Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Vannak itt olyan motorosok akik endurozni járnak itt a környéken?
Heló Tomi! Üdvözöllek a fórumon!Én laktam Sopronban bár ennek már 10 éve de szerettem a várost!Fehérvár is jó hely! A fórumosok meg fa..a gyerekek!
Szasz papa.
Honnan kerítetted ezt a vacakot?! Egy lyukas garast nem adnék érte! Ki ül ma már ilyen p...köszörüre?! (de jó egy kicsit gonosznak lenni, drága Andrea!)
Köszönöm megnézem!
Köszi ThomAce!
Hamar haverkodok és remélem lesz sok gurulás is,de először éljem túl a költözést! :-)
Igyekszem fellépni,de 12órázok egész héten 6-18ig...csak este tudok olvasni!
www.afsz.hu
Nézelődj itt!
Szia Takker!
Köszönöm,nagyon jól esik,hogy egyből segítesz látatlanba is! :-)
Barátnőm a harman becker-nél dolgozik 90-100körül van a fizuja és én is úgy szeretnék elhelyezkedni,hogy 100-at megkapjam!
Motorom hiteles,fizetnem kell és mellette még az albérlet!
Itt Sopronba 50 + rezsit fiezetek,húgommal lakok együtt és olyan 100-130ból gazdálkodok!
Munka.....gyárban szeretnék dolgozni,gépész technikumom van,első melóm autóiparban volt cnc gépen melóztam,most faipari cégnél vagyok szintén gépkezelő egy 120m hosszú gépsoron!
Én csak a Denso-t ismerem,oda szeretném beadni önéletrajzom!
De ha tudtok valami mást,akkor vevő vagyok rá!
Január vége február eleje....ekkor költöznék!Ha van meló és albi!
Hali!
Barátnőmmel szeretnék össze költözni,de nem felejtelek el,ha másképpen alakul!
Nehéz lesz le zsírozni,hogy legyen munkám egyből és legyen hova mennünk is!
Szia, hallom te tudsz matricákat motorokra. Honda MTX-re tudsz ?
Ha valaki motort akar.... link
Ezeknek a férfiaknak mennyi bajuk van
Az én kazánomnak is lelke van...
de ha megtalálom kitaposom belőle!
Hát ezektől a lelkes dolgoktól a tököm van ki! A Vaillant kazánomnak is lehetett valami lelke, mert karácsonykor meghasadt, és most a motor fejlesztési pénzem bánja, ha nem akarok megfagyni.
Ja azért lett Lagzi Lajcsi platinalemezes előadó

Na jó csak vicceltem-jó a zongoragyár is, de a szutyónak lelke van
Én is mentem tegnap egyet-elég sokáig tartana az az elpörkölés, mert csúszik, mint a takony... :)
Láttam én is a 600RR-t a palotain, ott pörkölte a gumit az álladék a plázánál.
Szevasztok.
Kinek van itt 600-as ciberéje 2 testvér dobbal
Nagyon komolyan szolt,tetszett
Végre egy Gixxer-es. Ahogy Takker kolléga is mondotta: Írd meg mire gondoltál, megnézzük.
Az a helyzet ezzel, hogy a jónép általában tudja mi a jó... De kell a kuriózum is. Szinesíti a pelettát, és jó kontrasztot ad.
Nyomasztó a fölény?
Akkor én mit szóljak?
Hali!

Végre egy Suzukis, itt nyomasztó fölényben vannak a Kawások meg a Yamahások:)

Aránylag aktív a fórum meg sok jó (+segítőkész) arc van itt (sőt még egy kávézónk is van-még...). Én is nemrégóta vagyok itt, úgyhogy tapasztalatból mondom. Albérletből is van kínálat (alberletszekesfehervar.hu) úgyhogy nem kell aggódni:)

Írd meg, h mire gondoltál/mennyiért, itt a cégben is körül tudok nézni mindig hirdetnek vmit.
Hali!

Én pont lakótársat keresek, panelba.
Sziasztok!
Nem tudom mennyire aktív ez a fórum....
Segítséget szeretnék kérni!Nem motor témában!
Leendő mocis társakat haverokat keresek! :-)
Jelenleg még Sopronban élek,de szeretnék minél előbb Fehérvárra költözni!Barátnőmmel bútoroznék össze,aki Fehérváron dolgozik!
Én valami gyárba szeretnék dolgozni és egy kis garzon albit vagy családi háznál külön álló lakrészt szeretnénk bérelni majd!
Ha valaki tud akármiben segíteni az írjon nekem!Van minden elérhetőség az adatlapomon!Előre is köszönöm,ha valaki valamit tud!
Ahogy szokott lenni ilyenkor, volt egy kis időm. Szerintem jó visszanézni, remélem neked is tetszett. És köszi h megnézted!
Hát tényleg ott vagyok! Hogy került ez most elő?