Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neolux?:)
Segítség!
Valószínűleg a végét járja tiltás relém. Nincs valakinek egy ilyenje legalább kipróbálásra?
Feketét szerezzél tesó! Asszony sisakját kéne lefesteni, mert ez a piros szín, meg ez az elbaszott Rorschach-teszt a sisakon nagyon nem bejövős. Még a végén valami pszichopata vezető kerül mögénk, meglátja az asszony bukóját, aztán belénkhajt.
Fater tűzoltókészülékekkel foglalkozik, annyi piros poroltófestékünk van, mint a dög

De tudok szerezni még kályhaezüstöt meg vízügykéket is
:D
Szia Krisszke! Valamikor jó lenne összefutni veled, megnézném a mocid, kicsit össze kéne hasonlítani az enyémmel, lenne pár kérdésem. Tegnap megjártam Diósdot, odafelé nem esett, amíg ott voltam esett, és hazafelé is szárazon jöttem :)
Első fogyasztásom 3.66 lett, (120km) ebből 80 országút. Sokkal jobb, mint amit vártam :) A régi Rieju 4.5öt evett, mindegy volt mit csináltam vele :)

Visszafelé kifogyott kigyulladt az olaj visszajelző. És kicsit megijedtem. Megnéztem a tartályt, bő félig volt. De nem mertem vele tovább jönni, a nagyszombati úttól hazáig toltam (öreghegyi vagyok). Ma töltöttem bele full szint. motult és fél liter ment bele. Elvileg 1.2 l-es a tartály, létezik, hogy ennyire időben szól?

Mentem vele egy kört, és minden okés vele
Ííííí! Ez de randa szegény.
Nem azt mondtam hogy barbi motorod legyen.Bár erröl meg kellene kérdezni a piros gixereseket is.
Nekünk nem kell barbie motor.
Pedig milyen szép lenne
Nem fújkáljuk át a Beccynket!
Van egy kis piros festékem ha át akarjátok fújni a gixert
Akkor menne hozzá a kabát is.
Nem, csak amilyen kabátokat találtunk eddig rám, az szinben nem stimmel a motorral és nagy rám! És lám itt egy xs-es, de nem jó a szine! Kész téboly ilyen kicsinek lenni.
Valami rosszat írtam
és Na ez poén!
Szia
Amúgy XS-es
Oké rendben
Szerintem méretben sem lenne jó rám, mivel nem látom rajta a cimkét, hogy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxs-es !
Hi!

Kéket szeretnék neki mindenféle képpen és főleg Spidi kabátot.
Hy Thom.
Életed szerelmének nem kell egy jó motoros kabát Mert ponnt van eladó nekem vagyis hogy a páromé.
Eső esett, geci hideg volt, tiszta sár volt minden, még a jégeső is elkapott motorral - IMÁDTUK.
Volt minden, mi szem-szájnak ingere , de úriember ilyesmiről nem beszél

Nagyon jók voltak a koncertek.
Voltál Pannonon? Milyen volt? Sokan voltak? Esett eső hm?
Na mire ezt felfestené...
:D
egészen jól csinálják... (stunt) http://vimeo.com/12058747
elég kék.. eléggé motor! nagyon ott van!