Öööö...melyiket? Csináltak egyet Szentendrén rá pár hétre meg megláttam az íbéjen a jelenlegit (fekete-piros, Z felirattal) és egyből beleszerelmetesedtem. Emlékeim szerint mindegyik 6 rugó környéke volt (csak huzat, a szivacs nem lett piszkálva). Sokan dícsérik a Somoto-t is. A fotók között van valahol galériája is.
Egy kis olvasmány annak, aki szereti a "sz@rból várat..." jellegű sztorikat. Kicsi pénz, nagy lelkesedés, remélem a srácnak több szerencséje lesz mint nekem anno a Subaruval.
Mi is a 10.-iken lakunk. Én ültem a széken és csak azt vettem észre, hogy az asztal odébblök. Először nem tudtam mi a tököm van, csak éreztem, hogy az asztal nekimegy a kezemnek. Asszony meg az ágyon sápadtan nézett! Totál megijedt. Meg is értem.
Asszonyom most ért haza a gyerekekkel. A sógoréknál voltak fenn a Köfém Ltp egyik 10.emeletén.
Most meséli elfehéredve, hogy a benga nagy bátyuskája hogy dülöngélt az ajtóban állva, pedig nem ivott semmit, a neje meg felsikított és elájult.
Biztos nem lehetett semmi, bár én itthon semmit nem vettem észre.
Nem tudod véletlenül, hogy az Ancsáék idén is indulnak a Yetin?
és akkor az íbéjes az csak huzat volt, te meg rápattintottad?
te lyány, az ülést ki csinálta neked a zééére? oszt mennyi' kincsé'?
Mi van veletek?
Ilyen jól sikerült a záróbuli, hogy mindenki kiütötte magát?! Az élményekről meg smafu beszámolni a többieknek?!
he- he-HE?!?!?! Gyerünk, fel a képekkel és videókkal!
Most meséli elfehéredve, hogy a benga nagy bátyuskája hogy dülöngélt az ajtóban állva, pedig nem ivott semmit, a neje meg felsikított és elájult.
Biztos nem lehetett semmi, bár én itthon semmit nem vettem észre.
Itt is reng a föld tőle