Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és most mi lesz?Jön valami 1200es?:)
Valaki tud valami tacepaót?
Elvitték, szó és alku nélkül !
az jo, en is jol elvoltam 5 evig :-D
osztan leleptem UK-ba 2 honapja, eldolgozgatok, love is jo, (3x)
Gabi volt amikor jöttem, de ő átment máshova. Most új van, jó srác de ő meg feljebb lép augusztusban onnantól nem tom ki lesz. Jól elvagyunk.
mainframe jo hely, a managerek is joarcok, lucaval, zsoltival, gabival meg meg anno z.zolival (lekoccolt lengyelbe) dolgoztam par projecten, oket szerettuk :-D persze ha naluk vagy, mar nem tudom ki mit visz pontosan olyan keveredes volt az utobbi idoben
z/Os Tools, level 2
nema, fehervaron nyomod? mellik reszlegen?
Olyan kéne nekem, hogy Yamaha MT-03 első fényszóró. ebayen semmi. Nem tudtok valami jóféle Dzsahama bontót?
Én csak nemrég szálltam fel rá :)
Nemtom nekem bejön, mondjuk eddig szerencsém volt a manágerekkel is...
Ezt a részét ismerem én is ...
IBM - Ingyen Basztam Mindenkivel (hehe, ami igaz is, ezt a reszet banom, hianyzik)
el sem hiszed mennyire igazad van. az esetek nagy tobbsegeben igy is volt :-DDD
idejeben kell elhagyni a sullyedo hajot
Nagyon ismerős vagy. Találkoztunk mi már?
Enyémen sincs idom

HUAHAHAHAHHHAHAHAAAABLŐŐŐŐŐ

IBM Idiots Become Managers
a DD-ból van. a linkje ott van a 20103-as hsz-ben
Nekem van valami tárcsa félém otthon. (meg fékrendszerem is... )
Nincs valakinek eladó 280as féktárcsája?
palya van, idom nincs sajna
akkor GerboBalint kenelbol van tied? Mienk Dolcezza klan tag, keszthelyrol van. Voltam vele Balintnal, meg is csodalta hogy mekkora diszno, fedezes megvolt, csak nem jott ossze sajna.
No akkor keríteni kéne egy corss gépet nem? Aztán csapatni egyet. Bár, nem igazán tudom, hogy milyenek a pályák arrafelé. De biztos találsz megfelelőt.
A kolléganőmnek is van egy ilyen 50 kg körüli traktorja
(a fehér kan)
"Várpalota menti" nincs a családfájában? Lehet még szőr mentén rokonok is az enyémmel...
Iron Kid...Sztálin...Zwettler...Indián...Bushido's kutyák...nincs miről beszélni.