Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dodó. Ott van az Ybl utcában ha a domus felől közelítessz, akkor baloldalt egy ilyen emeletes ház aljában. Be kell fordulni balra egy parkolóba és ott van a ház aljában.
Tudja valaki merre van military vagy katonai bolt? kéne vennem katonai vízhatlan zsákot.
na, akkor kilépek, megnézem én is, mikor lesz? Hány órától? ma úgy is pihenőnapon vagyok. Persze, hogy leléptem, hissz még köszönni sem mertél Meg mentél be
De igen én. A CBR 600-zal jöttem és épp csak hogy köszöntünk... léptél is.
Ha jól tudom a Várkörúton lesz és egészen a Rákóczira is felnyúlik majd. Rengetegen lesznek.
Mi majd kevergünk minden felé és valószínűleg a Raiffeisenes kondér körül állomásozunk majd.
Fel kéne vonulni nekünk is csapatostul, gépestől a bográcsok közt! Bizonyára örülnének nekünk!
Hol lesz lecsó fesztivál? engem minden jóból kihagytok
csak nem te voltál ott mikor én mentem el?
Asszem valami 100-as stand körül leszünk. Egyik kollégámék főznek.
Nahh, besza... lehet még ott is találkozni fogunk! Mi is nem sokára indulunk oda, csak most autóval.
Szevasz! Nem is tudtam, hogy te is az MIB-nál melózol. Majd ütközünk még. Most mi húzon lecsőfőzfesztiváltsasolni.
Lányos zavaromban tegnap elfelejtettem bemutatkozni a cross-os hölgynek tegnap délután az RC-nél. Elnézést kérek érte/tőle, legközelebb pótolom. ;-)
Megkaptam, csak kiment a fejemből, mindjárt küldöm.
majd ma lemosom a mocit és megnézem mi van a kerékre írva
hát eddig csak Belsőbárándon a környékben voltam kint, elég nehézkes, sáros, dagonyás terep nekem még :) De többen járnak arra, mert tegnap is találkoztam egy apával és fiával kint
Halo, publikus a fehérvári 1100-as mágus neve, telefonszáma? Van egy srác Fehérváron, aki rászorulna, neki ajánlanám. (sms-emet tegnap megkaptad, vagy másnak küldtem véletlen? )
Bár én nem régóta vezetek motort, de autósként már sok mindent megéltem. Tény a 10 milliós lakosból van pár aki gyűlöli a motorosokat és bunkózik velük, de ez sajna azoknak a mocisoknak köszönhető akik ezt kivívták nekünk a viselkedésükkel. De lényegében már sokat változtak a viszonyok, azokon a pár személyeken kívül elég normálisak szerintem az autósok. De hozzá teszem- ez oda-vissza működik.... vagy legalább is kéne
Nem csak veletek van ilyen, csak ti dramatizáljátok túl a dolgokat. Ha elég régóta motoroznál, elég rutinod lenne, fel sem vennéd az ilyen jelentéktelen dolgokat, mert számomra ez már abba a kategóriába tartozik, ugyanis naponta sokszor előfordul. Én ezt a rámrántósdit nem igen tapasztalom. Sokszor a már lámpánál álló autós is kepeszt kifele húzódni, mert látja hogy jövök a sorok között, pedig szenved hogy elengedhessen és mégis megpróbálja. Sosem tapasztaltam hogy DIREKT húzta volna rám, az előfordul, hogy figyelmetlen valaki, és olyan helyen, ahol nem kéne rám számítani, ott közel jön hozzám, de ez benne van. Talán egy vagy két esetre emlékszem 12 éves pályafutásom alatt, amikor annyira meleg volt a helyzet, hogy majdnem utána mentem a faszfejnek.
Multkor azért ugatott be egy faszkalap, mert el mertem menni mellette 220-al az elkerülőn. Csak röhögtem rajta. Néha várom, hogy valaki visszaálljon nekem és beverhetek egy jó nagyot a fejébe a protektoros kesztyűvel.
huh, én dél körül voltam ott
Ha minden igaz a 90/90-21 jó előre, a 110/100-18 meg hátra.
Én győrböl szoktam venni 1 versenyt futott pirelli meg metzeller gumákat olyan 6000/db áron

(most dobtam ki 1 hátsó meg 2 első gumit ...)
Én egy xtz750-et tervezek, de szigurúan 2000 előtti duplakarika lámpával
merre szoktál menni?
Én a kassai buszfordulónál indulok át a szántóföldön csala irányába

Vasárna d.u ha nem ömlik az eső és kiszáradt már a csizmám megyek megint. Holnap meg repülés :)
Azt nem hiszem, mert ez múlt héten pénteken volt, szakadt az eső és Hooker éppen a motorját buherálta. Karburátorsort cseréltek Berber-el. Kicsit besegítettem azért én is, mert nekem kisebb kezem van, mint nekik.
akkor veletek találkoztam ott Berbernél
Valszeg csak simán peches vagyok és ezért. De a múlt héten mentünk pénteken Berber-hez Hooker-el. Elé is olyan szépen kijött egy nőci autóval, mintha direkt le akarta volna lökni az útról. Le se szarta, hogy mi ott közlekedünk. Erre Hooker bement a nőci elé, belassított és mutogatott neki szépen. Nem csak velünk van ilyen.
Pedig sajnos de, legalábbis a befelé jövő felén állt a Budainak. Mondjuk azt is hallottam, hogy egyszerre6 sávot tud ez a kütyü+ iccaka is mér...
Engem is elég hamar észrevesznek a két nyitott kályhacsővel... Hála az égnek inkább elengednek, minthogy szemétkedjenek. De volt olyan is, hogy elengedett az autós, utána meg tekert a seggemben...