Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást a racés járműnek! a lényeg h nem lett bajod
csak te nem 4 kerekűvel
'szameg... nálam is hasonló volt a szitu. A lényeg, hogy Te megúsztad!
Ja és ha valamit tudok segíteni, akkor csörögj.
Basszus,nem is láttad milyen autó volt?
Szép Napot!Gyerekek ver az isten ha van egyáltalán....Nem elég h megkaptam az értesitőt gyorshajtásért.100km helyett 120al mentem ami 30ezresbe kerűl majd..de erre tegnap este..Úrhidán az első S kanyarban kijőttek elém és árkot fogtam..a kocsis eltűnt én jol vagyok de az R.C.-s járműnek helo van..eddig amit reggel láttam a jobb trapézkar visszahajlott derékszőgbe..a kaszni is szarul áll ,mindent át kell rajta igazitani nem tőrt ugy semmi de vhogy nem passzolnak az elemek? tőbbit nemsokára nézzűk a barátomal..
***Programajánló***

2011.02.20. Yeti Race

suzuki dr 600 alkatrészek eladóak.
Alkudni kötelező!
Több info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes napot mindenkinek!
Valahol ott vagyok hátul... én mondjuk inkább javítom a gépeket, ez annyira nem jön be. Aztán visszaidomozza, és eladja valami pancsernek, azzal, hogy soha nem dölt, 30 van benne, és csak tórára használta....
okok! Köszi!:) Mármint aki szórakoztatott, őt ugye?! Am pont erre gondoltam, sejtettem, hogy te ismered őt. Azért írtam pont, te tudod mi hogy van, de ahogy gondolod:). Nekem tetszett, mindig is tetszik az ilyen am. Nah szép napot! bb
Hát kéne is az az alku, mert most nézegetünk 5-750-es endurókat olyan 150 magasságában, és még papírosak is, és még a világból se mentek még ki vele... A gyereknek 4 éve 70-ért vettem 110-est. Hát gondolom ez jobb mint az átlag.
Hi! Olyan 100e körül szeretnék kapni érte.Van még hozzá néhány apróság(akkutartó.néhány kar,tartalékbelső).
Azt elfelejtettem írni,hogy önindító+berugókaros,lámpa nincs rajt,de van gyári vezetékcsonk.

Ha valakit érdekel a fórumról ,lehet egy erősebbet alkudni.
Ismerem a tulajt, nem kommentálnám...
Tomiii! Tettem fel gumiégetős videót , megnézhetnéd ám:). Benned bízok még..:), kíváncsi vok a véleményedre:).
Gyanítom autópályán 100as táblánál 120al. Gyanítom ez 30 papiros...
nem láttam még ilyen képet, nem is akarok, de nem tudom ezt hogy kell most értelmezni:(. Gondolom gyorshajtás, de mi a 99 és a 120 k/h? Mennyivel lehetett volna és mennyi jött össze?:( hm? Am sajnálom... .
Hol sikerült így kihuzatni a gépet?
Bakker ezt jól be applikáltad! Ez boxból van nem?
Csak ugy száguld Race Café A kurva annyukat a buzi sűnőknek..Dugják fel a TRAFIUKAT a seggűkbe..Boldog Karácsonyt!
Hallo
Tudnak ezek szeretni?
Biztos hogy lesz annak a gépnek kínja. Min 50%-al rövidíti meg a nem egyszeri ilyen használat. Bolond aki kidobja a pénzt/motort az ablakon.
ha felmegy a k.hegyi emelkedőn beszélhetünk róla.
Nekem van egy eladó váltóhibás Riga 4-esem
Szia,
köszi az ajánlatot de valami másra gondoltam.
Ja odamentem én is, kólásüvegnyi vadász társaságába. Viszont én már akkor is értelmetlennek tartottam a dolgot.