Az a gond, hogy nullára futott a hátsó betétem, és picit (tényleg csak picit) belekóstolt a tárcsába. Aztán nem tudom, hogy most cseréljek vele tárcsát is, vagy csak a betétet.. oda kellett volna figyelnem rá, tudom
Tavasszal el lesz adva, meg a RedRose 50 Classic is, meg a Gilera Sioux is. Asszem.
Miből tudom megállapítani ezt a típuskódot? Vázszámból valahogy?
Cseréljek szerinted tárcsát is?
Szia!
Ezt honnan tudom megállapítani?
Én annyit tudok, hogy tuti egy 2001-es Honda CR 125
Egyébként a betét alakja hasonlít a szükségeshez.
Tárcsáid is vannak vagy "csak" betétek?
Üzenem valakinek - ha magára ismer - aki ma 14:10 körül vonult befelé a város felé a Móri úton a bíróságnál, majd kb. 14:25 körül a Skála mögötti résznél csatlakozott vissza forgalomba egy piros sport vagy sporttúra mocival (nem tudom mekkora és milyen típus, ehhez túl messze volt, de 4T piros komoly hanggal) hogy iszonyatosan csörög a motorja motorfékezés közben, jó lenne ha megnézetné mert szétesik alatta, de komolyan!
majd nyaron, 2 lagzi, szal lesz indok boven inni ... meg cimbora kolcsonadja sv-t, elgurulunk valamerre az asszonnyal lazulni, mar reg motoroztam sajna hianyzik mint allat ..
Halihó MOTOROSOK!
Ha valakinek még szüksége lenne gyertyára, fékbetétre, írjátok meg pontosan mi és mibe kell és mondom/írom az árakat!
Főként NGK és FERODO termékekkel foglalkozom.
(Mindenre kb 30-35% kedvezmény van!)
Hogy műkszik az NSR?