Nem mondod, hogy ott dolgozol!? Nálatok vettem a tükreim :D És kb 600 m-re vagytok tőlem! Szerinte holnap reggel nálatok kezdek, hátha csak finomhangolás, ha meg nem, hát mondtok rá valamit! Köszi
hmm.. eddig erre nem is gondoltam. Ha egy kicsi szivatót rányomok, akkor tök rendben van, de pl a 350 m-re lévő lámpánál is hajlamos gázadásra kicsit fulladozni. kíváncsi vagyok mit mond rá egy szakavatott szem.
nézegetek közben videókat ilyen rieju mrt-kről, és hidegen elindítják és semmi szivató nem kell nekik. ha rántanak a gázon egyből felpörög.. az enyémnek tutira van valami beállítási problémája.
most mértem meg magam, 3 kilót fogytam, és még aznap este benyomtam kb 3 lityi folyadékot. Fogyókúrának és kitartáspróbának tudom ajánlani. Persze gyertyacsere óta megint szépen indul a rohadék
Nem hiszed el, mennyire kényelmesen hozzáférhető! De tényleg, nagyon jól ki van találva :)
Egyébként kezdem azt hinni, hogy valamiből tényleg sokat kap. Hidegen gázra kicsit fullad, és melegen meg ugye, amit írtam, egyesből lassú indulásnál gázadásra alig esik át egy bizonyos fordulaton.
Nem tudtok ajánlani FEHÉRVÁRON valakit, aki ért az ilyen enduro 50-esekhez?
Szia, mint írtam be van dugózva, köszi a választ :) Nézegettem tegnap motormosásnál a lengéscsillapítóm, és olyan, mintha két állása lenne, most olyan állásban van, ahol alacsonyabban van a motor feneke. Ha átteszem a magasabb állásra mit változtatok rajta? (azon kívül, hogy magasabb lesz, puhábban rugózik)
hehe gondolkozol hehe!:D ne hüjüjjél! Ádival ezzel cseszegettetek, hát most visszakapod ! am meg tényleg ne gondolkozz, gyere és kész! Meg pénteken is! Lángosozó itt van 20km-re:D.
www.somotokarpit.hu