Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azt nem tudom, de megkérdezem és jelzek.
Nincs mit. Igen, csak a huzat lett csereberélve.
Nem tudod véletlenül, hogy az Ancsáék idén is indulnak a Yetin?
köszi.
és akkor az íbéjes az csak huzat volt, te meg rápattintottad?
Öööö...melyiket? Csináltak egyet Szentendrén rá pár hétre meg megláttam az íbéjen a jelenlegit (fekete-piros, Z felirattal) és egyből beleszerelmetesedtem. Emlékeim szerint mindegyik 6 rugó környéke volt (csak huzat, a szivacs nem lett piszkálva). Sokan dícsérik a Somoto-t is. A fotók között van valahol galériája is.
helobeló...
te lyány, az ülést ki csinálta neked a zééére? oszt mennyi' kincsé'?
Egy kis olvasmány annak, aki szereti a "sz@rból várat..." jellegű sztorikat. Kicsi pénz, nagy lelkesedés, remélem a srácnak több szerencséje lesz mint nekem anno a Subaruval.
Szép napot!
Mi van veletek?
Ilyen jól sikerült a záróbuli, hogy mindenki kiütötte magát?! Az élményekről meg smafu beszámolni a többieknek?!

he- he-HE?!?!?! Gyerünk, fel a képekkel és videókkal!
Szerinted akkor a 10.-iken? Asszony meg terhes!444 négy négy négy!
Mi is a 10.-iken lakunk. Én ültem a széken és csak azt vettem észre, hogy az asztal odébblök. Először nem tudtam mi a tököm van, csak éreztem, hogy az asztal nekimegy a kezemnek. Asszony meg az ágyon sápadtan nézett! Totál megijedt. Meg is értem.
kilengés
Asszonyom most ért haza a gyerekekkel. A sógoréknál voltak fenn a Köfém Ltp egyik 10.emeletén.
Most meséli elfehéredve, hogy a benga nagy bátyuskája hogy dülöngélt az ajtóban állva, pedig nem ivott semmit, a neje meg felsikított és elájult.
Biztos nem lehetett semmi, bár én itthon semmit nem vettem észre.
Dunántúli :D rohantam le a pincébe mi robbant fel :D de megnyugodtam mert a frissen összerakott motornak nem lett baja!:D és épségben van a ház :D
Dehogy gyün..... máán ittenvan :D
Na 7. fasza! 4.en sem volt semmi,de akkor följebb?
Én meg már azt hittem megártott a pia. Csak arra nem emlékeztem mikor ittam meg.
Mi a hetediken éreztük, hogy rázkódik az asztal virágostul. Azt hittük valami paranormál történik.
gyün a világvége
bizony mondom, ez akkor országos
nálunk is volt földrengés tatán
MIT CSINÁLTOK A RACE-BEN SKACOK?
Itt is reng a föld tőle
Most hívpott tesom, pesten is érezték.
Éreztem bizony ! A 4 emeleten elég szar volt!
Fehérvár környékén más is érezte a földrengést 1-2 perce?
siess