Kőszi!A biztosito nem sajna mert szent este volt és ittam egy keveset de csak keveset...0.57et fujtam..sajna ..vki kihivta a zsarukat..Ha a szesz miatt lett volna a baj akkor elismerném..de 0.57 az semmi aki ismeri a szondát(0.57tel kelek.hisz sajna inni azt tudok)..de ilyenkor ez nem számit..ha jelez a szonda akkor már mindegy..Ha megkapom a kocsit a rendőrőktől és remélem nem tekeredett el az alváz akkor keresek hozzá papir nélkűl egy teljes kocsit és gyorsba ősszerakom..mert ha bejelentem a banknak h totálkáros akkor sokat kellene még fizetnem...
azért van különbség muszájból motorozás, és csak úgy megyek egy kört motorozás között:). Nem irigylem azt akinek tegnap kellett.
A lényeg h simán ment neki, hazaért épségben . Nah, ha gondolod akkor segítek rendezkedni majd a garázsban! Ha valami nem kell, nem jó kidobás azt jólvan oksa?! Van a másik tévé, nagyobb, de azt nem tom h férne el, és hogy kell-e egyáltalán olyan nagy oda. Sztem tökre elég az apró is nem?!?!?!?
Ricsi teljes együtt érzésem. Nem tudom miért ér ennyi baj, de egy nyugtasson. Utána ugyan ennyire jó lesz! Hogy meddig fog tartani azt nem tudom, mert senki sem tudhatja, hogy milyen mély a "nyúl ürege". Egyszer csak véget ér a pech, amikor már nem számítasz rá.
Ricsi.... ez hihetetlen...., ilyen nincs is a világon. HOgy ennyire összejöjjön minden . Csütörtökön mondtam a Bandinak vele kapcsolatban, hogy a baj jön csőstül, ha egyszer elkezdődik.., de nem gondoltam komolyan, nem tudtam hogy ezt még lehet fokozni. Egy valaminek örülök, hogy te megúsztad, mert ez a legfontosabb. Ezekszerint az életnek nem veled van baja, hanem a technikával. Ennél szó szerint már csak jobb következhet. Biztosító adhat valamit?
És akkor egy kis nosztalgia : http://youtu.be/9GJ-1qUVjsI
Sziasztok!Szomoruan jelentem be h nem fogjátok tőbbet látni a zőld Race Café-s autom Hajnalban T.K.-os lett...Úrhida elején a jobb első kerekemnél vmi lett?Vagy defekt vagy megadta magát vmi kb 50ennél hirtelen jobb árokba sodrodtam 2 méter után egy betongyűrűben megakadtam,kitépte a jobb futoművet ,felborultam,átdobott egy keritésnek onnan lepattanva érkeztem vissza az árokba..Én a helyzethez képest szerencsésen megusztam.. Csak nem tudom h mi vár még rám ebben az évben(6 nap)
Azt hittem téli álmot alszol.
Motorozás kizárva, napról napra egyre jobban bontódnak a gépek, szóval nem unatkozok.
Péntek vagy szombat esténként szoktunk kiugrani a Race-be, tényleg jó lenne valamikor összefutni.
Részvétem Ricsi! Remélem nem lett bajod.
Boldog karácsonyt utólag is!
A lényeg h simán ment neki, hazaért épségben . Nah, ha gondolod akkor segítek rendezkedni majd a garázsban! Ha valami nem kell, nem jó kidobás azt jólvan oksa?! Van a másik tévé, nagyobb, de azt nem tom h férne el, és hogy kell-e egyáltalán olyan nagy oda. Sztem tökre elég az apró is nem?!?!?!?
Am nem motorral kapcsolatos, de csak 53 sec és hátha érdekel valakit. Ikarusz gyár végevideó.
http://youtu.be/TTDfhpzRiCE
most tettem fel nem rég.
És akkor egy kis nosztalgia :
http://youtu.be/9GJ-1qUVjsI
Szilveszterre van már programotok? Mert ha nincs, jöhetnétek RC-be...
Motorozás kizárva, napról napra egyre jobban bontódnak a gépek, szóval nem unatkozok.
Péntek vagy szombat esténként szoktunk kiugrani a Race-be, tényleg jó lenne valamikor összefutni.
További Kellemes Ünnepeket topiklakók!
Buékot nem kívánok, mert remélhetőleg találkozunk szilveszterkor RC-ben :)