Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

iGEN, TUDOK, SŐT MEHETÜNK EGYÜTT IS :)
Ilyen kamerát sem láttam még, amiben giroszkóp lett volna, ilyenkor látszik micsoda dőlésszögeket lehet elérni. Nagyon kemény!
khmmmmm
szio, vannak páran akik krosszoznak itt, vannak jó helyek is. PL: dr.Ző, vzoli343, és jómagam, de a fiúk rendszeresen járnak
Aztakurva!
Ilyen szögből már rég láttam motort!(Vagy nem is?)
AZTAKURVA
hát nem tom, lehet vizsgán azért szólni fognak, szerintem sok hibád lesz! Csak szólok h tudd! Sok szerencsét... .
Sziasztok!
Fehérvári vok és most tervezem egy cross gép vételét. Esetleg tudtok Fehérváron vagy a környéken olyan helyeket ahol lehetne endurozni, crossozni?
Köszi!
Sokat fejlődtél vasárnap óta...
De, ha ilyen agyatlanul motorozol mégegyszer, kukoricára térdepeltetlek, elnáspángollak langyos, ecetes nádpálcával és kitagadlak.
Aztán majd jól megnézheted magad...

utólag is Boldog szülinapot !
Füled érjen tokáig!

...na kapkodd gyorsan a szalagról!
Meg volt az első autópályás forgalmi vezetés tanórám, felvettem vidijóra, nézzétek meg miket bénáztam ...

http://youtu.be/ShacMAn_HK8

(természetesen a filmen szereplő személyek és helyek csak a "fantázia szüleménye", bármi nemű hasonlóság hozzám és a valósághoz, csak a véletlen műve lehet!)
Boldogat Takker :)
Na én meg egy ilyennel kívánok Neked sok boldogságot
Sok boldogat!

Naon boldog szülinapot neked!
És jó mulatást!
Bakker Takker! A füled lógjon a bajszod alá, és érj meg ezer évet, meg egy igazi jó motort!

Jóvan no! Nem kell bicskát nyitogatni!

Perverzebb időt ki se találhattál volna! Nem tudom magamat garantálni...
Az Isten éltessen tédeg sokáig eme nevezetes nap alkalmából!
Még sok ilyet neked és vasparipádnak, épen-egészségesen!
Én sem szoktam lemosni, csak a motort.
Ami vizes az megszárad, ha nagyon büdös már, a feleségem kimossa, mert zavarja (persze csak ha hideg van, mert jóidő esetén a garázsban hostolom) a sár meg lejön ha legközelebb felveszem :D
ottlétemet garantálni ne tudom, de mindenképpen Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok! Bulizósat, tortásat, motorozósat!
Sokat még, boldogot
Hölgyeim - uraim, tegnap 29 lettem ami önmagában nem lenne olyan érdekes, viszont szeretném ma megünnepelni kedvenc kávézónkban, elmondhatatlanul boldog lennék, ha a perverz időpontválasztás ellenére minél többen megjelennétek :)

Egy gond van csak: 21:00-ig dolgozom, tehát valamikor fél tíz - tíz magasságában érkezem dehát jobb későn, mint soha...
Te imposztor, ellátom a bajodat. Mellesleg a benzedrintől lötyögnek a fogaim, ragaszd meg szkopolaminnal. 5ml-el.
Már nem mosom le magamról ezt a nemes védőréteget ... csak eltömítené a csatornarendszert
Nekem soha se voltak büdösek a barátaim!