415 a szélesség és a szemhossz "kódja" a 130 meg a hossza.
Ha jól láttam, ez a "leggyengébb" lánc amit kapni, szóval 9Le hez jó lehet, ha tényleg ez a méret. Szvsz hívd fel őket és típus+évjárat alapján ki is tudják keresni.
Szia, köszi a válaszaid, akkor szerinted az 50-esre ez a lánc való? (415?) Mert volt 420-428-520-525........ is :-) Az milyen méret? Vagy ez már erőbírás?
Itt voltam én végig, csak a háttérből figyeltem a történéseket
Amióta ilyen hideg van, meg se néztem mi van a motorommal. Szegény már nagyon hiányolhat. Gondolom te se toltad elő még a madass-t sem
Racéba jártok még? Valamikor ki akarok nézni én is.
Szia!
Nézegettem a láncomat, megszámoltam, összesen 131 db ilyen fog van rajta, ami szerintem 130 szemet jelent.. :-) De az alkatrész oldalakon találkozok ilyen 415-630-as számokkal. Ezek mit jelentenek?
50 cc-s gépre (9Le) milyen láncot javasoltok? Nem csak finoman használom :-)
Köszi!
Amúgy elmentem fát nézni. Kiszóltam a járműből egy útszéli árusnak, hogy "mennyiért adja?", mire közölte hogy 4000,- (forintban értendő), és hogy több mint 1 méter (némileg). Hát inkább hazajöttem, és műfenyőt állítok.
Minden kedves motorosnak és az ő baráti körükhöz tartozóknak,pl ricsinek az itatósnak,levinek a villanyásznak stb kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok,valamint 2011-től kellemes hőmérsékletű aszfaltot és olcsó benzint.állítólag az összes rendőr szabira megy jövőre.
hooker.
Fasza az első meg a 2. képed!