küldj egy képet: tarka1 kukk citromos
van ismerős aki nem "vágással egyenget".
megnézetem vele és ha lát benne javítási módot akkor megadom a számát. ők azok
Miért...miért... Itt nyavalygok 1 hete, hogy csokorba gyűjtsem a horpadásjavító szakikat. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy KI csinálta meg, milyen volt előtte, milyen lett utána, hogyan, mennyiért...stbstb. Jöhet privátba is, ha itt nem szeretnéd részletezni.
Azért az újjáépítés kicsit erős, szerencsére annyira nem komoly a helyzet. Az alkatrész/kiegészítő begyűjtést már megkezdtem. Más a szőlőben szüretel, én meg az ebay-en.
Javításra valószínű csak a télen kerül sor, viszont jövő héten (vagy utána) megmutatom pár embernek. Én sem szeretném, hogy szétvágják, vagy gittel begyömöszöljék. Írok ha találtam szakit.
Műanyagos ismerőse van valakinek?
Egy törött idomot kéne javítani, meg van már ragasztva, de nyugodtabb lennék, ha rátenne egy üvegszál foltot.
Meg az első sárvédőre szeretnék egy toldatot. A képen láthatót árulják a boltban, de nem adok 5-6k -t egy tenyérnyi műanyagért, ha nem muszáj.
Tutu ha sikerült a tankjavítás oszd meg a részleteket légyszives. Az én tankom is pont az élnél van behorpadva. Karosszériás haver azt mondta szétvágja és kikalapálja, vagy ráhegeszt egy pálcát, és folyamatos melegítés mellett kihúzza. Utóbbinál tutira nem lessz jó az él, előbbinél talán igen. A többi meg gitt. De még nem csinált ilyet, nem akarom, hogy ezen gyakoroljon. Festés nem gond, úgyis újrafényeztetem.
Ez engem is érdekelne