Szerintem délután 2 körül indulnánk. Előtte tankolni is kell. Hooker-nek is szólni kéne, hogy tolja át ide a motorját, aztán meghegesztjük. Osztán elmegyünk tankolni.
Mondjuk, ha előbb elkészül a pizza, akkor lehet, hogy hamarabb is gurulhatunk, de ez nem 100%.
Rég láttalak már mifelénk. Egy tegnapra tervezett, de eső által elmosott túra megfelelő lenne? Velencébe a kilátóra. Itt van nem messze, de attól még szép kis rövid gurulás ide a szomszédba. Hooker motorját előtte meg kéne berhelni, csak várom, hogy mikor jön át.
Ok! mikor van a meccs? Vagyis mikor van vége? Én most értem még csak haza, fürdök, kajálok is ha még belefér, aztán mehetünk, már ha nem vagyok most is késésben ! Azonnal írj akkor hogy mikor!
Sziasztok ! Szerencsésen 1-2 eső cseppel megúsztam az utat hazáig. Sajnálom,hogy nem tudtam maradni tovább. Frankó hely a Race Cafe , nem most voltam ott utoljára azt hiszem, csak kicsit messze van . Remélem a cuccot amit vittem feltudjátok használni ! Jó szórakozást kívánok mindenkinek ! Üdv : fazerimi
Szerintem olyan 10:30 körül Fehérvárról. Persze.
Üdv.:fehereger
Mondjuk, ha előbb elkészül a pizza, akkor lehet, hogy hamarabb is gurulhatunk, de ez nem 100%.
Rég láttalak már mifelénk. Egy tegnapra tervezett, de eső által elmosott túra megfelelő lenne? Velencébe a kilátóra. Itt van nem messze, de attól még szép kis rövid gurulás ide a szomszédba. Hooker motorját előtte meg kéne berhelni, csak várom, hogy mikor jön át.
nevem [kukac] nevem [pötty] húúúú Ugye érted ezt a kódolt üzenetet?
Holnapra egész szép időt mondanak. Terveztek valami túrát?