Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZERETNÉK MINDEN MOTOROSTÁRSAMNAK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

Én már az idénre végeztem a melóval, megyek HAZA!
Nem tudom, otthon mikor jutok gép elé, ezért most kívánok mindenkinek kellemes pihenést erre a pár napra...
Üdv!
Alapból nem bízok/bíznék ezekben a kütyükben, csak a blokkolóra hagyatkozni…hááát… inkább hagyjuk...
Ezekkel mind egyetértek, a tettekért vállalni kell a felelősséget.
A probléma, hogy csinálhatnak bármit, mindig lesz pár ökörbarma az utakon, akár tetszik, akár nem. Csak abban reménykedek, hogy nem találnak be... újra.
A jogosítvány megszerzését és megtartását (utóbbival az idősekre célzok elsősorban) is megszigoríthatnák, mert vicc az egész.
A „roncsokat” csak példaként hoztam fel, mert sajnos még mindig sokan veszik a bátorságot, hogy műszaki nélkül, biztosítás nélkül vegyenek részt a forgalomban. Ami már csak azért is bosszantó, mert ha ő a károkozó akkor megint az ártatlan szívja meg.

Szerintem alaposan kiveséztük a témát, lehetne még ragozni, inkább arról mesélj, mit hoz a Jézuska.
Egy cimborámnak van a kocsijában egy olcsóbb blokkoló. A Balatoni úti körforgóban (ha a belváros felé megyünk), már nem egyszer fejeltem le a műszerfalat, mert a blokkoló bejelzett a benzinkút fotocellás ajtó érzékelőjére. Ő is az a típus, aki nyomja, mertnekemvanokosságésugyseb@sznakmeg... Tehát értem miről beszélsz.
Nagyjából egy dologról beszélünk. Egyáltalán szerinted van műszakija az ilyen roncsnak? Nem hinném.
Én sem szeretem a töketlenkedőket, az agyhalottakat, a törvényen kívülieket, a renitenseket akik veszélyeztetnek másokat, de nem tartom helyesnek, hogy a városban, "bolondok" között cikázzon extra sebességgel (több mint 80!) az ember és úgy, hogy abban bízzon, hogy nem lesz büntetése a tettének. Rühellem azért is, mert gyereket, babakocsit gázolnak zebrán, buszmegállóban, és járdán! Ezeket nem tűrhetem, és ezek nem feltétlenül roncsokkal közlekednek.
Én is megyek, és figyelek mint állat, de nem a rendőr miatt. (mondjuk azt is észreveszem) Teszem ezt úgy hogy nem egy műszer mondja meg a sünt. Szerintem SOKKAL vagyok így figyelmesebb.
Másképp kerül az útalapba...tölteléknek jó lesz.
Ha főbe lövöd, akkor nem fizet "az útalapba"
A tompítottra értettem nem a ködlámpára. Mondjuk a ködlámpa is fincsi pláne esőben...
Inkább helyszíni főbelövést! Rohadt zavaró amikor az égbe virít és elvakít.
Nem tudom a közelben van-e még olyan ország amely engedélyezné a blokkolók használatát. Most felkavarták az állóvizet, kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Az üzenet célba ért, van min csámcsogni a népnek. Mondjuk a békéscsabai sofőrnek is sok sütnivalója volt: meglátja a rendőrt és nem lövi ki a blokkolót? Madááár...
A gyorshajtás egy dolog, engem spec sokkal jobban zavar, hogy néha olyan koszlott autókat látok forgalomban amik fogalmam sincs hogy kaphattak műszakit. Alap dolog, hogy a fék, futómű és a világító berendezések rendben legyenek. Helyette mi van? Inkább vastagon fizetnek a vizsgabiztosnak mintsem gatyába rázzák a rozsdaboglyát. Én inkább az ilyen barmoktól félek az utakon, nem a gyorshajtóktól. Büntettek már meg gyorshajtásért (2-szer is), most már óvatosabban közlekedek -pontosabban jobban figyelek-, a franc se akarja más zsebét tömni.
Blokkolóra visszatérve: Megértem azokat is akik felszerelték, hiszen pl. egy kint felejtett 30-as tábla miatt ki szeretne vagyonokat fizetni? Sokan (és remélem ők vannak többségben) nem azért szerelték fel a blokkolókat, hogy mindenhol 200-al száguldozzanak.
Trafizás akkor lenne jogos, ha normálisan ki lenne táblázva kis országunk úthálózata. Viszont a ködlámpa helytelen használatáért helyszíni seggberúgást adnék a delikvensnek.
Azé őszintén. Az is csoda, hogy engedik! Én nem tenném.
Igaz, hogy a KRESZ a leg egyszerűbb vezetésre is alkalmatlanokra van igazítva, és engem zavarnak az agresszív barmok is, de ha valaki gyorsan megy, azzal bevállalja a büntetés lehetőségét is, a veszélyeztetéssel együtt. Tehát nem stílusos kibújni a felelősség alol. Figyelni kell, és ott lenni. (Tudom, nagy a pofám, és majd sírok a csekkemen, mert egyszer mindenkinek eljön...) És most lehet utálkozni rajtam.
Osztom a nézeted!
nah, csöppnyi off-road Somogybabodról. most tettem fel.

http://youtu.be/Lc983JZh9Jg
Úgy látszik semmi érdekes nem történt a napokban, gyorsan kreálni kellett valami "érdekes" sztorit. Szerintem a büntetésből nem lesz semmi, ami már sanszosabb, hogy a környező országokhoz hasonlóan itt is be fogják tiltani a lézerblokkolók használatát. Ne legyen igazam...
SIMÁÁÁÁN! Csak motor kellene (nem a sajnálni való fajtából), a csapat már adott. Régóta tervbe van, remélem egyszer megadatik a lehetőség az indulásra. Nyerni ugyan semmi esélyünk, de nem is az a lényeg.
Nézőként sem utolsó élmény, aki teheti ne hagyja ki!
Asszem ebben az országban a hatalomnak már mindent lehet ....
Tutu ezt bevállalnád? Én a Mikin majd lefagytam. Ráadásul az 1000 nem ide való a szinte slic-el... Viszont állat nagyokat lehet röhögni az fix!
Én arra építeném a védelmet, hogy az érzékelőket verte át és nem a rendszert zavarta meg. Ez egy fizikai dolog, és nem elektromos. Aztán a t.öm tudja. Akkora balfékek azok ott a bíróságon, a prekoncepciójukkal, azt tesznek amit akarnak. Előre eldöntött eset.
Ergya
Erre varrjatok gombot!
Ergya!
Hello Berber! Köszi, hogy írtál! Sajnos van alapja nem kevés annak, amit erről gondolsz!
Nagyjából minden megvan hozzá igaz a fényezés még hátra van. Mindenesetre szépen alakul!
Veled mizu? Eltűntél mint a szürke csacsi...
ó-óóó

a Z-vel mizu? összeállt már?
Konkrétan a -kijöttek elém és utána elhúztak- részre értettem. Te meg ne kekeckedj mert...mert...rossz vége lesz.