Carlos sima bullterrier de igy is oriasi, majd 40kg, pitbullom (Beton) sajna meghalt, IronKid vervonal, az igazi jatekos :-DD
Vallam most rendbevan, hogy jobb kezzel tekerem a kormanyt meg crossmotor sincs, de ami kesik nem mulik
motorproject feluton van, most hiretelenbe kocsit kellett vennem, a faszom vonatozik, hiaba meg 150el ....
kutyam nekem is van, kis baratsagos fajta, hehehe:
Na igen. Fél szemét mindig nyitva tartja. Olyan mint Chuck Norris. Nem alszik, hanem vár. Múltkor mikor aludt, majdnem körbepörgőrúgást végzett mikor felébredt és ott álltam. Nem azért, mert megijetd, hanem mert meg merészeltem zavarni. Kimászni meg nem tud, meg nem is nagyon akar. Imádja magát beásni a forgácsba. Csináltunk neki jó kis kartondobozházikót, amit kedvére rágcsálhat. Nagyon jól elvan vele.
De azért látom a fél szemét mindig nyitvatartja. Kiszökni nem szokott? Nekünk is volt valamikor, volt hogy éjszaka az öcsém arra ébredt hogy az arcán mászik a Jóska...
Vallam most rendbevan, hogy jobb kezzel tekerem a kormanyt meg crossmotor sincs, de ami kesik nem mulik
Erről csak ez jut eszembe: link
Vállad javulgat?
Ha már kutyák itt az egyik. A másik nem szereti ha fényképezik.
kutyam nekem is van, kis baratsagos fajta, hehehe:
Sajna nincs hangom igy telefonon mint azt már írtam lentebb nem tudunk beszélni!Ha valamikor a Pityer u környékén jársz szólj itt van nálam!
Jól megnőtt!
Én ma hozom el az apróságot.