Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne leskelődj Menjél mocit szerelni
Motor nincs annyi lassan mint garage!
A Széna téren (régi nevén Május 1 tér) a Vadászkürt mögött egy bérelt garázsban szintén van még hely egy harmadik motornak is, hosszú távra. Érdeklődni nálam lehet.
Sziasztok!

A Deák Ferenc utca 31 szám alatt felesben kiadó egy garázs. Én egy Honda MTX tartok benne csak. A garázsban nincs áram. Havi 12.000 Ft fizetek ez feleződik. 6.000-6.000/hó
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! "Tegnapra kellene!" A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem, legalább a hibátlan hengert és hengerfejet is fel tudom tenni. Az ugyanis az injektorhoz nem jó!Íme a bűnös!
msn? vége nincs ott :))
Hát, ha gondolod, minden elérhetőségem az adatlapomon.
Hát megköszönöm ha segítenél, én még csak a nyáron kezdtem el mocizni, először egy Honda MTX 80 most a 125, apránként szeretnék fellépni és megtanulni motorozni. Nagyon megtetszett ez a fajta motor, tavasszal mikor meglesz a jogosítványom a motorra és veszek egy nagyobbat ezt akkor is szeretném megtartani. Szóval mindenképp szeretném felújítani, nincs annyira legatyásodva szerencsére. Szóval elfogadom a segítségedet és előre is köszönöm
Szia Andi. Ha nem is annyira az MTX-hez, de talán én is segíthetek. Persze még ezer nagyon komoly hozzáértő van, de nem egy akkora dolog egy motor szerelése.
Hello. Van valaki aki Székesfehérvár közelében lakik és ért a honda MTX-hez, van egy és szeretném megtanulni, hogyan lehet átnézni, stb! Őrülnék neki ha valaki megtanítana, az apróbb hibák megjavítására, létisztításra .
muszáj lesz, mert amúgy is atóval megyek buliba..., szal érted..
Jaa, meg ha kijózanodsz addig :D
Vasárnap lehet megnézem a világutazót, ha érinti a Balatont valahol! És ha nem fog hó esni xd.
Elsőre a Ts- is furcsa volt, nem is kicsit. Úgy mentem vele bogárdra műszaki után, hogy talán jó ha fél-órát vezetettem előtte, és azért kellett odafelé figyelni, mert forgalom az volt rendesen.
Úgyhogy nyugi, nem lesz gond.
nah, ha ezen tanultál az más..., de azóta mentek vele sokat gondolom, állíthattak rajta és ilyenek, motorikusan sem tudhatod, de ahogy akarod! Irány a Balcsikörbe! Nekem mind1 xd. A lényeg h guruljunk.
deák ferencen a vasút fele ahogy mész, jobb oldalt van egy abc és mellette egy presszó, az mögött. 31 szám alatt. Szerintem elférünk én csak egy honda mtx 125 raktam bele. Viszont se áram se villany. De ólcsó. Holnap megnézheted ha gondolod.
háááát van ez így
Hali!

Ennek a helyére megy egy kis időre. Aztán pedig Írországba fog kerülni.
Hello!

Az MZ-nek már meg van a helye?:)
Hozzászokni? Ezen tanultam vazze!
Még nincs nálam, október elején hozom el.
Szia!

A Deák F. melyik részén? 3-an nem férünk el benne?

Üdv!
ehh, elírtam, bocs! :( BOGÁRD! Mármint SÁRBOGÁRD xd.
jah? első út a benzinkút, aztán RC! Nah, aztán onnét Bobárd, aztán ha minden oksa Balcsikercsi! Előbb jó ha hozzászoksz, megismered azt a motort sztem. A gurulásnál majd szólj ám!:)