Barátnőm is le akar beszélni a Denso-ról,de mondtam neki,ha nem lesz más,akkor odamegyek,ha felvesznek!
Nem ragaszkodok a fizikai munkához,itt a soproni melóm is gépkezelő....csak figyelni kell a gépre!
Angolul tudok vagy is megértem,de nyelvizsga meg társalgás szintű angol az nuku!
Nálatok milyen munakörök vannak?Miket csináltok?Gondolom számítógéphez "kütyüket"
Még egy motoros elfér nálatok nem?
Sajnos angol nem megy, német kicsit, de az sem valami nagy tudás.....eddig logisztika és raktári adminisztráció volt, de bármi jó lenne......hova küldjünk önéletrajzot?...
Egy próbát mindenképp megér, pár önéletrajz ide-oda nem árthat. Ha tud angolul, akkor az IBM is játszik. De a Densoról csak ennyi tudok, amúgy a Gabi (Crna2234 v mennyi a Medián, tudod akinek a kehes SV-je van) dolgozik ott kérdezz rá nála!
tegnap járt nálam gábor, azt ígérte kész lesz a tankod, szerdán vagy csütörtökön m1 pestre és felviszi, de felhív.
ha nem történt volna meg akkor szerintem csörgess rá.
Szerinted Anitának lenne melóhelye valahol ott?.....logisztikus, külkeres vagy csak sima adminisztrátor.....melóhelyet akar váltani és Szfehérvár is ugyanolyan jó mint Bp.....egy távolság...
Megkerdeztem a Densot, elvileg csak munkakozvetitokon keresztul vesznek fel embereket-hogy konkretan melyikek az konkretan nincs meg, csak egy: Manpower kft. Meg van meg a pannonjob kft is, ott is erdemes erdeklodni
Hali.
Nálunk elméletileg lesz meló úgyhogy kellene még egy ember
Küld el légszíves az önéletrajzodat a e-mail címemre és én megpróbállak beprotezsálni.
A cég neve Agility Magyarország Kft. Aszalvölgyi úton a régi sanmina területén a magasraktárat bérli.
Ha már itt tartunk nekem is intézhetnétek valami Fehérvári raktárosi-targoncázási állást. Már kezdem unni a napi ingázást Komáromba, na meg a 16b órás napi melót
Denso-ban van ismerős (motoros:)), nemigen dícséri de holnap úgyis találkozunk megkérdezem.
Harmann-beckerben is van:)
Thomace Bryanfox és én meg IBM, ha tudsz angolul és nem ragaszkodsz a fizikai munkához, ott is lehetne érdeklődni.
Meg még vannak cégek bőven de én csak ennyit ismerek. Na meg a Jüllich Glas-t de arról csak annyit, h fesztiválkor az udvarán hömbölögtem ittasan:D
én egy 97-től gyártott TDM-et néztem ki, de nekem sem hiszem hogy lesz rá pénzem. A másik vágyam egy Superteneree, de arról meg ha minden igaz nem ér le a lábam :D
Csak péz legyen üzára lassan. motor olcsóbb lesz mint a lé bele.
Reklám....
Matrica vágást vállalok... akármiet (A3 méretig tutti)
Rajzold meg aztán kivágható... corel ba a legjobb de sima kézi rajzról is lehet csinálni.
Targoncást keresnek járj utána!