Valahol a láncon lenn van hogy 520 530 vagy ilyesmi, ez a pánc szélességére és osztására jellemző méret, emellett kell az első-hátsó fogszám (ha nem gyári) és a lánc hossza (110,120 szem)
Pinkmotors egész jó áron tud, akár tipus alapján is.
Szia Krisszke!
Cseréltél már a DT-n láncszettet? Hol vetted? Ha nem, hol vennéd? :-) Nekem van a kis Rieju MRT 50-es supermoto-m, és még tavasz előtt cserélnék. Néztem a robogotuning.hu oldalt, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, hány szemes lánc kell rá, egyáltalán mire kell figyelni? Milyen erős legyen?
Köszi :-)
Dave
Hi!
Az élet nagy problémái:felférünk-e 5-en egy sportgépre pályán,megy-e a mergasprinter keresztbe,stb!
Motorozni tudnak,az biztos.Egyik-másik,hogy honnan hozta vissza a gépet!És még jól is érzik magukat.
Jó a videó.
Mármint Csalán?
Nem hiszem, mert a szántóföldek között mentem le, a Kassai buszfordulótol, és a betonútig nem mentem el :) sajna nem is nyélgázon mert nagyon jeges volt a sár alatt. És olyan 10óra körül voltam arra.
Ezt a 4T hangot (590ccm 2 kipufogó 1 henger) egyébként sem lehet összetéveszteni egy 2T vel
De ha elmondod merre talállak, legközelebb begurulok feléd
nah, megint itt vagyok, megint egy kis videó szösszenet került fel a netre. Most egy kis supermoto, tüneti kezelés gyanánt. Jah! Igazi hazai, sajnos a színvonal ' nem valami magas ', de ez jutott nekünk. :) Azért jóám:).
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy átlagos motorozáshoz (évi max 1-2 tanulókör egy ringen, túrázgatás, normál közlekedés) melyik elsőfék betétet ajánljátok a CBR 600-hoz? A Sinterest (keményebb), vagy a Platinumot (lágyabb)? 200.-Ft csak a külömbség köztük, tehát az ár nem mérvadó.
(A Racing betét ugyebár evidens, hogy nálam szóba sem jöhet.)
A problémát abban látom, hogy míg pl. Angliában rikító sárgára festett hatalmas speed kamera dobozok, jól látható helyen, jóelőre kitáblázva csípik fülön a notórius rendetlenkedőket, addig kis Magyar hazánkban 'pénzbeszedők' lettek a törvény őrei, s kizárólag a bírságolásra vannak felszerelkezve és rááll(ít)va. Ennek fényében csesztetik rendszeresen-módszeresen a közlekedő pór népet, ahol csak tudják. Lásd 'kinn felejtett' 30-as táblák, információs tábla mögé rejtett speed kamerák, lesből trafizó yardok, sorolhatnám.
ERGO: nem a rendre nevelés, hanem a pénzcsinálás a cél. (Szolgálunk és védünk = nevetséges)
Baromira örültem volna, ha összehozok némi lovettát arra a BT023-ra de egyszerűen az érintettek a fülük botját sem mozdították, vagy tudomást se vettek róla... még jó ha Balázsos üveggömböt nem kapok... (Vitamax nem köll )
http://lancszett.hu/lancok-fel...
na arra nem jártam, csak akartam
Pátka vazze:D... beszéltünk már róla.
Valahol a láncon lenn van hogy 520 530 vagy ilyesmi, ez a pánc szélességére és osztására jellemző méret, emellett kell az első-hátsó fogszám (ha nem gyári) és a lánc hossza (110,120 szem)
Pinkmotors egész jó áron tud, akár tipus alapján is.
Cseréltél már a DT-n láncszettet? Hol vetted? Ha nem, hol vennéd? :-) Nekem van a kis Rieju MRT 50-es supermoto-m, és még tavasz előtt cserélnék. Néztem a robogotuning.hu oldalt, de nem igazán tudtam vele mit kezdeni, hány szemes lánc kell rá, egyáltalán mire kell figyelni? Milyen erős legyen?
Köszi :-)
Dave
Az élet nagy problémái:felférünk-e 5-en egy sportgépre pályán,megy-e a mergasprinter keresztbe,stb!
Motorozni tudnak,az biztos.Egyik-másik,hogy honnan hozta vissza a gépet!És még jól is érzik magukat.
Jó a videó.
Mármint Csalán?
Nem hiszem, mert a szántóföldek között mentem le, a Kassai buszfordulótol, és a betonútig nem mentem el :) sajna nem is nyélgázon mert nagyon jeges volt a sár alatt. És olyan 10óra körül voltam arra.
Ezt a 4T hangot (590ccm 2 kipufogó 1 henger) egyébként sem lehet összetéveszteni egy 2T vel
De ha elmondod merre talállak, legközelebb begurulok feléd
Ez csak egy kis szösszenet, a komplett filmjük közel 1,5 órás.
MadRiders
Este Racebe valaki?
http://youtu.be/WMF6vcmJm-c
Gondoltam körülnézek hamár ilyen szép idő van, de csak összesározni sikerült a vasat
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy átlagos motorozáshoz (évi max 1-2 tanulókör egy ringen, túrázgatás, normál közlekedés) melyik elsőfék betétet ajánljátok a CBR 600-hoz? A Sinterest (keményebb), vagy a Platinumot (lágyabb)? 200.-Ft csak a külömbség köztük, tehát az ár nem mérvadó.
(A Racing betét ugyebár evidens, hogy nálam szóba sem jöhet.)
Ez egy aki bújt, aki nem, megyek szerű játék, csak itt a hunyó fizet.
ERGO: nem a rendre nevelés, hanem a pénzcsinálás a cél. (Szolgálunk és védünk = nevetséges)