Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked is boldogot!
Fasza az első meg a 2. képed!
Minden kedves (meg a többieknek is ) motoros barátomnak maligánban gazdag Bordó Karajcsont kívánok!
Azt meg el is felejtettem eldicsekedni, hogy - kb 2 hete - voltam korizni a Pillerrel
Hi!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
520 pl az enyémre való 600ccm (minél nagyobb, annál szélesebb, erősebb)
530,535 meg a nagyobb 70Le feletti vasakra
415 a szélesség és a szemhossz "kódja" a 130 meg a hossza.
Ha jól láttam, ez a "leggyengébb" lánc amit kapni, szóval 9Le hez jó lehet, ha tényleg ez a méret. Szvsz hívd fel őket és típus+évjárat alapján ki is tudják keresni.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kíván a Race Café mindenkinek....Ha netán unatkoznátok NYITVA vagyunk HAJNALIG
Szia, köszi a válaszaid, akkor szerinted az 50-esre ez a lánc való? (415?) Mert volt 420-428-520-525........ is :-) Az milyen méret? Vagy ez már erőbírás?
a 630-at nem tudom mi lehet, de 50ccm hez biztos nem 630-as lánc való
Pinkmotornál:

NEM"O" GYŰRŰS LÁNC
415/415s-130 3990 .-
Nagyon csinos!

Én is Kellemes Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak.
Itt voltam én végig, csak a háttérből figyeltem a történéseket
Amióta ilyen hideg van, meg se néztem mi van a motorommal. Szegény már nagyon hiányolhat. Gondolom te se toltad elő még a madass-t sem
Racéba jártok még? Valamikor ki akarok nézni én is.
Idén nem csúszik az út, nem fedi fehér hó az országot,
betojnak a rénszarvasok, mire bejárják a szánnal a világot!

Gyantás a seggem, csilingel a herém.
Biztos, hogy a karácsonyfa jött hátulról belém.
Boldog Karácsonyt!
SZia!
Nem tudom nyitva van e de az Új csórin 2méteres Normandot 8000ért árultak és nem kis példány volt!
Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyt Kívánok!
Szia Berber! Maros hegy brassói utca elérhető áron van fenyő! Most már akciós is talán!

Mindenkinek áldott karácsonyt!
Szia!
Nézegettem a láncomat, megszámoltam, összesen 131 db ilyen fog van rajta, ami szerintem 130 szemet jelent.. :-) De az alkatrész oldalakon találkozok ilyen 415-630-as számokkal. Ezek mit jelentenek?
50 cc-s gépre (9Le) milyen láncot javasoltok? Nem csak finoman használom :-)
Köszi!

Áldott karácsonyt mindenkinek ;-)
Mindenkinek Kívánok Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és szeretés van !
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Amúgy elmentem fát nézni. Kiszóltam a járműből egy útszéli árusnak, hogy "mennyiért adja?", mire közölte hogy 4000,- (forintban értendő), és hogy több mint 1 méter (némileg). Hát inkább hazajöttem, és műfenyőt állítok.
Összement a hidegben.

Neked is Boldogat HookerJani.

A Ricsi állítólag ma is nyitva tart, szóval aki már nem bírja cérnával a családot látogassa meg nyugodtan!
Miért van az,hogy én csupa nagy betűvel írtam erre meg kicsi lett?
Minden kedves motorosnak és az ő baráti körükhöz tartozóknak,pl ricsinek az itatósnak,levinek a villanyásznak stb kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok,valamint 2011-től kellemes hőmérsékletű aszfaltot és olcsó benzint.állítólag az összes rendőr szabira megy jövőre.
hooker.
Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Lehet, hogy napi használatban lenne a motorom, ezért kell, hogy közel legyen a garázs. Azért köszönöm.
Akkor a kelemen béla neked messze van. Ide betársulhatnál.