Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezert kell ugyesen belallitani, hogy senki se lassa az adataidat, egyszeru :-d
mi ez az uj nev, alcazod magad ?
Lehet az a legkisebb mennyiség! Szexard környékéről való! Nagyon jóféle de nem dicsérem majd meglátod! A Race-be viszem ha kell!
Köszönöm a jó tanácsokat!
Azért ez szemét geci dolog,hogy képesek lecsekkolni az adatlapot!
Ha mondjuk futár szeretnék lenni akár étel akár csomagszállító,akkor nem vesznek fel,mert a hülye gyereknek van egy gyorsaságija és biztos autóval is úgy megy,mint az állat?
Amúgy sehol sincs takargatni valóm és próbaidő után sem vadulok meg!
Talán próbaidőn nagyobb a feszültség bennem és igyekszek minél jobban teljesíteni és bizonyítani,utána meg inkább rutinból dolgozok,ahogy ennél a soproni cégnél is a kisujjamba van az egész gyártósor és bárhová oda tudnak tenni!
Én nem törődök bele egy sima gép kezelésébe,nekem mindig kell a kihívás és érdekel az egész folyamat!
Igaz nem becsülnek meg az anyagiakat tekintve,de nem is érdekel,mert magam miatt tanulok meg dolgokat!
Fél kilót is lehet venni? Honnan való?
Ha valakinek szüksége lenne fűszerpaprikára jelezzen a fórumon vagy hívjon! 2600-kilója!
Én már régen rájöttem,hogy rosszabb korban élünk mint elődeink! őket megfigyelték mi meg boldogan kitárulkozunk mindenki előtt!
Gyanítom az én motoromat is az iwiw-re feltöltött képek és megadott adatok alapján lopták el Mindenkit óva intek figyeljetek hol mit írtok magatokról!
Nem túl nagy város. Nomeg az internettel is csak óvatossan pláne ha állást keresel. Ilyenkor érdemes a jobbik énedet mutatni aztán 3 hónap múlva lehet bevadulni.

A HR-esek mondták, hogy az új pályázóknak rendszeresen csekkolják az iwiw, facebook és egyéb oldalait, mert AZ többet elárul a jelentkező személyiségéről, mint egy gyönyörűen megírt CV.
Erre vigyázz!
Jah igen...közvetítő cégen keresztül nem adok semmit!
Majd személyesen beviszem,még keresgélek!
Azért Fehérvár nem olyan picike?
Ismered talán barátnőmet?
közvetítő cég a javából. Ha rám halgatsz direktbe beadod a CV-det a szóbajöhető cégekhez ( HR@cég.hu vagy com ). A cicis képeket meg szedd le az adatlapodról mert igen pici a város. Esetleg dobj fel pár alsógatyás feszítős képet helyettük.
Félig meddig hülyeséget írtam,ha jól néztem az IMPC kft az is egy közvetítő cég?
BryanFox úgy néz ki találtam olyan munkát,ahova felvesznek...IMPC kft-t ismeritek?
Ajkán fémiparban dolgoztam cnc gépen és nekik is van Chiron gépük siemens programnyelvű.
Már csak az a kérdés mennyire megy a cégnek és mekkora a háttere!?
sajnos meg kell oljelek, ezt nem hagyhatom szo nelkul
igen én is eléggé bizonytalan vagyok

A lábam úgy stabil lábujjhegyen ért le. Évek óta tök szerelmes vagyok bele, de a fogyasztásról én sem hallottam sok jót és a világítása is gyenge. A "B"terv egy 97 utáni tdm850, de az annyira nem tetszik meg 2x drágább is
Hi!
Annak idején én is néztem xtz-ket,és olvastam róla véleményeket.A moci jóféle,de kevés belőle a korrekt állapotú.
Nekem sajnos nem ért le a lábam rendesen+a fogyasztási statisztikák is eltántorítóak voltak.
Sok szerencsét!
Hmmm. azt miből higyjük el? He? Ezt bárki mondhassa. Képek
Sziasztok!
sikerült egy xtz750-re felülnöm (tatán a yamahánál, 500e-t kérnek érte ami gorombán sok )
igaz, hogy nem telitalppal, de mindkét lábam leért
ezert a mocsokert meg a 40is sok nagyinak boltba figherkedni :-D
Köszi,hogy őszinte voltál!
Azért veszíteni valóm nem lesz,megpróbálom konkrét munkakört úgyse tudok,beadom önéletrajzom majd midnehova,aztán valami csak lesz!
Orvil, bocs hogy beszólok, de 200 000,- Ft!
Mondjuk rendszám nélkül, de ha megnézed a használtak is nélkülözik e nemes tacepaót.
Jééézusom, az majdnem egy egész miliméter wázze! 50eKm-nél mit csinálna a szerkezet, keresztben járna a dugó a hüvelyben?! Wankel motorrá alakulna?!
Mi volt pontosan ez a szemét?
Cső Hooker.
Hétvégén tudunk valahol találkozni?
Igen. Normál esetbe a dugó szoknyájából kb. 50000km alatt fogy 1-2 század mm. A kicikinajji 1000km(!) alatt volt képes 9 tizedet fogyni! Láttam, mértem. Persze nem minden szar ami kínai, nézd meg a Honda Dax koppintás Lifan blokkokat.