Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megtisztelő a büszkeséged Ha épp reggeli szüneten vagy,néha átlibbenhetsz.
Bakker! Élni nincs időm! A Ludvig az kismiska, kezdő bojtár lehetne csak! Itt nem csak az erődet szijják, hanem az eszedet is! Lesek mint nyúl a bokorban. és szívok mint tűzoltó a füstben. Mejd szóba kerülünk, ha még szóba álsz velem.
Büszke vagyok rád, János! :D
A zápfogadat húzom ki Nos másnap kipucútam a gyergyát de csak az egyiket túúttam kiszenni,telefonon kértem a Berbertű segítséget de sztem nem merte felvenni mert má kiidegelem a kérdéseimmel .Na és nem pörgött fel csak elindult és hörgött.Vártam még egy napot és beindítottam újra,lőtt vagy 2M lángot,kidurrogta a sok benzint és azóta múúkodik.Sztem szarrá szítta magát a húzás előtti tolásnál és a húzás is csak fokozta.Most azzal járok dógoznyi.
Ja semmi csak ki van vonatva ideiglenesen + a tartóm is eltört és itt van a lakásban a re ndszám
Mi történt a rendszámoddal? :)
Ha rendszám nélkül is mehetek akkor én is jelentkezem
A Sierrát húzzuk ki kötélen, vagy a Yamahát? :D:D:D

Tényleg: sikerült megcsinálnod?
Nekem is szóljatok!
Egy szóval nem mondtam hogy mentem már nagy ccm-essel
Felismertem az épületet, párszor már vásároltunk ott
mondjuk tényleg nagy lépés volna 80ccm ről 600
azt kell mondani neki, hogy ez csak 125
Sajnos nem :D
Apa elakar üldözni a nagyobb motoroktól de nemfog neki menni :D nem örül neki ha nagyobb ccm-es motorra ülök.
fater meghitelezi
ha tényleg érdekel, beszélhetünk részletfizetésröl is, apuddal úgy gondolom vagyok olyan viszonyban
De nem rábeszélni akarlak, csak kérdeztem
Miből?!:D
mail ment
Na, helyes kis darab, gratula hozzá!
Már csak olcsó benzin kellene...
kösz Csuly, nem érdekel a husqvarnám?
honnan tudod?
Woah! De szép! Sok balesetmentes km-t hozzá!
Szép példány. Ennek látom értelmét, a varaderokkal meg vstromokkal szemben.
Győr, alma motor?
Köszi,
Azon gondolkozom, hogy a husky-t meg eladom
Nem jó egyedül terepezni.
Szép malac . Tavaly ilyenkor iratkoztam be a szfinxhez. Akkor egy 10est elengedtek a nevezési díjból, mivel én voltam abban az évben az első motoros.
Na skacok, megvan a youngtimer
Má csak valami expreszjogsi kell