Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasztól keresnék kiadó garázst, vagy betársulnék valaki mellé. A Gáz utcai garázssoron lenne jó.
jjaaaaaa tényleg

na arra nem jártam, csak akartam
Köszi, csekkolom, és a pinkmotors-t is :-)
Minden kedves jelenlévőnek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, és boldogabb újévet kívánok! Ja és olcsó benzint!
Amúgymeg: Boldog karácsonyt mindenkinek! Meg boldogot az Ádámoknak!
Hello!

Pátka vazze:D... beszéltünk már róla.
Bocs, ha belevau

Valahol a láncon lenn van hogy 520 530 vagy ilyesmi, ez a pánc szélességére és osztására jellemző méret, emellett kell az első-hátsó fogszám (ha nem gyári) és a lánc hossza (110,120 szem)
Pinkmotors egész jó áron tud, akár tipus alapján is.
Szia Krisszke!
Cseréltél már a DT-n láncszettet? Hol vetted? Ha nem, hol vennéd? :-) Nekem van a kis Rieju MRT 50-es supermoto-m, és még tavasz előtt cserélnék. Néztem a robogotuning.hu oldalt, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, hány szemes lánc kell rá, egyáltalán mire kell figyelni? Milyen erős legyen?
Köszi :-)
Dave
Hi!
Az élet nagy problémái:felférünk-e 5-en egy sportgépre pályán,megy-e a mergasprinter keresztbe,stb!
Motorozni tudnak,az biztos.Egyik-másik,hogy honnan hozta vissza a gépet!És még jól is érzik magukat.
Jó a videó.
Kossuth utca?

Mármint Csalán?
Nem hiszem, mert a szántóföldek között mentem le, a Kassai buszfordulótol, és a betonútig nem mentem el :) sajna nem is nyélgázon mert nagyon jeges volt a sár alatt. És olyan 10óra körül voltam arra.

Ezt a 4T hangot (590ccm 2 kipufogó 1 henger) egyébként sem lehet összetéveszteni egy 2T vel

De ha elmondod merre talállak, legközelebb begurulok feléd
jó kis videóó!:) köszi Tutu!
Ha már mozidélután...íme az igazi őrültek!
Ez csak egy kis szösszenet, a komplett filmjük közel 1,5 órás.
MadRiders

Este Racebe valaki?
Bazze, Te nyomtad itt a Kossuth utcán nyélgázon délelőtt? 2T-nek hallottam, de lehet 4T volt...
nah, megint itt vagyok, megint egy kis videó szösszenet került fel a netre. Most egy kis supermoto, tüneti kezelés gyanánt. Jah! Igazi hazai, sajnos a színvonal ' nem valami magas ', de ez jutott nekünk. :) Azért jóám:).

http://youtu.be/WMF6vcmJm-c
Francba, kb 1.5m mély a csala-patak
Gondoltam körülnézek hamár ilyen szép idő van, de csak összesározni sikerült a vasat
Témaváltás...

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy átlagos motorozáshoz (évi max 1-2 tanulókör egy ringen, túrázgatás, normál közlekedés) melyik elsőfék betétet ajánljátok a CBR 600-hoz? A Sinterest (keményebb), vagy a Platinumot (lágyabb)? 200.-Ft csak a külömbség köztük, tehát az ár nem mérvadó.
(A Racing betét ugyebár evidens, hogy nálam szóba sem jöhet.)
M3 bevezető Szerencs utcai kereszteződés, de valamikor jobban beállnak, csak tükörből látni, miután elhagytad őket.
Ez ugye nem itt van mi? És nálad a pont. Vakarcsok!
Ez egy aki bújt, aki nem, megyek szerű játék, csak itt a hunyó fizet.
Itt egy példa.
A problémát abban látom, hogy míg pl. Angliában rikító sárgára festett hatalmas speed kamera dobozok, jól látható helyen, jóelőre kitáblázva csípik fülön a notórius rendetlenkedőket, addig kis Magyar hazánkban 'pénzbeszedők' lettek a törvény őrei, s kizárólag a bírságolásra vannak felszerelkezve és rááll(ít)va. Ennek fényében csesztetik rendszeresen-módszeresen a közlekedő pór népet, ahol csak tudják. Lásd 'kinn felejtett' 30-as táblák, információs tábla mögé rejtett speed kamerák, lesből trafizó yardok, sorolhatnám.
ERGO: nem a rendre nevelés, hanem a pénzcsinálás a cél. (Szolgálunk és védünk = nevetséges)
Mire nem jó a motoros műhely télen!?
Nem tudom ki veret az utcában nyélgázon egy 2T krosszal, de hüppögés lesz
Baromira örültem volna, ha összehozok némi lovettát arra a BT023-ra de egyszerűen az érintettek a fülük botját sem mozdították, vagy tudomást se vettek róla... még jó ha Balázsos üveggömböt nem kapok... (Vitamax nem köll )