokáig 70-nel.

Én is köszönöm mindenkinek a mai túrát, illetve külön a szervezést is!
Hello!

Szerintem nem mért az autó. Kicsit előttetek jöttem szerintem, de én nem találkoztam vele.
Marhanagy szervezés volt Köszönöm mindenkinek aki eljött! Jól éreztem magam. Remélem Polgárdinál nem cseszegettek a sünök senkit sem...
Polgárdi előtt volt 3 vagy 4 rendőr autó de nem mértek csak igazoltattak
Szerintem pont a végére oldódott fel bennünk a tél alatt felgyülemlett feszkó és Siófokon a kávézáskor volt a legfelszabadultabb a hangulat. Nagyon szuper időt fogtunk ki, jó kis csapat is jött össze, igen kellemes napot zártunk, balesetmentesen.
Köszönöm a résztvevőknek a társaságukat , Papajohnnak pedig a szervezést!
Majd legközelebb messzebb megyünk. Mondjuk Kecelre abba a hadiparkba.
Örülünk, hogy mi is elkísértünk Titeket egy darabon, nagyon jó időnk volt!
átgurultunk idegenbe xD

Köszi Bandita a mai gurulást, és anyudéknál a vendéglátást!
A Balaton kerülős túráról hazafelé, miután szétszakadozott a csapat, Szabadbattyán előtt jópár autó követett egy mikrobuszt. Talán Opel lehetett, zöldes színű, kb. 70-nel ment. Szépen megelőzgettem őket, közben 70-es tábla, majd település. Rögtön fékeztem is előtte, de valószínűleg túlléptem a megengedett sebességet. Akik előttem (fehér Honda, SV650) vagy utánam jöttek haza, nem találkoztatok vele? Nagy a gyanúm, hogy sünök voltak és mértek. Csak későn kapcsoltam.
Aki nem volt ma Balaton körüli szezon nyitó túrán ,az bánhatja!Nagyon tuti volt!Klassz idő jó csapat köszi mindenkinek!