Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek el Balatonozni egyet ma! Kenesei szabadstrand a cél 40Km az út odáig, nem is táv.
Ha nem is eszünk*eszek de kinézek arra!MACSEK délután kijöhetnél viszem a kütyüdet!
Tegnap nem, de lehet ma estefelé kinézek (ha még élek).

Fűnyírás felfüggesztve, dög meleg van.
És mikor lesz rá? Kölcsönmotor? Kérd vissza addig az előző motorod. (Gabi javasolta) Uccsó motorozás címén el kell tőle köszönni.
Akkor szerezz valahonnan egyet.
Khmm... jó lenne... nincs még hátra a hirdető tábla az meg nagyon gáz
És hogy muzsikál az új gépezet? Nincs kedved egy rövid kis guruláshoz a Balatonig velünk? Ma dél körül indulnánk. Balatonkenese - szabadstrand a cél.
Köszi mindenkinek a gratot, de most kemény zsíroskenyér korszak köszönt rám... de megéri, csak benyára teljen!
Bakker! Tökre én is! Te is a Raceba ittál ma-tegnap?
Füvet viszont nyírjon a kórság!
Alig aludtam valamennyit, széthasad a fejem...ez a kutya rosszabb mint egy gyerek. Megyek füvet nyírni, addig se hallom, hogy nyikorog...
Gratulálok! Szerintem jó választás, sok örömöd legyen benne!
Ebbe most mi a fing a sui?
Nemgond!:D
Holnap helyett vasárnap lett a dologból, ha nem gond.
Bandi. Holnap nem megyek be szóval délelött hozhatod a szórólapokat :) Bennt megkérdeztem kirakhatjuk! Semmi akadálya!
Ricsi! Még egyszer, köszönöm szépen a segítséget!
Holnap 10-kor indulunk egy kis motorozásra,aki jönne jelezze vagy jöjjön ki.Kb 2-3 órát,azután meg nekiállunk bográcsolni összedobós alapon.Holnap 14 óráig kéne tudni lesz-e még jelentkező a kaja mennyisége miatt.
Mekkora a tárcsa?
CÉP amugy!
kint vagy?meddig leszel lehet kiszaladok akkor!
Majd kijössz a Raceba azt megtudod
60 nap alatt 3x esett, az is ejjel max 2-3 orat. a deli resz az ilyen .... otthon 20x tobbet esik, itt allandoan tavasz van, nagyon kiraly ido vegig. 13-26fok, pont jo. bar nem nyaralni jottem ki hanem penzt keresni :-D sok-sok penzt. elso havi fizim toredekebol vettem egy 9 eves vectrat, meg par honap es megvan a 1098, nem kell kuporgatni tobbi meg megy hazra, otthon kicsit nehezebb az elet ....
Menne a faszom UK-ba

Bár lassan itt több eső esik, mint ott...