Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, nyílt egy új rész a fórumon: Motorosok horgászbottal! Ezt a rész én kértem, mivel tudom sokan horgásznak. Szeretném ha benépesítenénk, ha tudtok jó tavakat, folyókat hol lehet jókat horgászni esetleg infókat a tóról: jegyár, halfajták, nyitvatartás stb., illetve milyen útvonalon lehet megközelíteni, legyen az földút vagy rendes út? ! Illetve lehet szervezni közös találkozókat is Szóval hajrá
Nem sík helyett síkot akartam írni.
A fékhatás sok mindenen múlik, sokban a fékbetét anyagán is. Ez a tárcsa szinte új, szóval nem sík még a felület, könnyebben bekopik a betét. Nagyobb fékhatást nem érzékelek. A tarajt azt hiszem a hőleadás miatt találták ki, illetve talán kisebb benne a feszültség.
Bocsi, hogy belevau, de lenne két kérdésem. Az egyik, hogy a fékhatás javult, vagy érezhető egyátalán változás?

A tarajok miatt jobb a tárcsa hőleadása is, ugye?
De jól mutatna a monsteren
Szívesen találkozok Veled, hogy beszélgessünk a technikáról, de nem titok. Pályán is motorozok, ráadásul egy súlyos, 236kg-os motorom van. Mivel a mozgásenergiát csak hővé lehet alakítani, ami ugye függvénye a súlynak, /illetve tömegnek/ valamint a sebességnek. Tehát mivel nehéz a motorom, túlmelegszenek a fékeim. Egy ilyen széria utcai féktárcsával már veszélyes lenne pályán közlekednem, mert ráadásul ezek szegecselése nem engedi hogy a kopó rész hőtáguljon anélkül hogy maradandó alakváltozást szenvedjen. Úgy néz ki házhoz áll egy öntöttvas anyagú tárcsa, ami laza nittelésű, tehát jobb hőelvezetésű, direkt pályára való. Ebből kifolyólag fölöslegessé vált a taraj. Ez a tárcsa amúgyis csak átmeneti megoldás volt addig míg nem találok öntöttvasat, és az ára is relatív baráti volt. Nagyjából ennyi.
rendben, szólok
Szerintem nem, mivel nincsen jogsim! És sajnos a Beccyt sem tudom megtartani.
Akkor te is jól elvoltál. Berber-el mi speciel vagy 10 - 15 percig kergettük egymást, mert biztos, hogy kétszer elmentünk egymás mellett. Nagy volt a tömeg.

Nah, majd megsasoljuk a kabátodat. Nekem egy Spidi R-Course van. Nem 100%-ig vízálló, de így is egy normálisabb esőben is véd. Viszont mikor jön valami akkora eső, hogy még a nyakamnál is befolyik, akkor persze átázik egy kicsit. Tavaly december 2.-ikán áztam el de kibebaszottul.
Ha esetleg megint báránd fele jársz, szólhatnál nekem is. Mostanában én is kénytelen vagyok egyedül motorozni...
hát nem én hívtalak amúgy sem menne fel a gixire csak érdekelne hogy mit tudtál meg róla amíg fent volt és hogy miért adod el de szerintem az ilyen kérdéseket jobb lenne személyesen feltenni
Nem oda Buda, kolléga! Ugyanis nekem is meg volt mindkettő.
Délelőtt kis családommal "jóllaktunk" a füstben, aztán este még feltettem az i-re a pontot egy kis örömmotorozással a környéken.

Új tapasztalattal bővültem: Roleff Genf kabimba nem tettem bele még a bélést, de egy hosszú ujjú póló és egy pulóver ma volt azért alatta. Sanszos volt, hogy fázni fogok, de igen kellemesen csalódtam! Sőt, sikerült pár helyen még izzadtság foltot is hagyni a pólón. Jó ez a kis Roleff, abszolút bejött fázós, rózsaszín, pihe-puha testemnek!
Már csak esőben kell tesztelni, de ahogy látom az előrejelzést nem sokáig várat az sem magára...
A mai kis gurulásunk, meg a lecsófőző fesztivál:

Na erről maradtál le.
azt majd akkor mondanám, ha úgy megy mint Trevis-nek

10év után kezdtem el újra a motorozást, szóval még van mit behoznom.
jól megy már neked a terepezés?
Nos, ezt nehéz megfogalmazni, de a vége egy törött motor, horpadt rendőrautó és látlelet bakancs gumibot és törött csontokról volt. Majd egy "alku" ami miatt nem lett nyoma ezeknek a papírjaimon, cserébe 10 évig nem lehet motoros jogsim.

Gyerkőc a legkisebb a 3 közül, tanulna csak nem ér le a lába
A legnagyobb is motorozna, csak a DT neki is nagy volt, a Grizzly meg már kicsi. Így hát a DT elvándorolt a feleségem nagy örömére, mert akkor még érdekelte
őőőőő, ilyen suli kell nekem is :) Mikor dumálunk? :) MSN?
Igen, persze, korlátlant. Érdre "járok" a Bilig Autósiskolába. Itt 107 kemény magyar ezres az egész.
Ide klikk és ott vagy!
(Hogy miért van idéző jelben a "járok", azt majd személyesen. De szerintem gondolod...)
Ha most akarod kezdeni csak húzz bele, mert nem sokára vége az idei vizsgáztatásoknak!
most nézem a fotóid, aranyos az a kis kölök csak nem tanítgatod már?
pfúúúú, mit műveltél?
ja arról nem is beszélve, hogy az A-s jogsimat 10 éve bevonták
jaaaa
jójó, de egy 125-öst nagyobb eséllyel néznek 50-esnek, mint egy 600-as 1 hengerest