.200€ NISSAN Vanette Cargo 2.3 Diesel Cat PL Furg. Usata
Pieve Emanuele Milano | Nissan Pieve Emanuele
Foto NISSAN Vanette Cargo 2.3 Diesel Cat PL Furg. Usata 1 PERMUTIAMO USATO CON USATO ACQUISTIAMO AUTO MOTO FURGONI CAMPER ANCHE CON MOTORE FUSO O DA. Servosterzo
Nissan Vanette Pieve Emanuele Bianco, Manuale, Diesel, 74 cv, 2283 cc
nekem az a lényeg h az enyémet ősszerakjam kis pénzből h guroljon...mert tőrlesztős igy is..motor ilyenek nem lényeg ..leginkább a kaszni meg az első futomű..
Ki néz ki fehérváron ugyan úgy mint én? Ma láttam a bíróságnál 4 óra környékén piros fekete RR, Berik fehér piros fekete ruci és persze respect, elég hideg volt
Ma egy kicsit engedtem a kísértésnek és leosontam a garázsba.
Betettem az akksit és beröffentettem a ciberét. 3 hét állás után azért bevallom nehézkesen indult, az akksi mint ha lemerült volna, pedig nem rég töltöttem fel a meleg lakásban. Úgyhogy rábikáztam a kocsiról és már pöccent is .
Amíg bemelegedtünk üzemi hőfokra tiszta élvezet volt hallgatni a duruzsolását!
Lélekmelengető Karácsonyi ajándék volt ez a 15 perc is.
Nah András, látod még segítenének is! Köszi a tojástartó felajánlást!
És hát mért ne lehetne pinceklub?:) Ki mondta hogy egy pincének nagyon mélyen kell lennie?!?!? Meg különben is:). Am meg ha már pince, akkor nem is sörcsap kell, hanem boroshordó:).
Pieve Emanuele Milano | Nissan Pieve Emanuele
Foto NISSAN Vanette Cargo 2.3 Diesel Cat PL Furg. Usata 1 PERMUTIAMO USATO CON USATO ACQUISTIAMO AUTO MOTO FURGONI CAMPER ANCHE CON MOTORE FUSO O DA. Servosterzo
Nissan Vanette Pieve Emanuele Bianco, Manuale, Diesel, 74 cv, 2283 cc
320.000 Kms
Anno 2001
5 Porte
Pret: 100 EURO
Boldog névnapot Kampókéz!
Betettem az akksit és beröffentettem a ciberét. 3 hét állás után azért bevallom nehézkesen indult, az akksi mint ha lemerült volna, pedig nem rég töltöttem fel a meleg lakásban. Úgyhogy rábikáztam a kocsiról és már pöccent is .
Amíg bemelegedtünk üzemi hőfokra tiszta élvezet volt hallgatni a duruzsolását!
Lélekmelengető Karácsonyi ajándék volt ez a 15 perc is.
És hát mért ne lehetne pinceklub?:) Ki mondta hogy egy pincének nagyon mélyen kell lennie?!?!? Meg különben is:). Am meg ha már pince, akkor nem is sörcsap kell, hanem boroshordó:).