Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek Kőszőnőm az R.C. és a tulélés nevében Ezért egy Dréher24-RE JO VAGY NÁLAM
Cső te sintér! Este amikor jön ki értem tesóm az RC-be, akkor nála lesznek a cuccok amikek felajánlott a szakszervezet
Van jégkrém alig csusztak 5hetet de legalább ideért lassan de biztosan
Jo reggelt Tőkéletes időnk van Remélem beinditjátok a motorokat?! és erre is elnéztek
A hörcsög az nagyon gusztustalan tud ám lenni Csak óvatosan
Szia
Akváriumom van ha érdekel azt szívesen odaadom
Sziasztok!

Tudom hogy nem látogatom sokat a fórumot meg nem vagyok aktív tag de most mégis el kellene egy kis segítség!Tegnap lemostam a gépet jó alaposan semmi gond nem volt vele elindult minden oké, aztán elindítottam ma is és rögtön az első perc után bekapcsolt a ventilátorja nem tudtam hova tegyem aztán egy 5 perc után le is állt majd mondom jól van akkor vissza rakom a motort a helyére visszaraktam állt a gép mág vagy 15 perce és csak úgy hip hop bekapcsolt a venti itt már kezdett gyanús lenni a dolog aztán kiszedtem a biztit elíndítottam a motor felmelegítettem majd beraktam a bizitit leállítottam a gépet majd 5 perc után a venti is kikapcsolt azt hittem helyre állt a dolog ez délután 5 kor volt ma és ahogy ezt a bejegyzést el kezdtem volna írni a fórumra apám szól fel hogy GYEREK MEGY A MOTOR VENTILÁTORJA MOST KAPCSOLT BE! NA EZ MITŐL LEHET?Tehát durva 5 óra elteltével csak ugy magától bekapcsolt mi lehet ez? KÉRLEK SEGÍTSETEK!?
Aztán tesóm meg kigyün értem olyan , nemtudom mikor.
nah persze, megint a bulizás, alkoholmámor mi?! Én is így gondoltam...
Én holnap délutánról beszéltem
Oksa, csak én motorozás után hazahozom a gépet, aztán utána megyek ki RC-be.
hát már délután van, éppen most értem haza motorozásból... . Inkább akkor holnap! Bár eléggé beszerveztem a napot, de délután mehetünk egy próbakarikát! Aztán mehetnénk csocsózni utána!
Krisztoforó! Délelőtt hozzák haza a gépet. Valami lightos gurgulászás délután?
Nincs valakinek egy hörcsögnek való ketrece? Szeretnénk venni egy hörcsögöt, és kéne egy ketrec. Vagy akvárium?
Semmit, mert nincs itthon még a motorom.
Te mit csinálsz és miért?
nyet... nyet!:) vagyis már nem, elég volt a 8 óra:).
Hallo tovaris! Nyetu meló?
olajszint visszajelző már nekem is küldött téves riasztást, már ha neked is ilyen volt most... . Ennyire nem kell megijedni szerintem, meg kell nézni valóban kevés van-e a tartályban és ha nem, akkor lehet vele menni. Ha dugulás lenne, elromlana a szivattyú, akkor azt előbb észreveszed, mert a motor is melegedni fog, jelez a vízhőfok is és hamarosan finoman megszorul a dugó..:). Hasonlítgatásnak értelmét nem igazán látom..., kijössz RC-be párszor és biztos lesz olyan amikor én is kint leszek. Főleg hétvégén.
Nem fix, de a másik lehetőség szarabb... CDI
Kinek kell az a fostalicska! Ezt nézzétek!

Nemtom, nekem is úgy linkelték.
Aukció ugyan de állítólag előtte meg lehet nézni...
Amúgy viccet félretéve, mi történt azzal a relével? Honnan veszed, hogy a végét járja? De azé' szerecc ugye?
Ehh TomAce...!

Takker, hogy van ez? Te tag vagy? Hol található? Tud valaki kölcsönadni? Ennek még messze nincs vége! Akár mennyi is lehet! De izgatott vagyok!
Mer' nem bírsz magaddal! Mindig csak nyelezed a gépet. 1 - 2 - 3 tiltáson.
Idesüss, mit találtam neked:

http://www.autoaukciokft.hu/on...

FZ1000-et keresd:)