Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nagyon sokat megyek városban, leginkább Fváron kismotorral is meg nagymotorral is. Mentem sokat Pesten, Szombathelyen, olaszországi káoszban (ahhoz képest Fvár egy szanatórium), egy sáv széles de kétirányú hegyi utakon, nappal, este, télen, nyáron, jégben, fagyban - autópályán vízszintesen zuhogó esőben, megállás nélkül 450 km - t szarrá fagyva 1 m - es látótávolsággal bal tükör nélkül, 170 - 200 - zal (mert haza kellett érnem esküvőre).
Mindezt több, mint öt év alatt megállás nélkül, amióta motorozom.
És egy kezem felén meg tudom számolni, hányszor húzták rám a kormányt - véletlenül. Rosszindulatból csak egyszer. Én vagyok bolond szerencsés, vagy Te foglalkozol ezzel túl sokat/túlreagálod/mágnes van a motorba építve?

Egyébként nem tudok másra gondolni, mint a gyári dobra. Az a pár eset ami velem történt, szinte mind akkor volt, amikor a gyári dob volt még a motorokon. Amíg a MIVV-re össze nem gyűlik, esetleg meghekkelhetnéd a gyárit, hogy jobban szóljon. Sokan csinálják, bár én se szívesen nyúlnék a gyári rendszerhez. Viszont jobb, mint felkenődni egy Thaliára - és a nagy számok törvénye (és neked azért minden napra jut egy sajnos) alapján erre van némi esély...
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! "Tegnapra kellene!" A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem, legalább a hibátlan hengert és hengerfejet is fel tudom tenni.
Mi megyünk ma, holnap meg pláne. Csak a héten este 10-ig dolgozom...
Kevesen vannak kint mostanság Pedig én is ráértem volna ma.
ejj, nah mind1, köszi
haza, RC-ből
mármint a vissza ebben az estben az 'ott', vagy a már nem ott-at jelenti xd. ( ott = RC ) xD
most jöttünk vissza
Hello mindenkinek! Érdeklődnék, ma késő délután, este lesz kint valaki RC-ben? Esetleg csocsóparty? hm?
Na mentem is a motorért. Akkor meki elött =térköves rész ,kerékpártároló
Maroshegyről. Majdnem RC től.
De kajás vok ugyhogy azééé meki
honnan indulsz? én az interspártól
Mondjuk kb mekinél? Plázával szemben
17:00 kb valahol
aham, kb mikor?
Berber? Magenta Jani(Hooker)? nyugdíjba mentek?
Kicsit össze pakolom a kecót ,aztán én kigurulok.
Rachel felkutassalak előtte valahol?
Igazi vadállat...
megjöttem és én is ezt kérdem

Megy valaki mostanában RC-be?
Ez is egy jó meglátás. A francnak kell annyit foglalkozni velük.

Nesze Matsek...
Nem... Röviden és tömören.
ez engem is érdekelne hogyan mértek, elöre, vagy hátra... ugyan nem jártam akkor arra, de statisztikai szempontból hasznos info lenne
Mennyit kóstáltak a rugók? kb...

A hátuljával csináltál valamit? rugó előfeszítés, csillapítás stb...

Köszi előre is, most jól jön minden info, tapasztalat ... Monnyuk csak tavasszal megy a Janihoz, addig gyüjtögetés
Valamit nem jól csinálsz. Én olyan rövid ideig tartózkodom 1-1 autós közelében, hogy statisztikailag is kicsi az esélye annyi idő alatt, hogy bármi galibát okozzon. Nem lehet, hogy az a baj, hogy mindig azt nézed, hogy ki néz téged meg milyen arcot vág és mire újra az útra és a többi közlekedő mozgására figyelnél már adódik is a váratlan helyzet?