nah, videó, bár sajna nem lett valami jó, mert..., de ez van. hiába kértem mindenki guruljon vissza, vegyük fel mégegyszer, ez csak Hálivúdban működik úgy látszik xD. Jah és lekéstem, nem volt időm beöltözni:(.
Kérdésem lenne van e köztünk esztergályos! persze lehet hogy csak hozzáértő ember is elég a problémához!Két csavarom bele van szorulva az úszóházamba az újonnan vásárolt karbisorban! Tipikus a csavarnak nincs feje!Ki kellene imátkozni onnan és kellene helyette másikat készíteni! ?Előre is köszi!
Nah hello Bandi! Köszi a ruhát, mintha rámöntötték volna, lehet holnap is ebben leszek. Vagyis holnap, mert ma későn értem a helyszínre, már nem volt időm öltözködni:(. Így is frankón éppen az útjukba sikerült megállnom, ezért utólag is bocs!:) Am meg egy oszlop volt mögöttem, szal lehet jobb is volt ez így xD. Mégegyszer köszi a ruhát! Nah ja, meg az lett volna jó ha te is jössz! És köszönöm a mikuláscsokit is anyudéknak!
azért még odagurulok fényképezni ám! Meg meglátom lesz-e még olyan aki nem öltözött be és mégis gurul. Aztán majd lesz valahogy. Utána meg családi program lesz.... . Most értem haza kajázás volt, pihenek, mert reggl 5-kor értem haza, nem nagyon aludtam :(.
Helyszín:
McDonald's parkoló, 8000 Székesfehérvár, Piac tér 1.
Gyülekező: 13:30
Indulás: 14:30
Egy kör lesz most, viszont nagyobb távra számíthattok.
Útvonal módosítás:
A Fecskepart felé vezető részt kivette a rendőrség a tervből sajnos.
Szabályok:
Nem lehet jönni 2 személlyel semmiféle olyan motorral, ami nem alkalmas rá!
Nincs egykerekezés!
Bukósisak kötelező!
Minden motorra kell rendszám, amire kötelező! (Quaddal, cross motorral értelemszerűen ezek szerint nem lehet jönni sajnos)
Indulás előtt ki lesznek válogatva (akkor még bűntetlenül) azok, akiknek nem megfelelőek a dolgaik (nincs rendszám, bukó, 2 személy pl. robogón)
Akinél menet közben veszik észre ezen hiányosságokat, akkor sor megáll, és azonnal feljelentik sajnos.
Azt nagyon vágom, hogy félted az 1000-est (én is) de a Mad Ass pont erre lenne jó Én felveszem a síruhám. Abban nem szoktam fázni.... annyira, bár abban mozgok.
nah, nekem ruhát, mikulásosat kel vennem ma, aztán jól van, mehet a buli!:) Tutu jó lenne egyet csocsózni utána:). Mármint a motorozgatás után:) RC ben.
Időjárási viszonyok miatt a rendezvény lebonyolitása bizonytalan az elmúlt napok havazása, kicsit közbeszólt... A rendőri kisérettel a felvonulás valószinü elmarad,de a jelmezes szaloncukor osztogatást megtartjuk, mivel a támogatóink hatalmas mennyiségű szaloncukor mennyiséggel árasztott el, amit ezúton is köszönünk!
A szaloncukrokat a belvárosban gondoltunk kiosztani, ezután a Győri Kórház gyermekosztályaira, valamint Győri Anya és Csecsemőotthonba gondoltuk, hogy ellátogatunk a Gyerekekhez....
Infot Vasárnap 10:00 tól a hivatalos weblapon teszünk közzé!
Jostét Hölgyek, Urak
Ma este behoztam a moccot vidékről a holnapi gurulásra készülvén...
Mínusz 5 volt... Nem vigyorogtam a melegtől... De itt a gép! Holnap fellépés!
Ez a lényeg! Már alig várom!
Üdv!
már jótubon is :)