Sziasztok!
Fehérvári vok és most tervezem egy cross gép vételét. Esetleg tudtok Fehérváron vagy a környéken olyan helyeket ahol lehetne endurozni, crossozni?
Köszi!
Sokat fejlődtél vasárnap óta...
De, ha ilyen agyatlanul motorozol mégegyszer, kukoricára térdepeltetlek, elnáspángollak langyos, ecetes nádpálcával és kitagadlak.
Aztán majd jól megnézheted magad...
(természetesen a filmen szereplő személyek és helyek csak a "fantázia szüleménye", bármi nemű hasonlóság hozzám és a valósághoz, csak a véletlen műve lehet!)
Én sem szoktam lemosni, csak a motort.
Ami vizes az megszárad, ha nagyon büdös már, a feleségem kimossa, mert zavarja (persze csak ha hideg van, mert jóidő esetén a garázsban hostolom) a sár meg lejön ha legközelebb felveszem :D
Hölgyeim - uraim, tegnap 29 lettem ami önmagában nem lenne olyan érdekes, viszont szeretném ma megünnepelni kedvenc kávézónkban, elmondhatatlanul boldog lennék, ha a perverz időpontválasztás ellenére minél többen megjelennétek :)
Egy gond van csak: 21:00-ig dolgozom, tehát valamikor fél tíz - tíz magasságában érkezem dehát jobb későn, mint soha...
Ilyen szögből már rég láttam motort!(Vagy nem is?)
Fehérvári vok és most tervezem egy cross gép vételét. Esetleg tudtok Fehérváron vagy a környéken olyan helyeket ahol lehetne endurozni, crossozni?
Köszi!
De, ha ilyen agyatlanul motorozol mégegyszer, kukoricára térdepeltetlek, elnáspángollak langyos, ecetes nádpálcával és kitagadlak.
Aztán majd jól megnézheted magad...
...na kapkodd gyorsan a szalagról!
http://youtu.be/ShacMAn_HK8
(természetesen a filmen szereplő személyek és helyek csak a "fantázia szüleménye", bármi nemű hasonlóság hozzám és a valósághoz, csak a véletlen műve lehet!)
http://youtu.be/8-NR63-wYwg
És jó mulatást!
Jóvan no! Nem kell bicskát nyitogatni!
Perverzebb időt ki se találhattál volna! Nem tudom magamat garantálni...
Még sok ilyet neked és vasparipádnak, épen-egészségesen!
Ami vizes az megszárad, ha nagyon büdös már, a feleségem kimossa, mert zavarja (persze csak ha hideg van, mert jóidő esetén a garázsban hostolom) a sár meg lejön ha legközelebb felveszem :D
Egy gond van csak: 21:00-ig dolgozom, tehát valamikor fél tíz - tíz magasságában érkezem dehát jobb későn, mint soha...
Nekem soha se voltak büdösek a barátaim!