Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Dia! Ez a Sachs ez qrva jól néz ki!
Nincs mit, ezért van a fórum (többek között). Bár én előszeretettel offolok néha kapom is érte az ívet.....na nem mintha érdekelne.

+
nekem nem jönnek be.
Köszi.
Jó kérdés…
-Polgárdi (bontó)
-Varges Motor
-az Új Csóri út elején, a körforgalomtól nem messze (városból kifelé menet) jobb oldalon is van valami quados-crossos telephely
-igaz nem Fehérvár, de Csetényben érdemes megnézni a Trojákot, ő régebben elég sok bokorugrót hozott be, volt/van weboldaluk is
-Motoaction (ha létezik még)
…más hirtelen nem jut eszembe…
Juhéééj!
Sziasztok,
hol érdemes Fehérváron körülnézni olcsó de működő krosszmotor vásárlás ügyileg? Kicipici köbcenti nem hátrány.
nnna, most ment elk itt előttem, a szia laci után annyit mondodtt: csinálom az izét.
szerintem a tankra gondolt.
nem, mert nem jött ki.
ha jövő héten sem lesz kész szólj megint, rácsörgetek.
Remélem azért nem hajtogattad össze én szúrtam el amikor azt mondtam, hogy ráér... Segáz, messze még a tavasz.
Na, eszembe juttattad, hívtam.mondta,h beszéltetek egy 1,5 órája, már csinálja. jön mindjárt hozzánk és jobban ráhatok fizikailag.
Szerintem egy két pálesz neked is tágította volna a tudatod!Nekünk bejött!
Marha hus eladó 1500/kg..Holnap azaz 16-ikán vágják.... Érdeklődni itt..kőszi
Nagyon szégyenlem, de holnap vizsgázok... a fejem meg már most annyira pici, hogy nem fér bele semmi...
Miféle? Mit kérsz érte?
+mégegy ember leszervezve, jó lesz ez :)
Van egy eladó kompresszorom, ha valakit érdekel:)
Köszi!
Részemről két emberre már számíthatsz:)
Szép Napot!Szerda este csoport terápia itt az R.C.-ben Dr.Race vár mindenkit Gyógyszertára nyitva ameddig van beteg
még nem értem el gabit, nem vagy felejtve, jövő 7en zaklatom.
Szép Napot!A mozi délután 17.00-kor kezdődik..feltéve ha ideértek
Remélem!