Lecseréltem a "Tróger Racing Team" versenyszerelőjét , a Simson fórumról ismert Gyene Tomira. Nem kéne tologatnunk , felhívnám a Ricsit aztán talán eljönne értem
Na de most már aztán tényleg rendben lesz a masina. Látod? Szar kuplunggal is elvitt mindenhova és vissza is hozott, jó motor ez! Igaz, a garázstól hazafelé beszéltem anyámmal, akkor még elakartam adni a picsába, aztán lehiggadtam és rájöttem hogy ez a motor marad még jó pár évig. Kb. addig amíg nem tiltják be a 2üteműeket, utána szobadíszként fog funkcionálni.
Bandi barátom légyszíves szerelgessed meg a motorodat eléggé jóra nah már! Azért csak ne kelljen hazatolnunk Keszthelyről! Még jó, hogy most van időd és kedved átnézni! Am nagyon jók a DT-k!:) Neked is az kellene 2. motornak. Am holnap is dolgozok:(.
Basszameg! Egyre jobban tetszenek a Dt-k. No de nem annyira hogy birtokolnék is egyet.
Na a kuplungomban lamella csere lesz, meg a csavar ami rögzíti a főtengelyre az fel van lazulva, nem is kicsit. De még ez se baj, mert MZ-Ts én így szeretlek
érdemes lenne megnézned a gyertyádat is, azon is látni lehet hogy vajon jó-e a keveréked. Ismerősnek a tartályából a szintjelzőnél folyt az olaj. Ah ennyivel több olajat kapna, akkor valóban alig menne, füstölne ahogy Matska írta! Azért ennyi olajfolyást észre kellene venni azért... . Nekem csak kicsit kap többet, mint amit kellene, de így is szépen látni még a kipuff végén is.
Ha a karbiba jut a rendes útvonalon annyi olaj amit írtál akkor a jelenség a következő: alig akar menni és úgy füstöl, hogy egy évek óta csak városban használt Barkas is elpirul ha meglátja. Ha megy ahogy kell akkor lehet, hogy a tartályod vagy valamelyik cső a ludas. Meg lukas.
Ha emlékezetem jól csal, akkor a gázbowden van megosztva ketté, és az szabályozza az olaj pumpát. Ha kitekered, több olajat nyom, (ez nem fix) viszont az osztóban fel is akadhat a bowden... Ne nagyon vedd el, mert az 100%-hogy úgyjársz mint én. Megragad a dugó.
Szia, nem buheráltam. Most vettem egy bő hónapja a vasat és eddig rá se néztem, csak az tűnt fel, hogy fogy :) És azért drága bele a fullszint. olaj. Megnézem, van-e nyoma buherálásnak.. Szerintem ez legalább 2x annyi olaj, mint amire szükség van.
Este fél 11kor bezártam...és go haza...ennyi..hajnalban ugy égett a gyomrom h a nyakamba akasztottam a csaptelepet Szandrával ketten megittunk vagy fél liter 57%pálinkát...utánna mmeg 3an még vagy egy liter ágyast K.O.
Ezt most fejlesztem,ha kivárod-beszarsz!
Na de most már aztán tényleg rendben lesz a masina. Látod? Szar kuplunggal is elvitt mindenhova és vissza is hozott, jó motor ez! Igaz, a garázstól hazafelé beszéltem anyámmal, akkor még elakartam adni a picsába, aztán lehiggadtam és rájöttem hogy ez a motor marad még jó pár évig. Kb. addig amíg nem tiltják be a 2üteműeket, utána szobadíszként fog funkcionálni.
Na a kuplungomban lamella csere lesz, meg a csavar ami rögzíti a főtengelyre az fel van lazulva, nem is kicsit. De még ez se baj, mert MZ-Ts én így szeretlek
Én is fehérvári :)
Yami DT 80 1992.... Párszor hajtom a városban..
ÁKOS
Illet akarok, vagy illlletet e !
De az utolsóért ölni tudnék... olyat tudsz?
Trafiznak a sünök, a kadocsa-géza út kereszteződésben!
Ha én motorra ülök, borítékolható az egész napos eső.