Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne fórumozzá'! Dógozzá!
NE VEGYÉL! Lécci, lécci, léééccccciiiii!
Rövid storym:
Amikor mocit mentünk nézni szerelő ismerősömmel volt egy riasztós sárga-fekete CBR 600 USA kivitel. Egész pofás volt (képről és elmondásból). Mikor odaértünk röpke 150km utazás után a serác elkezdte sorolni a hibákat: pl. hogy ne lepődjek meg ha leáll a motor, mert ha bizonyos szögbe megdől, a risztó lekapcsol mindent és alul van egy gomb (a benzincsap volt a gomb) azt elforgatva és risztó ki-be kapcs után ismét műxik... és ha "hosszabb" ideig nem megyek a mocival (úgy értette: 2-3 NAP!) akkor vegyem le az akksi sarut, mert leszívja a riasztó! stb, stb... Besza-behu...
Megkérdeztem a Gyuriékat a Honda szervízben, azt mondták nyugodtan vihetem szervizelni hozzájuk a vasat, az ELSŐ dolguk az lesz, hogy lekötik a riasztómat! :-D
Tehát csatlakozom az előttem szólókhoz és kérlek vegyél egy bikaláncot! Némelyik még jól is mutat.
Csókolom.
Amit nagyon el akarnak vinni, azt el is viszik sajnos.
A tiedet nem tudom de a motorodé biztos 12V-os!
Az se érdekel senkit ha visít, az alkalmi tolvaj ellen jó a GSM pageres cucc mert az hívja telefonodat ha riasztás van. A visításra már ki se néz senki, megszokták, lesz@rják) Ha profi szemeli ki akkor még ez vagy a GPS jeladó se ér semmit, 40 font sincs egy zavaró.

Nekem a pár hetes bringámat vitték el a nagyposta elől, nem voltam benn két percet se, csak a böszme csúszógyűrűs "elvághatatlan" lakat marad ott kettévágva...
nézd meg mi van az aksira írva
na tehát, akkor honnan tudom, hogy 12Voltos a rendszerem?
Bátyám Yamaha robogóját pár napja lopták el Pécsről. Lelakatolta a 10 emeletes előtt a járdán. Felment, majd alig 15 perccel később ment volna vissza melózni. Épp édesanyámmal beszélt telefonon, mikor odaért. "Hát ez kúrvajó! Ellopták a robogómat!". A lánc sem ér sokat. A mi Beccynket is csak azért nem tudták elvinni, mert a tárcsafékzár megfogta, hogy ne tudják elhúzni és riasztott.

Feltűnő lánc, tárcsafékzár, és riasztó. Minnél több szarság van rajta, annál kevésbé fognak vele foglalkozni. Inkább a könnyebb esetekre hajtanak, amikor is csak felcsapják az utánfutóra és viszik.
Tiszta rálátás vagy felügyelt helyen parkolás az ér valamit. Az ilyen riasztók tényleg csak arra jók, hogy egy széllökéstől visítsanak mindenki örömére illetve, hogy a legjobban sikerült kanyarod közben vegye el a gyújtást...
http://www.vatera.hu/profi_mot... Nem nagy összeg érte szerintem, de nyugodtabban tudnék vele közlekedni.
Ne vegyél. A lakat többet ér bár amit vinni akarnak azt elviszik így is, úgyis legfeljebb nem 20 másodperc hanem másfél perc alatt. A gagyi riasztókkal több bajod lehet, mint hasznod belőle.
Kockás vagy vonalas?
Sziasztok ,lenne egy gyorsasági kérdésem: venni szeretnék egy riasztót a motoromba, a lényeg, hogy 12V rendszerrel működik a riasztó. Tudom hülye kérdés, de az MTX25-höz jó szerintetek?
Jóvan, én meg majd FÜZETEK

Nemnem, most éppen örülni kell, csak nem küldte el a kommentet rendesen. :)
De ide nem írok részleteket, akit érdekel annak elmondom privátban.

VADÁSZATTAL KAPCSOLATOS
Tegnap elvittük a levelet (jobb későn mint soha). A többi sincs elfelejtve (kód, kulcs), legkésőbb jövő héten az is meglesz.
Jííííííííííííííííííííííííííííháááááá
Sajnos el kell adnom mert van egy betegségem (a nyakcsigolyámmal kapcsolatos) ami az utóbbi időben egyre rosszabb lett és így már nem igazán élvezet a motorozás. Ha lenne rá esély, hogy jobb lesz megtartanám de így nincs más választásom.
Miért adod el Jonny?
Hjanal horgásztó. Itt van Fehérvártól 10km-re.
nem, rosszul számoltál: 2 hét múlva lesz szabad a hétvégém
akkor 3 nap meló, 3 nap otthon? ezek szerint jövő hétvége szabad?
De nagyon szívesen mennék, de most pont úgy jön ki, hogy hétvégén melózom Szerda-csütörtök-péntek leszek pihenős, szombat-vasárnap-hétfő meló és így forgok 3 naponta
erről a jut eszembe, hétvégén nem motorozunk egyet? volt még itt valaki (talán Husaberg-el), össze kéne hozni egy közös vandálkodást
van még egy fél tank benzinem erre a célra (~13L)