Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tartok tőle, hogy ezt nagyon is élvezik. Sőt, azt még jobban, hogy sokan mások is, látod mindig mennyien odamennek ha ilyen van, még mi is:). Ők megtehetik, nem nagyon számít, nem foglalkoznak ilyen apróságokkal. Alapban a tárgyak vannak értünk, ha így örömet szerez és belefér, hát ez van. Gondolom van olyan nem 'játszós' motorjuk, amit kényeztetnek. Gyakorlatilag túl sok bajuk ne lesz. Mondjuk a vizet alaposan felforralta...
pl, a gumifüstölés, motor kínzás.
mármint?
Cshőő!

Most ezeknek ez jólesik?
nah, még egy Polgárdis videó. Mára elég is :). http://youtu.be/CU09OkvaLyU
Köszi, bepróbálokozok itt-ott.
Próbálj szerintem lecimbizni egy pékséggel, vagy pékkel. Lehet, hogy nekik van forrásuk. Vagy ha kocsival jársz a városban ott van a Mártírokon egy zöldséges, de mindennel foglalkoznak. Hátha...
Tudja valaki hol lehet Fehérváron olcsón és nagyobb mennyiségben (10kg+) venni SZÓJALISZTET?
Bioboltokból és "280ft/félkiló de most csak 1 csomag van"-ból már kicsit unalom van

nah és egy kis marhulás is xD
Gondolom már nálatok is kezdenek előjönni az elvonási tünetek. Van erre gyógyszer, ami nem gyógyít ugyan, de... . Szal Polgárdi 2010 motorostalálkozó. Mobilmánia éppen csak, némi motorozgatás keresztül kasul, motorhangok és setétség xD.

http://youtu.be/FJq5k0D7isc
Köszi mindenkinek!
Jó volt az úgy
Amúgy 1€-ót levesznek a számládról regisztrációnál, amit mintha visszakapnál később vásárláskor
Unión kívűlről és 20€ főlött (szállítási költséggel együtt) Vámot és AFAt kell fizetned. Ha csak nem ajándékként küldik, értéktelenül.
Semmi ktsg nincs, ha csak vásárolsz. U.a, mint a Vatera. Ha "nyugatról" kell vkinek vmi, ott tudok segíteni osztrák kiszállítási cím ügyben. Általában a posta ide nagyságrendekkel olcsóbb, mint Magyarba.
A terméken és a szállításon kívül a paypal költségével kell még számolni. Azzal úgy szoktam kalkulálni, hogy nem az aktuális középárfolyammal számolom ki, hogy mennyibe kerül(ne) a termék, hanem az eladási értékkel, így max. pár Ft-tal szoktam csak mellé lőni. Nagyjából ennyi...
Ja, hallottam már erről...
Most számolgatom, ha USD-ben fizetek, majdnem megvan a postaktsg az €-s árához képest...
Na ebben elmélyedek kicsit...
kirühögni=kiröhögni

Bocsi, hogy belevau, de lenne egy kérdésem(Zöld vagyok a témában, kéretik nem kirühögni:))
Ebay-ról való rendelésnél, ha először rendelek milyen költségekkel kell számolni a termék árán, és a szállítási díjon felül?
Azért kérdezem, mert csak két dolgot néztem ki, és lehet a plusz költségek megdrágítják az egészet...
3-4 hét mire ideér, vám nincs, ha meghaladná az összege akkor azt írják a dobozra, hogy "gift".
Ha darabra veszed úgy drágább, a szett viszont 40$ (szállítással).
Okksa, figyelek mindenre...
Mennyi idő alatt jött meg? Bár ahogy az időjárást elnézem, nem sürgős...
A vámmal nem volt gond? Már több mindent kinéztem a Távolkeletről, sosem mertem bevállalni a vám miatt...
Kösze!
Én itt néztem. 40 ajro postával együtt a 2 kar.
ezeknek darabja volt 20 dolcsi?
Rövid kar párti vagyok. Először furi volt de nagyon gyorsan hozzá lehet szokni. Ha eldől a motor akkor nem törik le/hajlik el, ráadásul mutatós is.
Vásárlásnál (paypal note) ne felejtsd el feltüntetni a motor típusát, évjáratát, hogy melyik változatot kéred (rövid v. hosszú) és milyen színben.
Köszönöm!
Pont ezt néztem ki én is!
Akkor asszem ebből bevásárolok... A rövid karokra gondoltam, úgyis mindig 2 ujjazok...
Tapasztalat esetleg vkinek?
Köszi mégegyszer!
Óóóó...költséghatékonyan lehet ám növelni duplájára a lovak számát. De ezt inkább majd egyszer személyesen.