Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az sincs messyes, slough felett ha jol emlekszem. mi jot dolgozol idekint?
#thom: crossvas meg a veki is befer nemhogy a bombibe :-D
meloval vigyazni, hamar tuledzettseghez vezet :-D, bar cegnel nemkell megszakadni ha jol emlekszem
Mész holnap Pécsre?
gratula
khmmm Most csak nem magadra gondoltál? Az az igazság, hogy én a szavakban nem hiszek, nekem bizonyíték kell
Halihóó!

Horgászversenyt nyertem!
Akkor holnap?
Had kérdezzem meg tőletek: van a Raceben valami hamburger, vagy melegszendvics féle?
Aki bújt-aki nem én is megyek.
Én sajna nemtudom mikor jutok ki. Betegeskedek épp...
Estére Raceba megyünk Balival. Megbeszélhetitek.
Bandiiiiiiiiiiiiiiii
Rohadjak meg ismerlek benneteket! A Balázs elsőben osztálytársam volt és legjobb barátom volt Aztán akkoriban én meg öcsém is nálatok voltunk 1napot, meg apa mesélte hogy te is voltál nálunk és boroztatok! Mik nem derülnek ki ugye? Borzok család. Ismerős?
Beon!
Berber most jövök rá kivagy.... A te fiad Balázs igaz?
Félek megkérdezni milyen sárga fekete festékeid vannak
Akkor nagyon bejött a kinti élet úgylátom. A motorbiztosítást azt mondták már mások is, hogy drágább mint itthon. (relatíve értem persze) Majd az oriás BöMWöbe berakod a cross motort, aztán kiviszed pályára. Szépen haladjunk csak sorjában, ahogy az asztalos mondaná. Most én is csak szervereket, meg php kód-sorokat látok. Nálam is meló van. Reggeltől késő estig tolom minden nap, de még hétvégén is itthon.
Örülök neki, hogy jól megvagy!
Nem mondod, hogy Reading-ben laksz?!
Ott éltem melletted, Bracknellben (RG121EA)! Sokat jártam Readingben, nagyon tetszett a város, a belváros, Oracle, stb., vannak ott ismerőseim.
Onnan költöztem Beaconsfieldbe (HP92SF).
Reggel 6-kor én még az igazak álmát alszom! Du. 5-kor végzek igaz, de nem elsuhanva láttam a gépet, hanem reggel 9-kor, mikor megyek dolgozni, ott áll az egyik épület előtt. Kíváncsi vagyok kié lehet, mert nagyon szép állapotban van látszik, hogy törődik a gazdi vele.
Na majd ha látom legközelebb csinálok egy képet róla és felteszem...
Azért vannak ilyen típusok is....
Hát nem csúnya egy Dög! ill. Dögös nagyon. Aztán meg hűséges is, meg cserbe se hagy, és elvisz a világ végére is. Nem rossz választás... (Csak azért egy jól bejáratott szerelő nem ártana mellé )
A Vidiben ez a gép soha nem járt benn, de a környékén minden nap (reggel 6, du 5) elhúzok. Szerintem ekkor sem láthatsz (max hallalsz egy suhanó hangot/hangrobbanást ), mert szegénynek kezd darabos lenni a gázmarkolata...
idojaras 100x jobb mint otthon, tobbet sut a nap, eso meg ha esik is apro cseppekben eleg hihetetlen.
2.kocsi project van tervben, almaim oriasBMWje, egyenlore mocit nincs hova rakni, meg a horror biztositas dij is szopoka, az jegelve, de nalam sosem lehet tudni, minden szar 1 perc alatt jon
crossgep ongyilkossag errefele, palya viszont van, ekkor lep eletbe a garazsfulltele issue ...
lesz valahogy, melo 1001el, mar almomban is servert meg ugyfeleket latok ...
Még 6 napig van Mz-m.

Fycak! Ha utoljára akarsz vele menni, akkor csörgess meg!
Csuly!

Hozd át a garázsba, aztán megkapja a motorod, az RC színeket! (sárga-fekete)
Nem lehetséges az, hogy én ezt a mocit a vidi területén belül láthattam?
Isten biz tök így nézett ki az is, de mostanában nem látom sajna! Csak nem ott dolgozol valahol?
Ez a legszebb
Kicsit hiányos mert már elkezdtem a téli munkálatokat