Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találkozzunk Palotán?
Szia!
Szerintem olyan 10:30 körül Fehérvárról. Persze.
Kód feltörve:) Üzenet elküldve a megadott koordinátára
Okés! Széles utat! Majd legközelebb találkozunk.
Üdv. Fehereger vagyok Várpalotáról. Kérdezném, hogy mikor indulsz. Szívesen Veled tartanék, ha persze csak ha nem gond?
Üdv.:fehereger
Szerintem én inkább elgurulok Kőszegre a Bakonyon keresztül.
Majd dobj sms-t ha hazaértél!
hello! délután egy gurulás? hm? most megyek dolgomra, szal délelőtt nem érek rá sajna... . hazaérek megnézem te mit hogy gondoltál! addig is cső
Hal! Kicsit messzebbre gondoltam. Mecsek vagy Visegrád esetleg.
Szerintem délután 2 körül indulnánk. Előtte tankolni is kell. Hooker-nek is szólni kéne, hogy tolja át ide a motorját, aztán meghegesztjük. Osztán elmegyünk tankolni.

Mondjuk, ha előbb elkészül a pizza, akkor lehet, hogy hamarabb is gurulhatunk, de ez nem 100%.
Mikor mentek? Én is! Én is!
B@sszus! Le kell konvertálnoim... nem veszi fel!
Szemelvények tegnapról....
Szia!

Rég láttalak már mifelénk. Egy tegnapra tervezett, de eső által elmosott túra megfelelő lenne? Velencébe a kilátóra. Itt van nem messze, de attól még szép kis rövid gurulás ide a szomszédba. Hooker motorját előtte meg kéne berhelni, csak várom, hogy mikor jön át.
Na igen. Elég érdekesen fog az első féked. info kukac blackmoto pötty hú címre dobj nekik egy mélt, kérdezz rá, hogy mennyibe fájna megjavítani.
csövi!

nevem [kukac] nevem [pötty] húúúú Ugye érted ezt a kódolt üzenetet?
Köszi a meccsezést! jó volt veletek!
De mikor kaptuk már a gólt? Ilyen az ukrán népmesébe sincsen.
Mekkorát csocsóztunk ma is! Köszi a meccseket srácok és Dia!
Hali!
Holnapra egész szép időt mondanak. Terveztek valami túrát?
A meccsnek vége:(
Ok! mikor van a meccs? Vagyis mikor van vége? Én most értem még csak haza, fürdök, kajálok is ha még belefér, aztán mehetünk, már ha nem vagyok most is késésben ! Azonnal írj akkor hogy mikor!
Őrültek de jó fejek:)
Sziasztok ! Szerencsésen 1-2 eső cseppel megúsztam az utat hazáig. Sajnálom,hogy nem tudtam maradni tovább. Frankó hely a Race Cafe , nem most voltam ott utoljára azt hiszem, csak kicsit messze van . Remélem a cuccot amit vittem feltudjátok használni ! Jó szórakozást kívánok mindenkinek ! Üdv : fazerimi
Krisz! Akkor meccs után, RC!