Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szar ötlet. Veszek egy csupasz bringát és körbe-zsugorfóliázom!
Egyik ismerős kínából rendelt motorra pályaidomot, utólag derült ki hogy hőre lágyul...szépen rásimult a gépre
Kilincsből van benne a dugattyú, szerelőtől hallottam, hogy 3ekm alatt elfogytak a szelepek, stb... 300eft-t nem, de még egy forintot sem adnék érte, annyiért már motort is kapsz...
az erettsegiztem belole az keves lesz :-(
aki meg vereti a szakmai angolt az nem megy az ibmbe ehberert :-DD
22 evesen 600as gixxeren vagy 450es crossgepen lenne a helyed mint minden rendes fiatalnak, aki kihagyta a szamarletra fokait, nem kavedaralon ... eletveszely!
kemeny, 25os cbr egy az egyben lekoppolva, es 300papir ujonnan, az nevetseges :-S
link meg link
aztán használtban:
link
link
Gyerekek ez aranybánya! Újban olcsóbbb mint használtban! Megveszed, és már 50-el is többet ér! Ez a gép tud valamit!
Csak azt nem vágom, hogy miért adják el szinte azonnal amint megvették link

Olyan mint a zsebkendő... 1x használatos, és most ne sértődj meg, de volt a kezeim között Kínai kacat. Javíthatatlan. A csavarok vajból vannak, a blokk le akart esni, a műanyagok törtek mint a ropi. Folyamatosan eszi a pénzt ha szépen tartod, és még alkatrészt is csak a márkakereskedőtől kapsz, vagy eBay. Pénzkidobás.
Ez tök olyan mint egy hálózati router neve Biztos jó fórumra írtál?
Bocs, de biztos Kínait akarsz?
JAJA! Igazi rúgjad át a falat, a szomszédhoz zene
nagyon jó kis zene!
azaz de.

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/villam_teszt_qlink_xf_125

más típus, de támpontként jó lehet.
rákerestem de semmi értelmes info róla, érdekes...
Ennek alapján inkább mély levegőt vegyél :) vagy vmi nagyobb nevű használtat
Nagyon nagy buli lesz holnap, 6-8 óra környékén kezdődik a parádé.
Csocsósok is lesznek nem kevesen.

Berbert már megfűztem, h nézzen be :D

(jut eszembe fater otthagytam a szilikonsprémet és kelleni fog 7végén, el tudnád majd hozni magaddal?)
Megnézem mit tehetek az ügy érdekében.
Bandita,nem tudsz olcsón halat szerezni?Úgy kívánom és fogyókúrázok az meg ideális.Ha esetleg van, pár kilót átvennék.
hali mindenkinek mi a véleményetek a Q-link ss125-röl? ilyen motor vásárlását tervezem a jövöhéten
Én reggel motoroztam , eredet vizsgára. Még a pisa is belém fagyott
okok! van nagy 125-is:) de van 50cm3 -esben is nagy:), de tényleg nem érdemes túl sokat írni erről, mindenkinek meg van a maga elképzelése erről és ez így van jól. Több motoros = több motoros baleset. Több autós = több autós baleset. 'B' kategóriás jogsival rendelkezők azért cska tudnának valamit kezdeni egy kétkerekűvel, már akinek benne van a vérében a mocc. Akiben nincs, az gondolom nem is akar ebben a kategóriában gondolkodni. Aki pedig többet akar, az szintúgy. Nah, mindenkinek jóéjt, jó pénteket! RC-be holnap terveztek valamit? csocsó!? Szívesen kikapnék egy jó csapattól:)!
És igenis a 125-ös ETZ az nagymotor,pl.
Márpedig akkor is van különbség és biztos,hogy sokkal több lenne a baleset.Nem rólad beszélek vagy egy-két emberről,hanem általában.Általában mindenki lecsapna erre a lehetőségre és volna ám bukfenc A tehenek meg üvegházasra böfögik a földet és pazarolják a vizet a birkák meg szétfingják a légkört.Ehhez képest a simson némi ricinussal kenetve nem is vészes.És 2012 a világvége,amikor is a bárányszellentés és a marhaböfi elszáll az üstökös lángjaiban
Péntek du. összejövünk megbeszélni ezeket a dolgokat egy nekem távoli, de békés zugban? Annyira régen láttam a bandát saját kínomból...
Látom Te tisztában vagy az összetevőkkel! Aztán lehet fokozni a környezetvépelmi smafut a katalizátorokból kiváló platina és nehézfém részek rákfokozó hatásával. Elejthetnénk, hogy a kibocsátási összetevők %-át nézik, és nem a mennyiségét, ami ugye még nőtt is az eltelt évtizedekben, a teljesítmény hajhász négylábúak között. Ugye a motor az tabu, mert védett faj. Szóval adnak ezek a környezetnek rendesen.